Zoals altijd super tevreden!!
Goed bedrijf die met je mee denkt. Werkt netjes en is vakkundig. Zeer goede nazorg. Planning en de communicatie daarmee liep niet altijd even soepel, maar kwam hoofdzakelijk doordat de gemeente de vergunning heel laat goedkeurde.
Planning uitgelopen, maar prima resultaat Contact was uitstekend en snel. Reageren snel op vragen of opmerkingen. Denken goed mee voor de beste oplossing. Hebben zelf ook veel gedaan, ging in goed overleg waardoor niemand hoefde te wachten of last had van elkaar. Al met al erg tevreden met het eindresultaat.
Betrokken, meedenkend, profs en zorgen dat alles net en schoon achter gelaten wordt.
Wij hebben door Meerbouw Pijnacker BV een aanbouw laten realiseren aan onze woning. Al vanaf het eerste contact heeft Rinus van der Meer onze wensen vertaald in een passende aanbieding. De communicatie is prettig en soepel verlopen, ook tijdens de bouw. Rinus en Frank van der Meer reageerden vrij snel op onze vragen, vaak al dezelfde dag nog. De uitvoerende Ron en Nico hebben alle werkzaamheden met grote vakkundigheid uitgevoerd en bij onderaanneming gecoördineerd. Door hun vakkundigheid hebben onze buren minimale overlast ondervonden van het gehele bouwproject. Waarvoor onze hartelijke dank. Het gehele bouw proces was strak georganiseerd en precies op de afgesproken datum opgeleverd.
Voor de complete renovatie van een vooroorlogs casco appartement is Meerbouw een uitstekende partner gebleken. Korte en directe communicatielijnen, oplossingsgericht, vakkundig en vriendelijk personeel. Het werk is gestructureerd aangepakt en uitgevoerd, oplevering als gepland. Prima samenwerking en aansturing van onderaannemers, schone werkomgeving en oog voor omgeving (buren). Klasse
Na eerdere goeie ervaringen met kleine klusjes nu de benedenverdieping laten voorzien van dubbelglas. Is perfect gedaan. Er is niet alleen maar dubbelglas geplaatst maar ook de kozijnen gecontroleerd en waar nodig hersteld.
Zeer prettig bedrijf om over de vloer te hebben. Ze werken netjes en laten na het werk de boel weer keurig achter. Er word meegedacht over alternatieven en oplossingen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Overigens werken de aanbevolen andere partijen zoals schilder en electriciën op dezelfde prettige wijze.
Keurig en vakkundig uitgevoerd werk. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Ik zal ze in de toekomst zeker weer vragen.
Bedankt Bob, we komen graag weer als het nodig is.
Het bedrijf heeft de moeite genomen om het werk in te plannen naar onze wensen. Echte vakmensen die goed en netjes werk geleverd hebben. Hard gewerkt.
Bedankt voor de mooie review! Jullie wonen weer inbraakveilig met de nieuwe sloten
Goede aannemer die alle afspraken en meer is nagekomen. Vanaf het allereerste moment is de planning gehaald en zelfs tussentijd voor op planning. De aannemer hield ons steeds op de hoogte van het budget. Ook de communicatie verliep soepel. Fijn is dat er iedere dag na het werk werd opgeruimd. Alle puin was afgevoerd en de vloeren aangeveegd. De aannemer heeft niet alleen zelf vakmannen in dienst ook de bedrijven waarmee hij samenwerkt levert vaklui. Het eindresultaat mag er dan ook zijn en wij zijn er erg blij mee. Deze aannemer is zeker aan te raden.
Bedankt voor de review Rina en Dennis, veel woonplezier met jullie nieuwe aanbouw!
Heel erg blij met de samenwerking, goede vakmannen hebben samen met de jonge timmerlui in een korte periode ons bedrijf verbouwd. het resultaat mag er wezen
Graag gedaan Dirk, mooi en ruimtelijk geworden! Dat de diners en de drankjes maar rijkelijk mogen vloeien
Er is aandacht voor een werkvoorbereiding voorafgaand aan de start van de werkzaamheden hetgeen de kans op onvoorziene situaties tijdens de uitvoering verkleind.
Goed, duidelijk en betrouwbaar in communicatie en uitvoering. Netjes gewerkt en opgeruimd.
Een hele prettige samenwerking en goede communicatie !met een mooi resultaat!
Heel Goed, aanpakkers en goed in improviseren.
Hele goeie ervaring . Nieuw dak geplaatst, alles keurig volgens planning verlopen, goeie communicatie en kwaliteit . Vakmanschap!!
Juiste communicatie. Maar let op dat niet iedereen "bouwtaal" kent.
Echte vakmensen
Prettige samenwerking .