Super ervaring

Ik kom al een aantal jaar bij Ingrid voor ondersteuning en blijf ook terug komen. Elke "ronde" gaan we weer wat dieper in op mijn thema's en krijg ik meer inzicht en handvatten daar effectiever mee om te gaan. Ingrid betekent heel veel voor mij!

• Betrouwbaarheid

Oprecht en vriendelijke aandacht.

Elke keer, ben ik het middelpunt en wordt er eerlijk en oprecht naar mijn verhaal geluisterd. Daarbij laat Ingrid mij zelf mijn beslissingen nemen.

Eerlijk en oprecht.

Ik ben erg blij met Ingrid. Haar eerlijke benadering en begrip maakt dat ik me gesteund voel en de kracht vind om zelf aan de slag te gaan, want uiteindelijk moet ik het wel zelf doen.

• Betrouwbaarheid

Goede nette service maar paste niet bij mij

In eerste instantie dacht ik dat ik de juiste had gevonden. Later bleek dat er meer nodig was om mijn diabetes onder controle te krijgen, ben dus op advies ergens anders heen gegaan.

Soesterbergstraat 81

2546XP 's-gravenhage