Een aanrader zeer deskundig

Verbeco heeft bij mij een maatwerk garagedeur geplaatst, het eindresultaat is prachtig geworden, Ik ben zeer tevreden , ik kan dus niet anders concluderen dat ik dit bedrijf een aanrader kan noemen. Zoekt u een garagedeur ? Ga eerst eens informeren bij dit bedrijf!

Heel goed!

Heb sinds een aantal jaren een garandeur van Verbeco. Nooit wat mee aan de hand. Goed spul door een vakman geplaatst!

Heel tevreden met Verbeco!

Vriendelijke voorlichting, duidelijke afspraken, mooie garagedeur met kwalitatief goede materialen, alles netjes afgewerkt, eerlijke prijs!

Super tevreden met onze nieuwe garagedeur

Wij zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheid over de garagedeur.En we hadden gevraagd of voor een bepaalde datum er in konden zetten en dat kon.André heel goed er in gezet.Wij zijn er super tevreden over.

Na 16 jaar weer goed geholpen.

Na 16 jaar ging van mijn garage deur de kabel kapot. Kabel vernieuwd, deur opnieuw gesteld en gesmeerd. We kunnen er weer een paar jaar tegen. Bedankt.

Zowel advies, montage en garage-sectionaaldeur erg professioneel

Voordat ik Verbeco belde voor een afspraak om te gaan kijken in hun showroom, had ik hier en daar al wat bekeken op internet. De wijze waarop Verbeco zich positioneert stond me wel aan, reden voor een bezoek. Ik liet aan Jose foto's zien van onze situatie. Ze heeft ons vervolgens de mogelijkheden uitgelegd en de dag erna kregen we via mail een offerte van onze keuze. Daarmee hebben we ingestemd. Toen de voorbereidingen klaar waren, werd de montage-afspraak gemaakt. Andre heeft er een dagdeel voor uitgetrokken en in die tijd de oude deur netjes gedemonteerd en meegenomen en de nieuwe perfect gemonteerd. Hij moest wat maatwerk verrichten, maar dat was geen enkel bezwaar. Ik kreeg afsluitend nog een tip hoe ik de elektra en sleutelschakelaars aan kon sluiten en dat verliep toen ook gesmeerd. Kortom, ik ben erg tevreden over het advies, de offerte, de montage en natuurlijk over het belangrijkste, de garage-sectionaaldeur.

Topservice!

Door omstandigheden was de oplevering van mijn nieuwbouwwoning flink vertraagd maar Verbeco leverde en plaatste mijn garagedeur op mijn verzoek zelfs in de bouwvak vakantie. Deur werkt perfect en ziet er super uit.

Verbeco levert kwaliteit in alle opzichten

Verbeco houdt zich aan de afspraken, denkt mee en levert kwaliteit voor een redelijke prijs. De montage van de deuren was zeker niet makkelijk maar heeft zeer vakkundig plaatsgevonde.

Ik heb gehoord van een collega

Een garage deuren

1 manszaak, perfecte service en garantie

Er is echt geen betere dan déze! Waarom? Deze man heeft alles in eigen beheer. Niks wordt besteld maar in eigen werkplaats gemaakt. Deze man lost dus ALLE problemen op die er met plaatwerk of mechanisme kan zijn. Hij heeft het wél razenddruk, maar desalniettemin maakt hij tijd. Gewoon nog iemand met normen en waarden, en die vakwerk levert. Bij mij sprong (in de zomervakantie) een veer kapot van de elektrische deur, kon niks meer. Hij had zijn koffers ingepakt om op vakantie te gaan, maar door mijn nood is hij toch gekomen en heeft het gefixed, dat is pas service! Topbedrijf, want service nadien telt bij mij meer dan plaatsen en geld ontvangen. Want bij veel bedrijven is het slogan, VOOR GARANTIE ZIJN WE MET VAKANTIE! Maar deze man, TOP, en billijke prijzen

Heldere offerte en zeer klantvriendelijk

Goed advies om een sectionale garagedeur te plaatsen in een bestaande situatie. Goed oog voor details en meest geschikte aanpassingen. Duidelijkheid m.b.t. de offerte. Zeer professionele organisatie en erg klantvriendelijk.

Zeer correct bedrijf, vriendelijk. Afspraak is afspraak!

Zeer correct bedrijf, vriendelijk. Afspraak is afspraak!

Keurig op afspraak. Netjes en vakkundig gemaakt

Een goede service en kwaliteit.

Verbeco garagedeuren levert goede kwaliteit en service is uitstekend. Zeker aan te bevelen..

Goed product, leuke, deskundige mensen en goede prijs kwaliteit.

Vanaf de eerste kennismaking straalt het bedrijf vertrouwen uit.

Top bedrijf

Wij zijn super tevreden over Verbeco Garagedeuren echt nog een bedrijf dat zijn klanten alle aandacht geeft en fantastisch werk aflevert.

Super bedrijf!

Een fantastisch menselijk bedrijf. Lieve mensen en goede service...ook 10 jaar later! Bij hun is de klant koning dus ik raad verbeco 100 % aan. Er is geen betere

Zeer nette werk

Ben zeer blij met de deur en alles schoon achter gelaten

Goed eerlijk advies en vakmanschap

In de showroom werden wij goed en op een plezierige wijze voorgelicht over de mogelijkheden. De offerte werd snel ontvangen en conform afspraak werd de garagepoort binnen de afgesproken termijn vakkundig gemonteerd.

Prima ervaring!

Heb me bij een 4-tal bedrijven laten informeren over sectionaaldeuren. Tevens offertes aangevraagd. Verbeco kwam er als beste uit, zeker wat prijs-kwaliteit betrof. De verdere afhandeling verliep allemaal prima. Netjes binnen de afgesproken levertijd geïnstalleerd. Kan nog niets zeggen over duurzaamheid en service maar daar maak ik me ook geen zorgen over!

Goed en vakkundig werk geleverd.

Afspraken goed nagekomen. Vriendelijk en correct behandeld.

Goed service, uitleg en levering

Klantvriendelijk, goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle en goede montage!

Na een korte beschrijving wat onze bedoeling was, kwam André eerst even kijken. Diezelfde dag hadden we de offerte al binnen en na goedkeuring hiervan hadden we binnen 8 weken onze elektrische garagedeur hangen. Wij zijn super tevreden!!

Ommelsveld 11

5721VT Asten