Corona, mag niet aanwezig zijn tijdens tekenen. Oké, dan maar naar kantoor, ja naar kantoor om staand de formulieren aan de balie lezen en tekenen. Tussendoor wordt er iemand zonder mondkapje geholpen aan dezelfde balie. Anderhalve meter beleid. 2x uur rijden, geen koffie. Zelf voor een benodigde akte gezorgd, maar toch opgevraagd bij andere Notaris Bedankt voor de kosten. Akte niet thuis ontvangen. Antwoord: Zal wel bij de post verloren zijn. Na telefoontje, na 2 dagen in huis met de post. Onaangetekend verzonden. Dus mijn akte ligt ergens bij de postbesteller. En het concept zat vol schrijffouten.
Gekomen om een Stichting op te richten voor een studentenwoning. Uitstekende deskundigheid en klantvriendelijkheid.
Goed en correct.
Bij de koop van mijn eerste woning ben ik bij Notaris Huitsing geweest. Ik vond het zelf best wel spannend, alles werd in duidelijke taal uitgelegd en ik werd vriendelijk ontvangen!
duidelijk, vriendelijk, correct
Goed en prettig
Open, ontspannen, goede voorlichting,advies, professioneel rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden van de cliënt, je kan zijn wie je bent, in goede en mindere tijden.
Wij hebben een zeer goede indruk gekregen van notariskantoor Huitsing. Klantvriendelijk , meedenkend en duidelijk.
Telefonisch contact wat mindere ervaring mee, niet erg klant vriendelijk gericht maar dat is mijn mening voor de rest problemen en vragen zijn wel op gelost .
Bij binnenkomst werd ons een kopje koffie aan geboden. Vriendelijke ontvangst. De afspraak was wel iets verlaat maar daarna genoeg tijd voor ons. Wij hebben het bezoek als plezierig ervaren.
Goede behandeling. Tijdens bezoek nog uitleg van gang van zaken kortom prima!
Snelle afhandeling. Goed uitgelegd over het product dat je aangevraagd heeft.
Goede service bij aankoop van een appartement op afstand
Vriendelijk en zakelijk inhoudelijk prima
Goede service en lekker "normaal" Een aanrader voor een ieder die niet van bs houd.
Prijsvorming erg rommelig verlopen: rekenfout in offerte en rekening niet in lijn met offerte.
Ontspannen, vriendelijk en bekwaam.
Het ging alles heel gied en snel, ben heelemaal tevreden hartelijk bedankt voor jullie werk :)
ZOALS ALTIJD ZEER GOED
Zeer fijn geholpen, alles was tot in de puntjes geregeld. Het contact per email en telefoon was snel, duidelijk en volledig.
Vriendelijk en kundig
Notaris Huitsing informeert op een luchtige en duidelijke manier en is zeer prettig in de omgang. Ook was het goed mogelijk afspraken te verzetten. Zeker aan te bevelen!
Het vastleggen van een transactie
Verstand van zaken. Goede informatie verstrekking. Vriendelijke sfeer.