In de voorbereiding naar het definitieve werk is Luciën een aantal keren langs gekomen om advies te geven wat wij als zeer positief ervaren hebben. Ook de afspraken die we van tevoren gemaakt hebben zijn keurig na gekomen. Het uiteindelijke werk is heel netjes en vakkundig door Stefan uitgevoerd. Wij zijn in aanloop naar onze nieuwe keuken al blij verrast met deze werkzaamheden, bedankt voor het mooie werk mannen!!
Erg tevreden over het stucwerk van Lucien van Kempen.
Erg tevreden over het stucwerk van Lucien van Kempen.
Keiharde werker. Komen afspraken heel goed na. Prettige samenwerking.
Duidelijke en nette offerte, super strak stucwerk, komt planning na, flexibel. Kortom: kan niet beter!
Heel erg blij met de service en het resultaat van Van Kempen. Grootse deel van de tijd 1 de zelfde vakman in huis gehad. Werkte netjes, spontane gast, prima werk geleverd. Ook blij met de heldere en snelle communicatie vooral en tijdens de klus. Dikke pluim voor deze mannen!
Prima vakmanschap en prettige mensen.
Goed bedrijf is afspraak is afspraak overleg gaat zeer goed kortom een betrouwbaar en goed bedrijf
Plafond van badkamer had schade en opnieuw laten stuken. Frank stond keurig op tijd voor de deur. Een aardige, fatsoenlijke man. Bij thuiskomst bleek niet alleen dat het werk keurig was gedaan, frank had mijn badkamer ook nog netjes achtergelaten, de koffiepot was omgespoeld en er lag zelfs een briefje op tafel met " bedankt voor de koffie". Top! Mvgrt. D. Franken
Stukadoorsbedrijf van Kempen heeft al een aantal keren naar volle tevredenheid voor ons wat ruimtes van een gladde stuclaag voorzien. Iedere keer weer zeer professioneel net stucwerk, altijd op tijd en altijd de boel schoon achterlatend. Fijne nette mensen die hun vak verstaan.
Wij zijn opnieuw heel erg tevreden over de afspraken en het geleverde werk, Als we 1 klein puntje van kritiek mogen aangeven: het niet afvoeren van afval. Weer Bedankt!
Luciën dacht goed met ons mee, was flexibel en heeft keurig werk afgeleverd. Het contact was prettig, Lucien was goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Lucien (en zijn medewerkers) doen alle moeite om de klant tevreden te krijgen. Aanrader!!!!!
Goed bedrijf vriendelijk en denkt mee frank bedankt voor de goede service tot de volgende keer
Houden zich aan de afspraak
Aardige stukadoor die netjes werkt en een hele strakke muur afleverd.
Al meerdere malen tevreden over de werkzaamheden van Stukadoorsbedrijf L. Van Kempen! Komt zijn afspraken na en doet wat er gevraagd is! Toppertje!
Er werd hard doorgewerkt maar wel op een ontspannen manier en tussendoor een praatje maken was ook geen probleem. Ook vragen stellen over het werk was voor mijn gevoel geen probleem en kreeg daardoor handige tips!
Alles ging zoals je verwacht, optijd komen, netjes werken en afwerken.
Heel tevreden over de snelle service, de klantgerichtheid en de kwaliteit.
Zeer mooi resultaat. Prettige en snelle communicatie.
Zeer tevreden, mooi werk afgeleverd en ook netjes gewerkt.
Een feestje om deze vakman in je huis te hebben (als je het stof en de sporen voor lief neemt) Neemt de tijd bij interesse je te vertellen wat hij doet, is trots op z'n vak en z'n werk. Levert snel en vakkundig, is ook m'n z'n offerte zeer snel (ook net de factuur trouwens :) ) Dit alles schrijf ik nog voordat alles droog is, dus ik heb er vertrouwen in.
Communicatie verliep goed, Lucien was prettig in omgang en erg meedenkend. Door zijn flexibiliteit kon hij op korte termijn komen stuken Super fijn!
goed geholpen duidelijke afspraken vriendelijk en vakbekwaam
Bij Lucien van Kempen is afspraak, afspraak. Van offerte t/m het opruimen na gedane arbeid. Hij mag dan misschien niet de goedkoopste zijn maar levert uitstekend werk, heeft personeel in dienst die weten wat ze doen en komt zijn afspraken na.
Rontgenstraat 8
4624XG Bergen op zoom
Stukadoorsbedrijf L. van Kempen bv Traditioneel stucwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Stukadoren volgens de erkende regels van het eeuwenoude vakmanschap. Vakmanschap is tenslotte meesterschap