Betrokken en Respectvol

Na het overlijden van mijn man zijn we bijgestaan door Marjola en dit hebben wij als zeer warm, meelevend, en betrokken ervaren. In deze moeilijke periode is zij een steun geweest voor onze familie. Dankzij Coppens hebben wij mijn man en onze vader een mooi en waardig afscheid kunnen geven.

Rust en warmte in een voor mij wanhopige periode

Wat er allemaal op je afkomt als je man (46) plotseling overlijdt, je in Oostenrijk woont, maar je hem in Nederland wilt begraven is enorm. Na het eerste contact met Coppens werd al heel snel helder dat dit een zeer kundige partij is om het allemaal samen mee te regelen. Samen, want je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en ze komen met legio mogelijkheden als er een twijfeltje ontstaat. Wat betreft de internationale repatriëring weten ze ook precies hoe te handelen en spelen ze samen met gespecialiseerde collega`s die alles papiertechnisch regelen en contact met de partijen in Oostenrijk onderhouden qua planning e.d. De afscheidsavond en de dag van uitvaart zijn naar volle tevredenheid verlopen. Alles klopte. De dienst, de informatie, tijds-/timingstechnisch alles in orde, de livestream perfekt van kwaliteit zodat ook familie/vrienden/bekende elders op de aardbol de uitvaart meekonden beleven, de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam op elk vlak en de locaties heel prettig. Ik kon voor even met een gerust hart en in alle rust terugkeren naar Oostenrijk om daar alles verder af te handelen. Ook qua nazorg is Coppens zeer compleet. Het contact is bijna alsof je elkaar al jaren kent en dat maakt communiceren in een moeilijke tijd heel soepel. Coppens beschikt over zeer veel kennis, kunde en een uitgebreid netwerk waardoor ze me bijvoorbeeld ook goed konden adviseren m.b.t. de gedenksteen. Ik heb de mensen bij Coppens veelvuldig bedankt. En ik kan het niet vaak genoeg doen. Ik kan op heel de organisatie rondom het overlijden van mijn man John alleen maar met tevredenheid en met warmte terugkijken. Wetend dat alles precies zo is gegaan zoals gewenst en ook helemaal in nagedachtenis van John. Ik heb veel hartverwarmende reacties mogen ontvangen m.b.t. de uitvaart en die geef ik allemaal met warme hand door aan Coppens. Terecht verdient! En dan toch nog een keer... Team Coppens ontzettend bedankt voor alles!! Groetjes, Anna-Marie

Alles is bijzonder goed geregeld en uitgevoerd

Wij zijn op een bijzondere goede manier behandeld en alles was tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd al wensen werden vervuld hartelijk dank voor de goede zorgen

Mooi afscheid kunnen nemen

Heel respectvol en met heel veel warmte de nabestaanden begeleiden in hun grote verdriet voor een mooi afscheid

Heel bijzondere persoonlijke uitvaart

Zoals voor en nazorg door Colinda heel persoonlijk en uitvaart begleiding door Irma heel fijn

Als een warme deken

Als je wordt geconfronteerd met een overlijden komt er veel op je af. Dan is het zo'n geruststelling dat je fijne mensen treft die de zorg met je meedragen. Vanaf het 1e telefonisch kontakt tot en met het gesprek ter afronding zijn wij zo goed ondersteund door de medewerkers van Coppens. Zij hebben met zijn allen er voor gezorgt dat het afscheid van onze moeder is gegaan zoals wij dat wenste. Onze uitvaartleider Will Buckens in het bijzonder, bedankt voor je meedenken, ondersteunen en regelen.

Het is gewoon thuis komen met jullie team.

Gemoedelijk zorgzaam en overal achter aangaan veel moeite gedaan en alles goed en perfect te laten verlopen In een woord super geweldig perfect.

We hadden een mooie uitvaart voor onze moeder en oma en kregen veel complimentennten

Zeer persoonlijke benadering. Op ons eigen tempo. Geen haastwerk. Alles tot in de puntjes geregeld.

Het contact met de Irma, die de uitvaart begeleidde, was heel goed. Ze neemt alle tijd voor je en neemt veel zorgen en werk uit handen. Daarnaast is ze empathisch en staat open voor alle wensen. De uitvaart zelf was ook prima verzorgd. Wij zijn heel tevreden over alles en kunnen Coppens bij iedereen aanbevelen die in vergelijkbare verdrietige omstandigheden een uitvaart moet regelen.

Er werd de tijd genomen om goed te luisteren en tot een mooi afscheid te te komen.

Je hebt nooit het gevoel dat er alleen zakelijk wordt gewerkt. Toch is alles tot in de puntjes geregeld geweest.

