In een toch al emotioneel traject, was de begeleiding door uw team top
Goede begeleiding
We zijn zeer vriendelijk geholpen, eerst telefonisch waar er snel een afspraak gemaakt kon worden. De benodigde papieren waren inmiddels ingevuld en opgestuurd. MEen heel fijne mediator die met ons meedacht en zonder enig probleem zijn we binnen 3 maanden gescheiden.
Onze scheiding was een beetje ingewikkeld omdat één van ons in het buitenland woont. Maar SGS dacht met ons mee met name over het verkrijgen van de juiste papieren en waren goed bereikbaar per email en telefoon.
Goed geholpen in deze toch moeilijke tijd. Altijd correcte mails en fijn telefonisch contact. Ga zo door.
Wij hadden mevr Stoffels als mediator cq advocaat in een scheiding samen met mijn ex. Na aanmelding alles super snel en professioneel geregeld. Eerlijk en oprecht ondanks de situatie heeft deze organisatie ons er snel professioneel doorheen geholpen. Super bedankt voor alles wat u geregeld heeft Met vriendelijke groet Theo Jansen
goede communicatie. snelle hulp. Ik raad het zoveel mogelijk aan
Fantastisch geholpen.
Marianne, heel hartelijk dank voor jou en jouw team in de afwikkeling en ondersteuning van dit proces. Scheiden is enorm verdrietig, maar door jouw werk en stichting zijn veel extra zorgen en impact mij uit handen genomen.
Goed geregeld verders
Ondanks dat het een 'verplicht' nummer was om een advocaat in te schakelen voor mijn scheiding, heb ik de begeleiding als heel prettig ervaren. Soepele, no-nonsense communicatie, meedenken en alles snel geregeld.
Goede snelle afhandeling. Deskundig personeel
Heel goed
Tot heden hebben ze mij heel goed geholpen,niks verkeerd over te zeggen
Er veel ervaring op gebied van scheiding
Alles wat je ervan voorstelt is waar. Mijn exvrouw en ik waren binnen een paar maanden gescheiden zonder problemen. Je moet het natuurlijk wel samen eens zijn. Maar de Stichting Samen Gratis Scheiden doet precies wat ze belooft. Komplimenten David
Heel veel dank aan Marianne Stoffels voor haar begrip en de goede service
Ik heb een hele fijne ervaring! Het ging erg snel en als ik een vraag had kreeg ik dezelfde dag nog een reactie.
Het enige wat je moet doen is de benodigde documenten te overleggen en de rest wordt allemaal voor je geregeld. En dat ook nog echt gratis ik vertrouwde dat eerlijk gezegd ook niet ik dacht er zal wel een addertje onder zitten maar dat is dus echt niet zo.
Vriendelijke medewerkers, binnen een paar weken is de echtscheiding rond.
Wij werden onwijs snel geholpen. Er word goed met je meegedacht en het process word goed uitgelegd. Ook was de scheiding in een korte tijd rond.
Ben zeer goed geholpen . Alles werd vanaf het begin tot het eind zeer goed en duidelijk uitgelegd en het werd allemaal snel en goed geregeld. Voor mij was een zeer goed advocaten kantoor. Mijn komplimenten hiervoor.
Hele fijne en duidelijke uitleg en prettig contact . Alles perfect geregeld !!!
Zeer goed geholpen en echt helemaal gratis. Nogmaals enorm bedankt voor jullie hulp.
Stationslaan 2 A
4761BG Zevenbergen