Traag en oneerlijk

Lekkage gehad, loodgieter inspectie gaf 4 uur werk aan herstelwerkzaamheden aan mij op, offerte gekregen en akkoord gegaan met de kosten, mede omdat het een halve dag werk was. Uiteindelijk was het in 20 minuten hersteld door de prima werknemers na ruim 8 maanden wachten. Maar toch 750 euro betalen voor een kleine klus, offerte is offerte als antwoord..... Misleiding? Oplichting? Ik heb het bedrag maar betaald, want ik was akkoord gegaan met de offerte uiteindelijk. Wees op je hoede!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ik voel mij zwaar belazerd

bouwbedrijf van der kolk emmeloord opdracht gegeven m.b.t. onderzoek daklekkage + vrijblijvende offerte complete dakrenovatie. Lekkage is naar behoren opgelost (verschoven dakpan was de oorzaak). 9 november 2001 hiervoor een factuur ontvangen. Men rekent 5 uur arbeidskosten/reistijd (44 minuten arbeid + 108 minuten reistijd x 2 man) Aankomst Dronten: volgens van der kolk zijn de heren vertrokken uit Urk naar Dronten en hebben hier 54 minuten over gedaan (afstand 24,7 km, routeplanner geeft aan 21 minuten reistijd) Vertrek Dronten naar Dukaat 11 Emmeloord: hier hebben ze 56 minuten over gedaan (afstand 34,8 km routeplanner geeft aan 26 minuten reistijd). Conclusie de reistijd zou ongeveer hebben moeten zijn: 47 minuten x 2 man i.p.v. de gefactureerde 108 minuten x 2 man. Conclusie: ik voel me behoorlijk opgelicht: er wordt ongeveer in totaal 2 reisuren teveel in rekening gebracht. Helaas heeft mijn klacht totaal geen gehoor gekregen van dit bouwbedrijf

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies N.v.t.
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Dukaat 11

8305BC Emmeloord