Zeer persoonlijk en betrokken benadering , goede organizatie en opvolging van onze wensen

We hebben het verzorgen van de uitvaart via Coppens als zeer fijn ervaren. Will heeft ons als rouwbegeleider heel persoonlijk en betrokken door deze moeilijke periode begeleid. Open, actief luisteren en meedenken in mogelijkheden om ervoor te zorgen dat onze wensen gerealiseerd konden worden. Opvolging was altijd goed en snel. Ook de nazorg werd door ons als prettig ervaren. We vonden het erg persoonlijk en heel fijn om met Will de zorg omtrent de uitvaart te verzorgen.

Fijne warme mensen in een zeer professioneel bedrijf. Respect!

Ondanks het enorme verdriet, voelden mijn vader en ik heel veel warmte en respect van onze uitvaartbegeleidster Prisca. We wilden heel veel zelf regelen en dat is heel goed gelukt. Mede door Prisca waren het mooie waardevolle dagen en hebben wij mijn moeder een heel mooi afscheid kunnen geven.

Respectvol

Het eerste contact was meteen vertrouwd. De verzorging van de uitvaart is door alle medewerkers met zeer veel begrip en respect uitgevoerd. Kundig tot in de kleinste details.

Persoonlijk en meedenkend.

Wij hebben de begeleiding van Coppens als erg prettig ervaren. Er werd over alles meegedacht. Wij kregen alle ruimte om zelf aan te geven wat we graag wilde. Ook de nazorg na de uitvaart was fijn. Wij willen iedereen van Coppens dan ook hartelijk bedanken.

Toch wel wat foutjes, rouwkaarten ontvangen die voor andere familie waren en verkeerde opname van crematie. Zeer goed opgelost

Liefdevol en respectvol

Wij zijn na het overlijden van mijn moeder ontzettend goed en lief geholpen. Er werd naar ons geluisterd maar er werden ook dingen aangedragen. De spreker op de uitvaart mag ook zeker niet vergeten worden. Ze hebben daar speciale mensen voor en die zijn ook super lief. Al met al wordt je goed opgevangen in een verdrietige periode.

Heel waardig afscheid

De begeleiding door mevrouw Kerstens was perfect. Daar onze moeder van tevoren aangeven had dat ze een heel sobere uitvaart wilde hebben, kregen wij goed advies om toch op een waardige manier afscheid te kunnen nemen. En wij, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid.

Goede begeleiding en alles was zeer goed geregeld.

Meedenkend maar ook ruimte voor eigen ideeën

Uit ervaring hadden we de uitvaart zorg Aan Coppens uitbesteed. Heel netjes en met zorg gedaan. Alle lof voor het hele Coppens team. Met name onze persoonlijke Begeleidster Wendy.

Een heel warm en waardig afscheid.

Fijne ervaring in een droevige tijd. Nemen veel zorg van je over en denken met je mee. Een prachtige uitvaartdienst, respectvol en professioneel, zoals ik van jullie gewend ben. Vol lof over jullie begeleiding, heel erg bedankt Irma, Wendy en Jolanda.

Heel netjes en zorgvuldig begeleid.

Het afscheid van Jan heeft in besloten kring plaatsgevonden wat wij als bijzonder fijn hebben ervaren. Een informele bijeenkomst met aandacht voor alle aanwezigen.

Super blij met Prisca Rombouts

Dankzij Prisca is de uitvaart uiteindelijk een zeer persoonlijk & onuitwisbaar afscheid geworden! Zij liet me vrij en gaf handvaten waar ik veel aan heb gehad! Ik had ‘t niet anders willen doen! Wees zuinig op een medewerkster als Prisca; een bedrijf is maar net zo goed als de medewerk(st)ers die er werken!

Heel netjes en zorgvuldig begeleid

Ik vond het van begin tot het einde super goed . We hadden hele goede contacten Irma , dat voelde fijn aan .

Heel mooi en met veel respect, en liedevol

Heel mooi en met heel veel liefde en vele bruikbare ideeën, prachtig afscheid. Het was alsof ze ma hebben gekend, zo persoonlijk en liefdevol en heel goed geholpen. Heel goed geluisterd naar onze wensen, duidelijk en komen Afspraken na en met respect alsof het hun eigen familie was, dank jullie wel voor dit waardig afscheid ❤️

Zorgeloos meedenkend en zeer empathies

Het was echt heel fijn. Er werd meegedacht en heel snel was alles geregeld. De mogelijkheden zijn veel en pasten goed wat wij wilde. Incl het verzorgen van mijn moeder en een vingerafdruk. Ik kan niet anders zeggen dat goede nee uitstekende hulp van Coppens! Dank

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.