Ben erg tevreden

Ze zijn altijd heel goed bereikbaar en communiceren snel weer terug. Skype gesprek snel en simpel goed uitgelegd en procedure tot scheiden was binnen een maand ongeveer geregeld.

• Betrouwbaarheid

goed geholpen, overzichtelijk en snel

Vriendelijk en snel geholpen, professioneel en duidelijk te werk. Ben zeer tevreden door SGSS bijgestaan te zijn.

• Betrouwbaarheid

het ging soms niet vanzelf...

het zou gratis zijn, bleek dat we eigenlijk de gerechtshof kosten zouden moeten betalen (bijna 800 Euro), maar de mevrouw zei dat we die rekening negeren. Ook wilde zij Skypen met ons als "vergadering" en niemand van haar kant had enig idee hoe dat moest. Dus geen goede voorbereiding. Wij hadden allebei met moeite de afspraak tijd vrij kunnen maken (er was geen andere tijd mogelijk). Wij zaten op tijd kklaar en zelf neemt ze een kwartier (!) later dan de afspraak tijd contact op... Dat Skypen bleek achteraf helemaal niet nodig te zijn... Want ze handelde het dan maar af per telefoon... So all fuss about nothing...

• Betrouwbaarheid

Aandachtige, vakkundige en ongelofelijk vriendelijke afhandeling!

De ervaring met de Stichting Gratis Samen Scheiden was in deze moeilijke periode een waar lichtpuntje. Mijn ex en ik hebben er anderhalf uur zitten praten, na allerhartelijkst te zijn ontvangen. In die tijd hebben we alles kunnen benoemen, wat vervolgens allemaal voor ons verder is afgehandeld. Het tempo lag hoog, de toon was licht, de paperassen perfect, het eindresultaat zoals gewenst en het was inderdaad, zoals de naam al zegt HELEMAAL GRATIS!

Goed en snel geholpen

Goede service,makkelijk contact en snelle actie.

Heel fijn geholpen

Erg prrttig geholpen en zou het zeker aanbevelen aan andere.

• Betrouwbaarheid

Een paar hobbeltjes in de communicatie, maar uiteindelijk snel en ongecompliceerd geholpen!

Het duurde allemaal even voordat alles op gang kwam. Wij hebben gekozen voor een skype-bijeenkomst omdat afstand een probleem was. Helaas wilde die techniek niet werken, maar werd het een telefoonconferentie, Onze zaak was gelukkig vrij simpel dus we waren snel klaar. Op de vragen die we hadden (toen het proces eenmaal op gang was) kwam snel en duidelijk antwoord. Uiteindelijk hebben we geen cent hoeven betalen aan rechtbank of de stichting en was binnen een maand of 2 alles in orde en afgerond. Als je geen geld hebt en/of geen vechtscheiding nodig hebt, kan ik dit van harte aanbevelen.

Vakkundig en vriendelijk

We hadden waarschijnlijk de eenvoudigste scheiding ooit, maar desalniettemin zijn we snel en vakkundig geholpen

Stationslaan 2 A

4761BG Zevenbergen