Fijne persoonlijke begeleiding

In de moeilijke tijd zijn de begeleiding en adviezen erg welkom, terugkijkend op deze week hoeven we nergens spijt van te hebben. We zijn hen dankbaar, onder andere voor het persoonlijke karakter zoals een heel mooi ontworpen kaart en het warme contact met onze begeleider.

Ik heb een heel erg goed gevoel overgehouden bij jullie. Ik voelde me gesteund bij alles.

Coppens uitvaartzorg: empatisch, professioneel en vol passie voor het vak

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Coppens Uitvaartzorg (Regillio, Irma en overige betrokkenen) ons deskundig en op zeer menselijke wijze hebben begeleid in de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van onze moeder. Je kan een uitvaart maar één keer goed doen. Vanaf het eerste gesprek was er vanuit ons gezien meteen het vertrouwen dat dit in goede handen was. En dat vertrouwen heeft Coppens Uitvaartzorg waargemaakt. Nogmaals hartelijk dank!

Laagdrempelige en meedenkende medewerkers.

Mensen van Coppens waren rustig en betrokken. Niet opdringerig en gaven bruikbare adviezen. We voelde ons begrepen en konden ons zelf zijn.

Zeer correcte, behulpzame, empathische begeleiding.

Zeer correcte en kundige begeleiding in een moeilijke fase van het afscheid van mijn echtgenote en moeder van mijn kinderen. De uitvaartbegeleider was voor ons een grote steun. Correct, empathisch en behulpzaam.

Fijne en warme begeleiding

We zijn ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding van uitvaartonderneming Coppens, en in het bijzonder Colinda. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. Colinda was betrokken, dacht met ons mee en reageerde steeds snel en duidelijk, wat in zo’n emotionele tijd echt ontzettend fijn was. Wat ons ook veel rust gaf, is dat Colinda al bij ons langs was geweest toen papa nog leefde. Daardoor wisten we al in grote lijnen wat zijn wensen waren. Het maakte de dagen na zijn overlijden net iets lichter, omdat we daar niet meer over hoefden te twijfelen. De uitvaart was precies zoals we het hoopten: warm, persoonlijk en mooi. Alles waar wij zelf geen ruimte voor hadden, nam Colinda van ons over. Daardoor konden wij ons richten op het afscheid en op het verwerken van het verlies van papa. Nogmaals dank voor alles, het betekende echt veel voor ons.

Hartverwarmend en persoonlijk!

Wederom een positieve ervaring ondervonden. Het afscheid was zoals wij voor ogen hadden. Ook de nazorg verdient een pluim.

Wederom een warme service met begrip en hulp aan onze wensen

Voor de 2e keer in 1,5jaar tijd bij Coppens terecht gekomen, na de goede, vriendelijke en betrouwbare ondersteuning de 1e keer, was er voor ons geen twijfel, vertrouwde gezichten is dan ook zeker prettig om weer op terug te kunnen vallen. Irma stond wederom gelijk voor ons klaar, en samen met Corina Overgaauw, hebben zij er weer een waardig afscheid van gemaakt, dus voor het hele team, een dikke pluim! Zeker een aanrader.

Zeer meelevend en ondersteunend, schitterende plechtigheid.

Marjola kwam meteen na onze hulpvraag naar de hospice, waar we samen met mijn vrouw goede gesprekken gehad hebben en ze onze situatie heel goed inschatte. De uitvaart was perfect geregeld, al was het aantal bezoekers meer dan verwacht.

Buitengewoon medelevend!

Zeer persoonlijk en een luisterd oor en alles tot in de puntjes geregeld.

Ik kan niets bedenken waarom het geen 10 is. Het is precies zo gegaan zoals we wilden dat het zou gaan. Ook het voor traject, een ondanks alles ontspannen sfeer en onverwachte positieve verrassingen, en de nazorg zijn klasse geweest. Hulde

Persoonlijk en geduldig

Na het onverwacht overlijden van ons pa werden we heel rustig en geduldig bijgestaan. Alles werd helder, duidelijk en gestructureerd uitgelegd en ons ma vond Irma heel fijn omdat ze de tijd nam voor ons. Er werden steeds de juiste keuzes gemaakt en het advies wat we kregen was super. Hierdoor hebben we een uitvaart gehad die ons pa verdiende en gewild zou hebben. Ook de financiële afhandeling liep mede door Coppens gestroomlijnd. Ook hier waren de adviezen super en werd er super meegedacht! (ik ging voor een 10 maar kon maar tot een 9 invullen bij de sterren) Bedankt voor de goede zorgen!

