Beste dierenarts ooit!

Kom al jaren bij deze dierenarts met mn honden en katten. Ze denken altijd mee, zijn altijd behulpzaam, dag en nacht bereikbaar en zijn altijd eerlijk, ook met de prijs!

gezellige sfeer ,beleeft ,staan voor je klaar,ziet er altijd netjes uit

heb al een paar dieren laten inslapen niet fijn dus maar ze proberen u te troosten en een paar dagen later een kaartje dat is fijn pup gekocht bij broodfokker heel dom was heel ziek ze hebben dag en nacht voor haar gevochten ze heeft het gelukkig gehaald maar daar ben ik het team heel dankbaar voor als je belt met een vraag word je vriendelijk en beleeft geholpen

zie hier onder beschreven

ben zeer tevreden met mijn 9 dieren over alle dokters en assistentes bij jullie dierenartsen praktijk de meemortel mee levend met ons gr fam rudloff sentjes

Fijne dierenartsen!

Goed overleg; goede informatie, reëele houding t.a.v. dier en klant; no nonsense.

De mensen zijn allemaal vriendelijk

Onze ervaring is uitstekend. Ook toen we ons Mickey moesten laten inslapen, kregen we een kaartje thuis.

Heel vriendelijk en goed geholpen. Wordt echt de tijd voor je genomen.

Fijne artsen, lief voor de dieren

Altijd goede begeleiding

Een van de beste Dierenartsen die ik kenn

Je word hier altijd goed en eerlijk geholpen

Snel en eerlijk geholpen

Zowel voor controles, entingen als foto’s heb ik een goed gevoel bij De Meemortel. De DA-en kennen hun vak en oordelen eerlijk.

Correct en vriendelijk, daarbij zeer professioneel.

Volgens afspraak is alles verlopen, geen opmerkingen behalve ga zo door.

Altijd vakkundig en meedenkend geholpen

Heel fijne assistentes en supergoede dierenartsen die weten waar ze het over hebben, Jammer dat tijdens consult niet iets meer persoonlijke aandacht aan het dier wordt geschonken onze vorige hond was bang en liet zich altijd wel met een koekje overhalen maar die gaven we dan zelf, onze huidige hond is heeeeel bang en krijgt een prima consult maar geen extra aandacht om hem er een beetje overheen te helpen. Nacontrole castrastie is gedaan door een voor mij onbekende dierenarts (vrouw) en zij kon hem wel checken zonder muilkorf met een beetje geduld dat vond ik erg prettig. De assistentes hebben daarentegen al meerdere malen tijd voor hem genomen met wegen en verder niks wat moest dat is echt super! Aangezien hij nog heel zijn leven daar zal moeten komen.

Vriendelijk en deskundig personeel

Tot nu toe tevreden over de service. Ik heb nog niet echt iets serieus aan de hand gehad met de hondjes (gelukkig).

Goede service, vriendelijk personeel

Word altijd goed geholpen.

Goed en eerlijk met het oog op het welzijn van het dier.

Via een nonkel terecht gekomen bij Jan . Spijt dat wij niet eerder bij Jan ten rade zijn gegaan.

goed, vriendelijk, zeer kundig, recht voor de raap.

Goeie ervaring, bij een ieder aan te bevelen.

Mensen met hart voor hun vak!!

Wij hebben veel vertrouwen in de dierenartsen. Ze zijn kundig en weten waar ze het over hebben.

Zeer deskundig en (dier-)vriendelijk personeel.

We kunnen bij eenvoudige en zeker ook moeilijke problemen altijd rekenen op een goed advies en/of behandeling voor onze hond. Het is fijn te ervaren dat we gekend zijn.

Vriendelijk en kundig

Met 2 honden kom ik graag in de praktijk.

Goede dierenartsen, fijne service

Goed adres, fijne ervaringen.

Diervriendelijk, dier gericht en goede prijs kwaliteit!

Zeer kundig voor kat hond en paard

goed,altyd bereikbaar en advies

Ik ben met mijn hondjes altijd netjes geholpen, wat de reden ook was waar voor wij er waren, operatie, jaarlijkse entingen, euthenasie.

Goed weet van wanten

Zeer goed vooral om een juiste diagnose te stellen en daarna de mogelijkheden bekijken

Ontzettend lief voor dieren!

Iedere keer heel fijn geholpen, het draait om het welzijn v d dieren, zelf toen ik met een aangereden vreemde eend kwam, werd ik geholpen en hierdoor kon t beestje weer veilig en gezond terug de natuur in! Helemaal toppie!

Zeer ervaren team van dierenartsen!!

Wij komen als zijnde fokker regelmatig in de praktijk voor het maken van röntgenfoto's van onze honden. De dierenartsen nemen hiervoor alle tijd en zijn SUPER in de omgang met onze honden. Ook als wij vragen hebben worden deze ZEER uitgebreid beantwoord. Wij als fokker ADVISEREN ook altijd om naar jullie kliniek te komen mochten er foto's nodig zijn voor de HD, ED of de rug.

Deskundige dierenarten en een goed team met het hart op de juiste plaats voor onze dieren.

Deskundige dierenartsen en hulpvaardig personeel. Staan altijd klaar en je mag als eigenaar altijd meedenken in het behandelplan.

Meemortel 54

6021AG Budel

Over Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Onze praktijk behandelt sinds kort geen landbouwhuisdieren meer en heeft zich voor 100% toegelegd op gezelschapsdieren. Naast algemene behandelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk het maken van röntgenfoto's van fok- en sporthonden. Jaarlijks worden er door ons enkele duizenden honden geröntgend om te beoordelen op geschiktheid voor sport (met name politiehonden) of fokkerij.