De uitvaart van mijn vader is prima verlopen. In het voortraject, tijdens en na de uitvaart. De begeleiding, communicatie en de persoonlijke aandacht van Ingrid was top. Ook de geboden mogelijkheden door Ton en Peter zijn door ons als heel plezierig ervaren.
Meedenken, snelle reactie, persoonlijke benadering.
In een hectische en emotionele tijd, werd er rust genomen voor de overledene, maar nog meer voor de nabestaande! Alles is bespreekbaar en ze maken het bijzonder door de "kleine" dingen, zoals een kaarsje met foto. Ze zijn altijd en overal bereikbaar ,niet alleen tijdens de moeilijke dagen, maar ook daarna!
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, attent. Klaar staan voor de nabestaanden in deze moeilijke tijd.
De ervaring die ik en mijn kinderen hebben gehad is zeer goed. Erg vriendelijk en rustig. Zijn in staat om in deze verdrietige tijd ook aandacht te hebben voor de nabestaanden.
Alles was prima geregeld en de afspraken die er gemaakt waren zijn allemaal keurig afgehandeld.
Vlotte manier van werken. Aandacht voor individuele wensen. Tijd nemen om een en ander door te spreken. Persoonlijke benadering. Afspraken goed na komen. Het was fijn om met Ingrid van Dijk- Visser het afscheid van ons pap te kunnen verzorgen. We zijn allemaal erg tevreden over de manier waarop dit ging. Dank!
Prettig contact en alles was goed en op persoonlijke wijze geregeld.
Prima.
Komen afspraken na fijne mensen
Het afscheid van onze moeder is perfect verlopen. Het vertrouwen en de persoonlijke benadering vinden wij hierbij heel belangrijk. De wensen worden gerespecteerd en ingevuld.
Fijn dat jullie er altijd waren als we jullie nodig hadden. Jullie gaven ons de tijd om over dingen na te denken. Nooit geen haast. ( niets van gemerkt tenminste)
Wij vonden de service geweldig en er werd respectvol en liefdevol met onze wensen omgegaan
Perfect geregeld, aandacht, service
In een woord geweldig! Wat een service en aandacht. Afspraken worden nagekomen. Verwachtingen worden zelfs overtroffen. Dank je wel Ingrid en collega's voor jullie goede zorgen.
Ingrid heeft de uitvaart uitstekend begeleid, zoals we van haar al gewend zijn. Na het overlijden was er geen twijfel over welke uitvaartondernemer dit moest regelen. Ook dit keer heeft Ingrid alles gegeven om de uitvaart bijzonder te maken
Hele goede service: Karin dacht mee, gaf goede adviezen, was betrokken, kwam extra langs als het nodig was, was erg vriendelijk en we hadden een heel goede klik met elkaar.
Lieve mensen betrokken bij overledenen maar ook zeker voor nabestaande. Ik kan alleen maar zeggen dat ik t heel prettig vond. Bedankt voor alles in deze voor ons moelijke maar vooral mooi afscheid van ons pap. Lieve groet Leanda.
Doen hun best de ceremonie volgens de wensen van opdrachtgever te laten verlopen, en werken actief mee
Door de prettige sfeer en meedenken en attenderen op allerlei zaken hebben we een mooi en waardig afscheid gehad van mijn vader
De crematie en de gesprekken voorafgaand OP en TOP verzorgd..zou eigenlijk willen zeggen,kan niet beter..
Na het overlijden van onze moeder hebben wij samen met Karen aan veel van mama's wensen tegemoet kunnen komen. Er was alle tijd voor ons. Uitvaart prima verzorgd. Dank namens de Fam. Jansen.
De communicatie, begeleiding en het meedenken in onze wensen , daar zijn wij als gezin zo dankbaar voor. De betrokkenheid en de persoonlijke aandacht die Karin ons gaf heeft ons alle erg goed gedaan. Niets was haar teveel. Wij willen daarom iedereen bij uitvaartverzorging Maas en Waal bedanken, met alle lof voor Karin. Dank jullie wel namens, Kinderen en kleinkinderen Janssen-Verhoeven.
alles was goed echt alles niets op aan te merken het zijn schatjes
De persoonlijke aanpak en meedenken in de behoefte van de klant.
Koningstraat 99
6651KK Druten
Uitvaartverzorging Maas & Waal werkt in de regio Nijmegen en daarbuiten aan een eerbiedige uitvaart. Door nauw met u te overleggen, zoeken wij naar de juiste sfeer voor het afscheid van uw naaste. Wij regelen de gehele uitvaart, verzorgen de opbaring (ook na ongelukken), drukken uw rouwkaarten en leveren de uitvaartkist. Op de dag zelf hebben we rouwwagens beschikbaar voor het vervoer van de overledene en naasten. Is de ceremonie voorbij, dan houden we nog een tijdje contact om te kijken hoe het met u is. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.