Professioneel met persoonlijke aandacht

Wij zijn zeer goed begeleid door Prisca na het overlijden van onze moeder. Op zo’n moment is het heel fijn dat iemand de regie voor je in handen neemt. Er komt enorm veel op je af en Prisca heeft ervoor gezorgd dat alles goed is verlopen. De uitvaart is exact zo geweest zoals wij het wensten. Dit alles doet ze op een professionele manier maar wel met enorm veel persoonlijke aandacht. Nogmaals bedankt hiervoor.

Het was een voor ons perfect afscheid, helemaal naar wens

De info vooraf was duidelijk, de bereidheid om voor overlijden met ons in gesprek te gaan over de wensen, heel erg fijn en geruststellend. De souplesse bij het verwezenlijken van de wens de overledene en echtgenote hartverwarmend. Niets was gek of vreemd, alles is heel respectvol verlopen en de uitvaart was mooi, warm en gaf veel voldoening en troost.. Dank daarvoor.

Respectvol, zorgzaam, betrokken en professioneel

Vriendelijke en flexibele medewerkers combineerden een professionele aanpak met empathie en betrokkenheid. Zij stonden steeds open voor onze wensen en dachten met ons mee. Er was veel mogelijk. Wij kijken terug op een mooie, troostvolle uitvaart.

Een mooi en warm afscheid door jullie goede begeleiding

De persoonlijke aandacht, het meedenken en goede begeleiding door Marjola hebben wij als zeer fijn ervaren. Het afscheid bij Coppens uitvaartzorg is in een sfeervolle, warme omgeving. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid van ons Ma.

Zeer fijn contact met Regillio

Zeer fijn contact met Regillio, alles was door de hele organisatie goed geregeld. Ook de plechtigheid door Carina Overgaauw en de dienst bij het crematorium was netjes en warm. Dank jullie wel

Wij zijn zeer positief over de verzorging van de uitvaart van onze moeder.

Ik vond vooral het respect naar de overledene erg mooi. Dankjewel !

Fijne begeleiding

Van begin tot eind fijne begeleiding van de uitvaart van mijn vader.

Zeer betrokken en oprecht

De service die je verwacht maar ook echt krijgt. Grote persoonlijke en oprechte betrokkenheid. Regelmatig huisbezoeken voor afstemming waarbij veel keuzevrijheid en eigen inbrengen is. Men is servicegericht, er wordt niets opgedrongen en adviezen zijn objectief. Er wordt ook gedacht aan nazorg, dus het is niet uit het oog uit het hart.

Uitstekend, een dikke 10!

Wendy heeft ons heel goed begeleid en goed meegedacht bij het regelen van de uitvaart van ons pa. Wij kijken er dan ook met een goed gevoel op terug. Dank je wel!

Perfect geregeld

Hier even een beoordeling overde onderneming van Coppens uitvaartzorg. Wij zijn heel erg tevreden over alles hoe het allemaal geregeld was en is. Eerst de ervaring met onze moeder, was super goed. Toen onze schoonzus, ook super goed. En nu met onze broer Louis is het allemaal perfect geregeld en zijn wij super tevreden over alles. Daarvoor onze dank, jullie waren als familie met ons, super goed. Groetjes Jack en Karin Goris Lia en Frans Hopstaken Ineke Baselier

respectvolle en persoonlijke manier van omgaan met overledene en familie.

18 augustus is onze lieve moeder overleden, omdat onze vader ook door Coppens uitvaartverzorging was begeleid , kozen we weer voor jullie. in het bijzonder voor Marjola omdat een van ons haar via via kende. Dat heeft heel goed uitgepakt zij heeft ons na het overlijden netjes en respectvol geholpen en ons verschillende manieren en mogelijkheden uitgelegd. Wij hebben ook verschillende zaken zelf geregeld en ook dat kon. We waren vooral blij met het feit dat onze moeder er zo mooi bijlag en dat degene die daar steeds aanwezig waren met zoveel overgave ons begeleidde. Heel blij hoe het allemaal gelopen is. Puntje van kritiek is het geluid in de Lambertus kerk in Wouw, misschien dat jullie daar meer aandacht aan kunnen besteden.

Heel erg fijn en persoonlijk

Bedankt Irma voor de begeleiding de afgelopen periode. Het is weer allemaal naar wens verlopen. We zijn weer net zo tevreden als 2 jaar geleden bij mijn pa. Ook de afscheidsdienst in "de Levensboom" was zeer goed geregeld en de catering goed verzorgd. Lonneke heeft er een mooie dienst van gemaakt waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

precies zoals we hadden gewild

Zeer fijne ervaring met de mensen van Coppens. Mooie locatie en zeer gewaardeerde mensen

Attentvolle, meelevende, professionele begeleiding gehad!!

