Fijn, persoonlijk, veel ervaring, goeie prijzen

In deze Corona-tijd toch fijne persoonlijke aandacht en meedenken. Dit naast goeie prijzen en afwerking.

vakkundig en goed advies

Het advies sluit precies aan bij wat ik zoek en er wordt heel goed meegedacht. Hierdoor wordt het precies de dag die ik voor ogen had.

prima service

Ik was op zoek naar iets anders en de dames hebben me heel goed geholpen naar wat ik zocht. Lieve en behulpzame verkoopsters. !

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Vriendelijke hulp en mooie jurken

Ik ben erg vriendelijk en deskundig geholpen. Er is een grote verscheidenheid aan mooie jurken, waarbij je rustig de tijd hebt om ze te bekijken. Het winkelen was een fijne ervaring.

Service met een glimlach

Last minute (3,5 maand voor de bruiloft) ging ik pas opzoek naar een jurk. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ondanks de drukte namen ze alle tijd.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Relaxed en hartelijke sfeer!

Wij hadden een dame, Lonneke, die nog maar een paar weken in de bruidswinkel werkte maar dit met zoveel warmte en enthousiasme deed, echt top bediening. Het was op zaterdag, er waren nog 4 andere bruiden, best druk maar voor iedereen werd er ruim tijd gemaakt en dit zonder afspraak! Wij hebben mijn droomjurk gevonden, binnen het budget prijs/kwaliteit, er is zoveel keuze in elke stijl, als je hier je bruidsjurk niet vindt, dan nergens! Een echte aanrader, bedankt Lonneke, ik stuur je alvast een foto van de grote dag 😉

Ontspannen sfeer

Vriendelijk personeel dat de wensen vd klant goed begrijpt. Kortom een aangename ervaring.

Aangenaam

Er was voldoende keuze. Enkel het wachten duurde wat lang voor een doordeweekse dag. De vrouw die ons hielp was erg vriendelijk. Mooie jurken.

Fantastische service

Na kort te moeten wachten werden we verder geholpen door een hele lieve dame. Als je weet wat je wil, heeft ze in een mum van tijd gevonden wat je zoekt. De derde jurk die ik aan had is 'm geworden!! Heel vriendelijke personeel! Een aanrader!!

Fijne ervaring

Mijn bezoek was geweldig. Het was drukker dan normaal ivm vakantie en ziekte maar toch leuk geholpen door Fred in de outlet store. Heb een mooie jurk gevonden en Fred had een super oplossing voor mijn armen. Ben heel blij met mijn keuze voor onze 40 jarige bruiloft.

Fantastisch

Ik ben heel goed geholpen, het was fijn om eerste enkele jurken er uit te kiezen om deze volgens er na te kunnen passen.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Fijne medewerkers en goede uitleg

Fijne uitleg en de verkoopster legde alles goed uit. Ze luisterde naar wat ik wilde en uiteindelijk heb ik een jurk kunnen uitzoeken die helemaal bij mij past!

Erg leuk

Na 3 andere bruidszaken in Eindhoven uit gekomen bij Ann en Johns bruidsmode. Erg fijn geholpen en dan eindelijk mijn jurk gevonden. Mooie en leuke ervaring.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Ik ben geholpen door kim. Ze heeft echt naar me geluisterd en me geholpen is eerlijk geweest in wat ze vond staan en niet vond staan. Als je binnen komt voel je ook gelijk welkom.

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Ik ben fantastisch geholpen en heb van elke seconde genoten.

De ontvangst was erg vriendelijk, de uitleg van de store op welke manier je de jurken mocht bekijken helder en ik werd gelijk enthousiast. Ik werd goed ontvangen bij de kleedkamer. Marieke heeft mij van begin tot eind geholpen. Zo ontzettend aardig, geduldig en behulpzaam. Echt een fantastische gezellige en mooie ervaring om hier mijn droomjurk te mogen kopen. Dank je wel Marieke!!!

Het was helemaal top!