Persoonlijke en professionele begeleiding op basis van onze wensen

Onze ervaring met Regillio was uitstekend: hij was persoonlijk, zeker niet opdringerig, liet ons alle ruimte bij keuzes, punctueel. We voelden ons begrepen en hij zorgde ervoor dat hij optimaal bij onze wensen kon aansluiten. Bij vragen zorgde hij voor heldere alternatieven om uit te kiezen.

Compleet verzorgd en ontzorgd met de menselijke touch

Uitvaartonderneming Coppens heeft de uitvaart prima verzorgd. Ik kan geen punten opnoemen ter verbetering. Echt álles klopte, er werd goed meegedacht met de wensen die wij hadden. Deze zijn ook allemaal ingevuld. Er moest geïmproviseerd worden maar daar hebben zowel wij, als de gasten niets van gemerkt. Goede heldere communicatie met veel aandacht en zorg!

alles naar wens en conform afspraken afgehandeld

een vaste uitvaartbegeleider met een groot inlevingsvermogen en alle tijd om onze wensen te achterhalen. Ook de ruimtes zijn fijn ingericht.

Top!

Heel familiar, hebben oor en oog naar de wensen. Iedereen was op de uitvaart erg onder de indruk van de warmte die je voelde. Prisca heeft met steekwoorden die ze van ons kreeg zo’n goed beeld van mama geschetst, dat je zou denken dat ze haar ook gekend had. Het was een prachtige uitvaart ❤️

Professioneel, empathisch en kundig team Coppens Uitvaartzorg

Bij het overlijden van mijn moeder heeft Colinda en team Begrafenis -& Crematieverzorging Coppens ons van begin tot eind begeleid en ontzorgt op een zeer professionele en warme manier.

Wij kunnen geen minpuntjes vinden ,Irma heeft alles naar wens, en correct verzorgd .onze dank hiervoor.

werken zeer goed volgens afspraak en fijne mensen om alles te regelen

ik heb van te voren 2 ondernemers laten komen en meteen beslissing genomen om de duidelijke uitleg die ik te horen kreeg en deze paste precies bij mijn wensen de begeleiding was super goed voor mij .Zeer netjes niets op aan te merken 100%

Vanaf het eerst contact direct een warm gevoel

Ik heb Coppens leren kennen als een bedrijf met het hart op de goede plaats. Tijdens het gehele proces van de uitvaart hebben we samen opgetrokken om er een onvergetelijke dag van te maken. Niets was teveel, voor alles werd gezorgd. Zou ze absoluut aanbevelen aan iedereen die waarde hecht een een gepersonaliseerde uitvaart.

Wij zijn diep dankbaar voor de warme, vlotte en integere begeleiding.

**Een oprechte dankbetuiging** Namens de hele familie willen wij onze grote waardering uitspreken voor de fantastische begeleiding die wij hebben ontvangen. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van de uitvaart hebben wij de ondersteuning als uiterst professioneel, warm en betrokken ervaren. De begeleiding was niet alleen vlot en aangenaam, maar ook integer en respectvol, precies zoals wij het ons wensten. Dankzij de soepele samenwerking konden wij ons volledig richten op een mooi persoonlijk afscheid, zonder zorgen over de praktische zaken. Wij zijn enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben betekend in deze emotionele periode. Met vriendelijke groet, namens de familie, Annemieke

Prettige, respectvolle en volledige verzorging en begeleiding

Na het plotseling overlijden van mijn vader namen direct contact op met Coppens. Dit na eerdere goede ervaring van familie. Er bestonden weinig concrete afscheidswensen. De mensen van Coppens hebben ons heel prettig geholpen. Er werd goed aangevuld waar er ideeën waren en waar zij met passende suggesties konden komen. Op geen enkel moment waren er misverstanden of verkeerde verwachting van een van beide zijden. Complimenten en dank

Een respectvolle, meedenkende en voor de nabestaanden een ontzorgende organisatie

Goede contacten, luisterende mensen

Uitstekende begeleiding en alles helder uitgelegd

De bovenste zin zegt alles al.

Mooi en passend besloten afscheid verzorgd.

Fijne, geduldige en respectvolle begeleiding door Irma. Is een mooi afscheid geworden in besloten kring.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.