Marjola heeft ons begeleid na het overlijden van onze lieve moeder en oma. Ze was behulpzaam en kordaat. Had n luisterend oor voor onze wensen en eigen inbreng. Ze had goede adviezen en was lief en kundig Het was ondanks ons gemis en verdriet een hele steun dat we Marjola ten alle tijden om hulp.konden vragen. Ook de uiteindelijke uitvaart was n memorabel fijn moment. Dankjewel!

van het begin tot het eind zorgzaam contact

In een moeilijke periode wordt je door Coppens ten alle tijde ontzorgd. Alles is mogelijk aan alles wordt gedacht. Het contact hebben wij als zeer prettig en liefdevol ervaren.

Respectvolle begeleiding, met ruimte voor alle emoties.

Het contact was vanaf het eerste moment fijn. Met alle ruimte voor al onze wensen omtrent de uitvaart van onze moeder. Alles was bespreekbaar. Wij kijken terug op een ons moeder waardig afscheid.

Goede steun en zorg

Er is goed geluisterd naar onze wensen. We hadden de indruk dat er een ruime ervaring aanwezig was. Het spreken tijdens de dienst was voor ons te beladen. Coppens kwam met Lonneke. Zei zette een mooie dienst weg waar we met z’n alle goed op terug kunnen kijken Ook de locatie van Coppens was sfeervol en intiem Kaart en bedankkaartjes zijn mooi en ook zo benoemd door onze kring

Wij zijn dik tevreden

Betrokken bij het afscheid

Vanaf het begin tot de nazorg een super begeleiding gehad in het afscheid van mijn man, ze hebben goed naar onze wensen geluisterd. In onze familie is Coppens altijd de uitvaartverzorger als de tijd daar is. Speciale dank voor Irma.

Hier kan maar 1 cijfer voor gegeven worden en dat is een dikke 10

Zo een fijn contact, alles stapje voor stapje geregeld. Een fijn gevoel in deze moeilijke periode.

Wat een warme deken om je heen in een trieste periode

Voor de tweede keer zijn wij begeleid door Marjola. Wat een goede hulp, zorg, meedenken in een hectische en droevige periode. Wij zijn zo tevreden over Coppens. Werkelijk, vanaf het eerste telefoontje van het melden van overlijden tot aan het afhandelen van de crematie: alleen maar lieve mensen en fijne hulp.

Uitstekend geregeld op een persoonlijke manier

De uitvaart van onze moeder is door Coppens uitstekend geregeld. Van begin tot eind is er goed meegedacht over de manier waarop het afscheid zo fijn mogelijk kon worden vormgegeven. 'De Levensboom' aan De Meeten is een fijne, intieme plaats waar rekening kan worden gehouden met alle wensen van de nabestaanden. Onze complimenten aan alle medewerkers van Coppens voor al hun goede zorgen.

Ze nemen je zorgen uit handen en luisteren goed naar je wensen.

De uitvaartbegeleiding is heel persoonlijk, we konden ons verhaal kwijt bij Marjola en ze zorgde er steeds voor dat we niet over alles in een keer moesten beslissen. Ze was goed bereikbaar, we konden altijd bij haar terecht voor vragen.

Warme en persoonlijke begeleiding tijdens een verdrietige periode

Ontzettend vriendelijk en zeer kundig, denken met je mee en nemen uit handen wat je zelf niet kan of wil. Tijdens de periode rondom het afscheid van mijn schoonvader hebben Regillio en Renata ons fantastisch bijgestaan en wij denken daardoor met 100% tevredenheid terug aan die moeilijke periode. Het afscheid hebben wij gehouden bij Coppens zelf in een prachtige, knusse en sfeervolle omgeving met een hele goede catering. Hebben naderhand van veel aanwezigen complimenten gehad over hoe het afscheid was geregeld.

Zeer fijne begeleiding bij de uitvaart van onze vader.

Vorig jaar heeft coppens de uitvaart van onze moeder verzorgd. Dit was prima geregeld. Dit jaar is onze vader overleden. Wederom voor coppens gekozen na de fijne ervaring van vorig jaar. Hartelijke mensen die je echt overal in steunen en helpen. Ik kan het iedereen aanraden.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.