Ze nemen de tijd voor u dier

Ik kwam met mijn hond langst en ging met goed gevoel buiten de hond ondervond geen stress en dat vind ik belangrijk en correcte prijs voor dienst verlening

kundige dierenartsen en vriendelijk personeel

Goede service, flexibel, en schappelijke prijzen!

Goede service, flexibel, en schappelijke prijzen!

Goede service en vriendelijkheid.

Ik heb snel een afspraak kunnen maken. Daarnaast was de service goed en het personeel vriendelijk. Onze hond werd goed benaderd en behandeld. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Jullie praktijk is zeker aan te bevelen.

Goed, eerlijk en recht door zee

Goede diagnoses Eerlijk naar mens en dier toe Betaalbaar

Deskundig, vriendelijk en service gericht.

De dierenartsen kennen m'n hond, ik hoef dus niet te vertellen wie we zijn. De deskundigheid van de artsen en de vriendelijke bejegening is fijn om te ervaren. Al met al een uitstekende praktijk!

5 sterren

Hele fijne praktijk, zorgzaam zeer tevreden.

goede servies en vriendelijkheid

ben heel tevrede overs de dierendokters alleen over een ding we hebben een wens en dat wilde ik graag zwart op wit hebben wij zijn man en vrouw bejaard en hebben huisdieren kindjes als wij ons iets overkomt dan willen we dat onze dierenkindjes mee gaan naar de hemel crematie met ons niet naar andere mensen is er die mogelijk heid een hele grote wens bvbd gr van de baasjes

Ondermaats

Op 03-05-2017 ging ik met mijn Irishdoodle teef Cooper naar de meemortel in Budel voor een HD en ED beoordeling. Jan Koolen viel uit dat we niet door de hoofdingang maar achter ingang moesten komen, hij deed dit op een onbeschofte manier! Daarna begon hij te vloeken en tieren dat ik de hond niet goed vastpakte zodat hij sedatie kon geven...ik was echt overdonderd door zijn gedrag....toch sprak ik hem aan op zijn ongepaste en onbeschofte gedrag! Ik overwoog om op te stappen maar omdat de hond reeds onder narcose was besloot ik te blijven en het onderzoek af te ronden, één week eerder was fam. Stappers uit Reuver bij Jan Kooken, ook zij hadden een soortgelijke ervaring....ook sprak ik Chantal Timmermans uit Valkenswaard ook zij had een soortgelijke ervaring met Jan Kooken....ook sprak ik Dick Teewes uit Helmond, ook hij had een soortgelijke ervaring met Jan Kooken, niemand twijfelt aan de vakkennis van Jan Kooken maar deze mensen willen nooit meer door Jan Kooken geholpen worden, u mag deze bovengenoemde personen over deze voorvallen benaderen. Ook ik kom hierom niet meer naar jullie praktijk. Groet Hans Leyzer.

Het belang van de dieren staat voorop!

In het belang van onze hond kregen we het advies om onze hond te laten inslapen ipv een operatie. Dat is niet wat je wilt horen als je met je huisdier naar de dierenarts gaat, maar je huisdier (onnodig) laten lijden is nog veel erger!

Profecioneel

Heel profecioneel, met grote aandacht voor dier en baasje. 👍👍👍👍👍

Kundigheid,vertrouwen die je van het team(artsen en assistenten krijgt

Aanbevelingswaardig,

goede en snelle service. klant en dier vriendelijk

hallo, een betrouwbare dierenarts die altijd klaar staat voor een bestaande klant en zeker voor een nieuwe klant. dit heeft voor ons echt de doorslag gegevens om naar jullie over te schakelen nadat bij onze vorige hond een verkeerde diagnose was gesteld en bij jullie praktijk de juiste.

Super en vertrouwd

Samen met elkaar de arts en klant Geeft echt elk dier aan alle twee een warme hand. (poot)

Wij zijn tevreden over de service van de dierenartsen en personeel.

De dierenartsen zijn zeer kundig en wij kunnen altijd snel op hun hulp rekenen.we zijn zeer tevreden.

Deskundig en klantvriendelijk!

Dit keer een telefonisch contact m.b.t. een van onze paarden. Prima geholpen.

top service

Niks is teveel, altijd is er aandacht voor het dier. Als je belt ook!

goede serves en je wrdt er fijn geholpen

er wordt goed geluisterd en goed gehandeld

Goed geholpen

Perfect geholpen en goede uitleg

super.

altijd netjes en vriendelijk geholpen, en bij behandelingen word de tijd genomen om duidelijke uitleg te geven.

Prima behandeling

Klantvriendelijk en deskundig.

Ik heb er graag 230km voor over daar de kundigheid enklantvriendelijkheid hoog in t vaandel staat. En bovenal er wordt tijd en zorg aan de dieren besteed. Voor mij een top dierenartsenpraktijk. Mvg Nel Tjipjes

Nemen altijd de tijd voor je huisdier

De vakbekwaamheid is zeer goed. We hadden 3 labradors en altijd tevreden over hun. Ook de bereikbaarheid is uitstekend . De prijs kwaliteit is zeker de moeite waard om van Veldhoven naar Budel te rijden.

uitstekende dierenartsen die echt meedenken en zeer kundig zijn

mijn dieren zijn mijn alles als ik erg bezorgd ben kan ik altijd terecht en als er tijd is wordt er naar mijn hond gekeken en aandacht besteed aan hem al jaren tevreden klant hoe fijn als ik zomaar even binnenloop dat ik vaak als er tijd is geholpen wordt dat stel ik op prijs verder natuurlijk top dierenartsen ook bedankt namens Sjars:)

Super dierenarts!

We worden altijd keurig voorzien van advies, de behandelingen zijn goed en het personeel is vooral eerlijk!

Meemortel 54

6021AG Budel

Over Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Onze praktijk behandelt sinds kort geen landbouwhuisdieren meer en heeft zich voor 100% toegelegd op gezelschapsdieren. Naast algemene behandelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk het maken van röntgenfoto's van fok- en sporthonden. Jaarlijks worden er door ons enkele duizenden honden geröntgend om te beoordelen op geschiktheid voor sport (met name politiehonden) of fokkerij.