binnen woelige wereld van de bouw is dit een pareltje
Het schilderen van de buitenkant van mijn huis was door omstandigheden nogal lang niet meer gedaan. Er moest niet alleen worden geschilderd maar ook hout gerapereerd en bovendient de sluiting van de ramen verbeterd. Alles is tot mijn grootste tevredenheid uitgevoerd. Kwaliteit heeft zijn prijs, maar dat is het waard.
prima vakwerk geleverd door het opnieuw stellen van draai-kiepramen die als gevolg van funderingsherstel waren ontzet
Akerboom heeft 4 kozijnen in 2 dan keurig vervangen.
Zie bovenstaande
Goede mensen met verstand van zaken voor zover ik kan beoordelen. Het duurde wel lang voordat ze konden komen, maar dat is meestal goed gecommuniceerd. Er werd een raampartij geplaatst en verder is onder zgn. regie gewerkt aan een schoorsteen en een lekkage. Tot op heden naar tevredenheid. We hebben 1 hoosbui gehad die goed is overleeft. Bij lekkages weet je pas of het goed is opgelost na een aantal jaren. Ik wacht dat uiteindelijke oordeel dus af. Mooi bedrijf, kom graag terug.
Alles zeer professioneel
komen goed de afspraken na, denken mee met de verbouwing, regelen alles.
Keurige kozijnen geleverd helaas paste glas niet helemaal . Maar daar kon niemand iets aan doen maar snel opgelost
Vakwerk met plezier uitgevoerd. Afspraken goed nagekomen. Na afloop van het werk direct contact met ons opgenomen over onze ervaringen. Prima initiatief maar dat een kwartier later de rekening al binnen was (via de mail) is een beetje overdreven. Wacht gewoon 2 dagen en stuur dan de rekening en dan het liefst per post.
Fijn bedrijf, contact met hoofdaannemer verliep altijd prettig. Kwaliteit van het werk is ook helemaal in orde. We hadden wel wat problemen met de tijdige beschikbaarheid/bestellen van spullen, beschikbaarheid van mankracht en ook de via de aannemer ingezette installateur vonden we weinig klantgericht.
Een aanbouw laten plaatsen. Is prima verlopen. Gelijk ook achterstallig onderhoud meegenomen. Goede communicatie (duidelijk overzicht wat ze wanneer kwamen doen en wat dat ging kosten). Deskundige bouwvakkers, goed advies. We wisten niet dat er organisatorisch zoveel bij kwam kijken, maar het ging allemaal netjes en vlot.
Prettige samenwerking: open en eerlijk. Goed geluisterd naar onze wensen en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. NB. Wat leuk dat de foto’s van onze verbouwing op jullie site staan. Eén kanttekening: ons appartement staat niet aan de Zijl maar aan de Rijn. En er is een kastenwand aangebracht ( ipv kantenwand).