Heel netjes gedaan

Helemaal naar ons zin geplaatst. Ziet er keurig uit. Wij zijn er heel blij mee. Goede service.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Heldere, duidelijke afspraken en goede plaatsing.

Goede adviezen gekregen over de aankoop van tuinhuisje en schutting. Er wordt zeker meegedacht. Afspraken worden nagekomen en plaatsing van het geheel is keurig verzorgd.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinafscheiding, Tuinhuis/overkapping

Klantvriendelijk en bekwaam

Schromen niet om je als leek de "goede kant op te adviseren", zonder de persoonlijke wensen uit het oog te verliezen. Dat is wat een goed adviseur doet. En als het eindresultaat dan helemaal naar wens is - voor een goede prijs - rest er niets dan lof.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Goed, betrouwbaar en meedenkend!

S&G heeft voor ons een dakterras gebouwd met en pergola. Het terras hadden we zelf ontworpen en het idee van de pergola kwam van Marcel. Het terras is van massieve composiet planken en de pergola van Douglas hout. De 2 monteurs hebben in 1 dag alles keurig geïnstalleerd op ons dak! We hebben er heel de zomer van kunnen genieten.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Overig, Vlonder

Afgeleverd conform afspraak en verwachtingen.

Goede ervaring gehad met S&G

Heerlijke tuin lounge/buitenverblijf

Eerder dan geplanned werd ons nieuwe tuinhuis/lounge geplaatst. Twee kanten van hout en twee van glas zodat het s'avonds afgesloten kan worden. Mooie afwerking en goede kwaliteit materialen gebruikt. Glas wanden perfect en zeer mooi. Door het open en dicht kunnen is er een geheel met de tuin. Prima werk geleverd. Ook nog een poort laten vernieuwen. Werkelijk heel mooi en vooral goede kwaliteit. Al met al zeer tevreden hiermee.

Top service

Mooi duurzaam tuinhuis met glazen schuifelend en prachtig mooie meubels . Als kwaliteit .

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Vlonder, Tuinafscheiding, Tuinverlichting, Tuinhuis/overkapping

Vakwerk! Goede service

Goed en netjes werk afgeleverd!

prima uitvies en uitvoering

Goed advies, meedenken met de klant. Zeer tevreden met het eindresultaat.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Vlonder, Tuinhuis/overkapping

Goed advies

We kwamen voor ideeën voor een Tuinverlichting en zijn prima geadviseerd. Het eindresultaat is fantastisch geworden en de service is top.

Super!

Zeer goede ontvangst in de showroom, er wordt uitgebreid tijd gemaakt om de verlichting te bespreken, zeer tevreden van service.

Vakkundig

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deskundig advies gehad. Keurig geplaatst en een klein probleempje achteraf keurig opgelast.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Overig

kwalitatief goed product, strakke duidelijke planning

Super netjes geholpen! En vriendelijk personeel! Aanrader

Super! Aanrader!

Supergoed

Fijne winkelmedewerker, fijn geholpen met onze wensen en uitvoering. Netjes geplaatst en weer van goede kwaliteit

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinafscheiding, Overig

Goed advies en gerealiseerd zonder problemen

S & G denkt met je mee. Ze komen met ideeën en wat het beste zou zijn voor jouw situatie. Ze komen ter plaatse de situatie bekijken en opmeten. Daarna gaat het snel, bijna alles is voorbereid in de eigen zagerij. Het opbouwen door eigen professionele timmerlieden gaat zonder problemen en zij werken erg netjes. Het resultaat is een prachtig stuk maatwerk met zo weinig mogelijk zichtbare verbindingen! Een sieraad voor elke tuin!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Top, fijne mensen, goede kwaliteit!

Altijd fijn als je eigen omgeving goed kunt slagen!

Gewoon goed

Goed vakmanschap en een goede service

Deskundig, degelijk, vlot en betrouwbaar

Deskundig, degelijk, vlot en betrouwbaar

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Overig

Prima advies en realisatie van onze veranda

Er werd fijn meegedacht over het ontwerp en goed advies gegeven. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord zowel mail als telefonisch. De veranda is inmiddels snel en vakkundig geplaatst. We zijn er erg blij mee!

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

Deskundigheid en kwaliteit; montage prima

De verlichting ontstijgt duidelijk het niveau bouwmarkt en Intratuin, ook qua prijs, maar dat is dan logisch. Veel keus, goede adviezen en keurig geplaatst.

Meedenken en persoonlijke aandacht

Keurig geholpen, goed geadviseerd, kwaliteit geleverd conform afspraak

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinverlichting

prima kwaliteit, heb zelf aandacht voor de details !!

Vooraf meer aandacht besteed aan de vraag of de overkapping vergunnings vrij neergezet kon worden !! Iedereen inclusief tuintotaal zegt dat hetvergunningsvrij kan......maar zeker weten ze het niet !!! De gemeente gaf uiteindelijk uitsluitsel, met een geringe maat aanpassing kon het vergunningsvrij. Dus om problemen voor te blijven controleer vooraf bij je gemeente. Ook is het lastig vooraf duidelijk te krijgen hoe de overkapping bij je er precies komt uit te zien, tekeningen geeft tuintotaal niet, erg jammer. Ik heb ze zelf gemaakt voor de vergunningscheck bij de gemeente ! Op het laatste moment blijken de drie geplande palen aan de voorzijde technische niet realiseerbaar......en worden het toch maar 2 palen !!! Dat de driepaal constructie niet kan ontdekken we doordat ik mezelf in de constructie verdiep !! Helaas gaat door ziekte van en tuintotaal medewerker en dus overmacht de geplande opbouw pas en dag later van start, en kan ik er helaas zelf niet bij zijn. De constructie aan de achterzijde blijkt bij thuiskomst helaas ook anders als eerder besproken......jammer. Kwalitatief wordt alles netjes gemaakt en werken de mannen netjes, hier ben ik zonder meer tevreden over. Als je op bepaalde punten maatwerk wilt, overleg goed en leg alles tot in detail vast.

• Waarmee zijn wij u van dienst geweest? Tuinhuis/overkapping

S&G Tuintotaal heeft bij ons een goed product geleverd en geplaatst.

Het tuinhuis dat S&G bij ons geleverd en geplaatst heeft, voldoet volledig aan onze verwachtingen. De bouwers hebben het keurig afgewerkt en in de praktijk is het voor ons een hele handige ruimte geworden.

Zeer goede service.

Vakbekwaam personeel en zeer netjes

Berkdijk 14

5271SR Sint-michielsgestel

Over S & G Tuintotaal & Tuinverlichting

Maatwerk in tuinhout en specialist in tuinverlichting. In eigen werkplaats maken wij allerlei toepassingen van hout voor in de tuin zoals schuttingen, tuinhuisjes, terrasoverkappingen en vlonders. In onze showroom vindt u de grootste collectie buitenverlichting voor huis & tuin waarvan ruim 1000 modellen staan opgesteld.