snelle service

goed opgeleide mensen met verstand van zaken

klasse!

prima, duidelijke uitleg en fijn dat je tijdig een bericht ontvangt dat je mobiel weer opgehaald kan worden!

Goede service.

Snel en goed geholpen door vakkundige mensen.

Snelle en goede service

Prettig

prima en snel

goed en behulpzaam

prima, deskundig

Goed hoor. Mijn laptop was opgegeven, wat ik al had verwacht. Mijn onderzoekskosten in een refurbished gestoken bij ze. Hij doe het prima!

Perfecte service...!

Tijdens de reparatie houden ze je perfect op de hoogte...! Super service, ook tegen mijn dochters. Worden niet behandeld als een nummer en dat is top! Een echte aanrader....

Zeer goede service

Ik heb mijn accu voor de iPhone laten vervangen door een zeer vriendelijke, professionele medewerker. Ik was snel aan de beurt en de accu werd in de geschatte tijd vervangen. ook is een zeer sterk beschermlaagje op het scherm aangebracht op advies van deze medewerker. Voor toekomstige reparaties en/of advies omtrent mijn iPhone en MacBook ben ik zeker van plan om iRepair te bezoeken. Ook gecheckte iPhones en Macbooks me 2 jaar garantie worden hier aangboden.

Snel en zeer goed geholpen

Zeer netjes geholpen en zeer professionele mensen. Doen hun werk goed en zijn ook snel in het oplossen van je probleem.

Snel en competent

Batterij vervangen voor IPhone 7, goed advies en snel geholpen. Perfecte deal via Social deal

Subliem

Erg goede informatie en wordt echt naar de klant gekeken en naar gebruik van wat gaat hij/zij doen met laptop of pc..,prima advies gekregen en ook gevraagd te installeren van pc. Alles printer en connectie telefoon, iPads ed bewerkstelligt.prima service en bereidheid tot kennisoverdracht...ik heb IRepair al aan twee goede vrienden aanbevolen.

Zeer vriendelijk met kennis van zaken

prima werk afgeleverd

goede en correcte behandeling, snel en goed gerepareerd zeer vriendelijk personeel

Prima geholpen

Ik kreeg de juiste informatie en ze waren erg vriendelijk.

top zaak goede service

ging voor reparatie ipad4, batterij heeft het begeven. werd zeer goed, en ook eerlijk behandeld, medewerker gaf aan dat het zonde is om de ipad te laten repareren ( model 2012.) Heb vervolgens bij hun nieuwe ipad aangeschaft voor een goede prijs. Hij ging hem vervolgens gelijk installeren voor me terwijl het erg druk was. dit is een zaak waar ze nog de tijd voor je nemen. top service.

Accu prima vervangen

Accu vervangen terwijl ik wachtte. Alles werd gecontroleerd. Accu werkt weer naar behoren.

Gewoon professioneel!

Snel en goed geholpen voor een redelijk bedrag

Waanzinnige probleemoplossers

Ok

Gewoon goed en snel gewerkt Top

Ja goed bedrijf

Ze deden hun werk snel en vriendelijl

Mijn batterij was slecht en moest vervangen worden. Het was geen probleem en ik kon mijn telefoon het volgende uir weer op halen. Heel tevreden.

Uitstekend geholpen.

Prima ervaring

Prima service!

IPhone snel en cakkundig voorzien van nieuwe accu

Altijd snel geholpen, geen misverstanden

Factuurnummer 8570

Snelle en goede service!

Vervanging van mijn iPhone batterij was zeer snel geregeld. De service was zeer goed. Ik kreeg ook nog tips mee hoe je de batterij het beste kan opladen (qua snoertjes, batterijpercentage etc). Ik kom hier zeker terug! Fact.nr. 8473

Dikke 10! Service waar apple nog wat van kan leren!

Uitstekende service. Toolsets dik compleet. Losschroeven kunnen ze ook heel goed! Dank voor de hulp bij mijn MacMini vandaag.