Goede service , vriendelijk en gezellig personeel

De veranda die geplaatst is ziet er mooi uit en is erg handig als het regent om toch naar buiten te kunnen. In 1 dag geplaatst door hele aardige, gezellige en hardwerkende mensen( Louis en Charles). Goed materiaal voor een redelijke prijs.

Wij hadden op korte termijn een tuinhuis met overkapping nodig, bij S&G totaal hadden we binnen een dag de offerte en een mooie prijs. Het geheel is geleverd en opgebouwd binnen de afgesproken termijn en ziet er prima uit. Een aantal weken later zijn ze op ons verzoek nog even terug geweest omdat één van de deuren niet goed sloot, ook dit werd snel en vakkundig opgelost.

Goede service, goede kwaliteit

Duidelijke afspraken, goede voorbereidingen op de zaak, zodat afwerking op locatie vlot verliep. Personeelsleden goed op elkaar ingespeeld.

Berkdijk 14

5271SR Sint-michielsgestel

Over S & G Tuintotaal & Tuinverlichting

Maatwerk in tuinhout en specialist in tuinverlichting. In eigen werkplaats maken wij allerlei toepassingen van hout voor in de tuin zoals schuttingen, tuinhuisjes, terrasoverkappingen en vlonders. In onze showroom vindt u de grootste collectie buitenverlichting voor huis & tuin waarvan ruim 1000 modellen staan opgesteld.