Ik ben zo fijn en goed geholpen, ik zou iedereen aanraden als ze gaan trouwen bij jullie de bruidsjurk uit te zoeken. Het was mijn eerste ervaring en het voelde heel prettig, de mevrouw die mij geholpen heeft was erg vriendelijk en leuk!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Esther was echt ongelooflijk empatisch en kent haar metier.

met een klein hartje toegekomen op zoek naar een korte gekleurde trouwjurk in maat 52 en buiten gewandeld met een heel mooie lange witte.

Voelt als een warm bad

Ze nemen de tijd voor je, helpen je met al je vraagstukken en denken met je mee. Ze schakelen direct en alles wordt uit de kast gehaald om jouw jurk helemaal jou te maken! Alle voorwaarden en verzekeringen staan netjes op papier en je weet waar je aan toe bent :-)

Fijne ervaring

We kwamen zonder afspraak en werden super vriendelijk ontvangen. De verkoopster Wilma was zeer vriendelijk met hele goede adviezen en heeft mij heel erg goed geholpen. En ik heb mijn droomjurk gevonden . Ik kan iedereen ook met een maatje meer deze winkel aanraden!

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

super ontvangen en goed geholpen

zeer aangename sfeer !

Profecioneel en Persoonlijk

Iets verlegen, en niet wetend wat te verwachten, kwam ik met 3 meiden binnen, om een trouwjurk uit te kiezen. Meteen kwam er een verkoopster naar ons toe groeten ons hartelijk en legde de gang van zaken uit. We mochten lekker rond kijken en uit eindelijk met 4 jurken een ruim pashokje in. Bij alle jurken werd gekeken en gevraagd wat ik er van vond, wat ik minder vond, en of dat mogenlijk te vermaken was. Zelfs toen bij jurk nr 3 ik in tranen uit barste had ze eerder een doos tissues in haar hand, dan dat ik door had. We hebben een super middag gehad, en na 2,5uur had ik mijn jurk in mijn hand en gingen we weer naar huis. Meteen een afspraak gemaakt om mijn jurk te vermaken. Ik ben helemaal te vrede.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Het was heel fijn om bij Ann en John een bruidsjurk uit te zoeken. Ik werd door een hele fijne verkoopster geholpen en ze stelde me meteen op mijn gemak. Ook had ze snel in de gaten wat voor jurken mij mooi zouden staan en daardoor ben ik meteen geslaagd voor DE jurk.

Persoonlijke hulp op maat

Open ontvangen en goed geholpen. Persoonlijke hulp op maat. Flexibel, meedenkend en op gemak voelen bij de medewerker. Fijne ervaring! Daarnaast weinig gemerkt van het feit dat het een outlet store is. Bij het afrekenen dan weer wel ;-).

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Een geweldige, bijzondere ervaring!

Bij ontvangst werden we al heel vriendelijk ontvangen. Het was zaterdag en best druk, er was een wachttijd van 2,5 tot 3 uur. Vonden wij niet erg zo konden we nog ergens gaan lunchen. Na iets minder dan 1,5 uur kwamen wij terug. Mochten plaatsnemen kregen koffie of thee en al heel snel waren we al aan de beurt! Iedereen daar was vriendelijk je voelde je echt welkom. De vrouw die ons hielp stelde haar vragen en luisterde ook echt naar mij. Waardoor ik bij de 5e jurk al Yess to the dress kon zeggen. Emotioneel maar een ontzettend mooie en fijne ervaring. Dank jullie wel!

Super geholpen op zaterdag

Heel fijn systeem hanteren ze op een zaterdag bij de Bruidsmode outlet, daar is over nagedacht. Zoveel mogelijk mensen helpen en de aandacht gelijk verdelen. Ik ben super geholpen en heb mijn jurk gevonden! Ook heb ik diverse tips meegekregen over waar ik allemaal aan moet denken / rekening mee moet houden, dat was te gek, want daar had ik zelf nooit aan gedacht. Zeker aan te raden!