Een laagdrempelige schoonheidssalon met erg aardige medewerkers!
Behulpzaam, vriendelijk.
Goede ervaring
Prima geholpen.
vaak bij jullie geweest voor het knippen prettig ontvangst en zeer vriedelijk
Na heel lang zoeken en met het personeel overleggende hebben we de sleutel gevonden om mijn haar op een goede en fijne manier te blonderen. Dank hiervoor en voor de deskundigheid die hier bij te pas kwam.
Op een zeer deskundige wijze worden de voeten behandeld. Men is goed op de hoogte hoe knelpunten het beste behandeld worden.
Vriendelijk. Kundig. Vernieuwend.
uitstekend
super goeie service, vriendelijk en deskundig personeel.
Je komt binnen word meteen te woord gestaan. Ziet er ook erg netjes uit. Ga er zeker weer naar toe.
Zeer goede en prettige ervaringen.
aantal malen couperose laten laseren, wordt op een rustige deskundig manier gedaan, zeer goed bevallen.
Zie boven.
Altijd vriendelijk, denken mee. Al twee keer is het me overkomen dat ik op de website mijn telefonische afspraak verkeerd had ingevuld( had beautysalon aangetikt), maar zij belden me dan even en dan kon ik mijn fout herstellen. Prima zulke meedenkers!
Ik kom al sinds een aantal jaren bij Wendy's Beautiek voor de IPL behandelingen. Mocht je (donkere) haartjes op je lichaam een issue vinden dan is dit echt een geweldige oplossing! Na zo'n 6-10 behandelingen met IPL zul je zien dat de haartjes op het behandelde gebied voor een groot deel of helemaal verdwenen zijn en ook niet weer terug komen. Het voelt als een vertrouwd adres waar ze vakkundig omgaan met de klanten die ze behandelen. Kortom een aanrader!
In een woord.......SUPER.......
Altijd een goede behandeling en service!
Komen al meer dan 20 jaar bij Wendy, dat zegt genoeg
Altijd hartelijk ontvangen en open staan voor wat je graag wilt.
Alleen maar als positief
Zeker aan te bevelen, voor iedereen met voetproblemen. De behandeling om likdoorns te verwijderen was gevoelloos en dat was erg prettig
Altijd goed geholpen
Goede medischecpedicure. Kapper ook prima.
Haadwei 85 A
9104BC Damwald
In onze gemoedelijke salon kunt u terecht in onze kapsalon, schoonheidssalon, pedicuresalon, massagesalon en nagelstudio. Wij behandelen o.a. acne (evt. vergoeding door zorgverzekering), ouderdomsvlekken, spider neavi, ouderdomswratjes in de schoonheidssalon, maar ook voor een ontspannende behandeling of permanente make-up bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ANBOS- gecertificeerd. In de pedicuresalon behandelen we ingegroeide nagels, kalk- en schimmelnagels, eelt en likdoorns. Wij zijn PROVOET gecertificeerd dus ook diabetici en reumatische patiënten kunnen via de zorgverzekering bij ons terecht. Wij werken in de kapsalon en schoonheidssalon met veel natuurlijke producten.