Vanaf de dag dat ze zijn gestart met de bouw van onze serre alles perfect verlopen. Wel hebben wat tegenslag gehad vanwege het weer maar dat is overmacht. We hebben een prachtige serre en zijn zeer tevreden over SenG Tuintotaal.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Vlonder, Tuinhuis/overkapping

Veel keus, prettig geholpen en heldere afspraken

Zie hierboven

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Goed advies, blij met het resultaat

Marcel luistert naar de wensen en denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. We zijn dan ook heel blij met eindresultaat en krijgen veel complimenten over de geplaatste overkapping met tuinhuis en bijpassende schuttingen.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinafscheiding, Tuinhuis/overkapping

Deskundig advies en correcte levering!

Bezoek aan winkel. Direct geholpen met uitstekend advies, volledig afgestemd op mijn wensen. Levering compleet en zoals afgesproken! Buitenlanden zijn inmiddels geplaatst en geheel tot tevredenheid!!! Artikelen van zeer goede kwaliteit, tegen zeer redelijke prijs!! Echt top!!

super goed geholpen

kennis van zaken

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Prettige samenwerking met een prachtig resultaat.

Na een goed luisterend oor, ontstond ons plan klaar in beeld. Ook de gewenste datum van plaatsing werd gehaald. Fijn contact Met degene die het in elkaar hebben gezet. Harde werkers. Wij kunnen nu gaan genieten van een prachtig tuinhuis. Nogmaals dank aan iedereen die er aan mee heeft gewerkt.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Uitstekende en snelle levering en plaatsing

goed en kundig advies

voor onze nieuwe tuin waren we op zoek naar nieuwe tuinverlichting. S&G tuintotaal heeft ons daarin geweldig geadviseerd en daardoor konden we de juiste keuze maken.

Top service en kwaliteit

Op zoek naar specifieke tuinverlichting op de juiste plek uitgekomen. Naast een ruim assortiment zeker zeer nuttig advies en service , goed voorbeeld zoals het moet zijn , complimenten

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Top lichtplan en snelle levering

Lichtplan laten maken bij ons tuinontwerp. Fijn dat er zoveel keus is. Snelle levering en prachtig resultaat!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Goede advisering en zeer snelle levering

We zijn zeer goed geadviseerd over de mogelijkheden m.b.t. hout-kunststof composiet materialen. Binnen een week hadden we de materialen in huis!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Overig, Vlonder

Zeer prettig in de omgang, meedenkend en uitstekend advies.

Mijn vraag rondom tuinverlichting en een vlonder aanleg werd met oog voor detail met ons uitgewerkt. De offerte was compleet en overzichelijk. De informatie rondom levering was netjes en de leveringen zoals afgesproken. Kortom, een prima ervaring met deze zaak!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Vlonder, Tuinverlichting

Fijn en heel goed geholpen

Wij kwamen gewoon om te informeren naar een overkapping. De eigenaar hielp ons netjes en maakte meteen een schets en een prijsberekening. De eigenaar kwam zelf ook met fijne suggesties hoe het ook kon. Er was prima contact met hoe en wanneer ze de overkapping zouden plaatsen. Het eindresultaat is prachtig wij zijn er super blij mee.

Mooi overkapping,

Netjes gemaakt zijn er blij mee! Aardige monteurs.

uitstekende service

Onze ervaring is dat we uitgebreid advies kregen over hoe we het beste de tuinverlichting konden maken . Dus waar het beste de verlichting en wat voor verlichting konden plaatsen . Ook na het leveren nog wat vragen was geen probleem . We hebben ook de schutting met gedeeltelijk glas er in laten plaatsen . Ook netjes gedaan. Je moet voor het goedkoopste hier niet zijn maar wel voor kwalitatief hoogwaardig goed werk en materialen .

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinafscheiding, Tuinverlichting

Wat een gigantische keus!

Na een tijdje zoeken besloten we naar st Michielsgestel te rijden omdat we op de website ook al veel dingen hadden gezien die we mooi vonden. Geen spijt van gehad. Goed naar ons geluisterd, vriendelijk en adequaat geholpen. Al een paar mensen uit de regio op dit mooie bedrijf gewezen.

service

Uitstekende service. Er waren verkeerde lampen geleverd maar alles is zeer goed opgelost.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Goed adres voor je tuinverlichting

Aardige mensen we krijgen goed advies hebben de tijd voor je en komen afspraken goed na. Dus een goed adres voor je tuin wensen.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

De geleverde kwaliteit is uitstekend

Het eindresultaat overtreft onze verwachting. Er is vakwerk geleverd. Onze tuin heeft een ware metamorfose ondergaan, ook vanwege de nieuwe bestrating en beplanting. WIj genieten nu onder onze overkapping van onze tuin met sfeervolle verlichting. Het is een toegevoegde waarde voor ons wooncomfort.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinafscheiding, Tuinverlichting, Tuinhuis/overkapping

Prima product voor een goede prijs

In een dag geplaatst door vakkundig personeel.

Goed advies -mooie winkel -prijs kwaliteit verhouding goed - levering snel

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Geweldig geholpen en zeer goede service

Onze ervaring was zeer goed! De verkoopster was zeer kundig en vriendelijk! Zeer aan te bevelen!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

Goed advies, vriendelijk en kwaliteit product snel geplaatst.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Alles prima verlopen en volgens gemaakte afspraken,nette monteurs en alle keurig netjes gemaakt en opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden een echte aanrader

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Vlonder, Tuinhuis/overkapping

Vakwerk

Mijn ervaringen met S&G zijn erg goed. Marcel Welvaarts is een klantgerichte ondernemer. We hebben een tuinkamer, schuur en veranda door S&G laten zetten. De vakmensen hebben mooi werk afgeleverd. Afspraken zijn altijd nagekomen. Ook wordt er bij uitdagingen altijd naar een oplossing gezocht

Berkdijk 14

5271SR Sint-michielsgestel

Over S & G Tuintotaal & Tuinverlichting

Maatwerk in tuinhout en specialist in tuinverlichting. In eigen werkplaats maken wij allerlei toepassingen van hout voor in de tuin zoals schuttingen, tuinhuisjes, terrasoverkappingen en vlonders. In onze showroom vindt u de grootste collectie buitenverlichting voor huis & tuin waarvan ruim 1000 modellen staan opgesteld.