Bon doet wat hij zegt en maakt mooi werk. Ik ben er erg blij mee.
zie boven
Meneer Bon, is op tijd met het werk schema komt zijn afspraken na. Denkt mee is netjes en vakkundig en heeft zeer vriendelijke werknemers! Kortom een echte aanrader.
Het hele huis is van boven tot beneden verbouwd. Het huis had veel achterstallig onderhoud en moest opgeknapt worden, ook werd het huis verduurzaamd en geïsoleerd. Als bewoner was het een grote ingreep, zo’n verbouwing. Met Aannemersbedrijf B Bon wisten we dat het goed zou komen. Tijdens de werkzaamheden heden hebben we geen moment van stress gehad. We bespraken het werk als het nodig was en onvoorziene zaken waren dan vaak al opgelost. Het contact met de aannemer en vakmensen was goed. We kregen ook advies over werk dat we zelf deden, bijvoorbeeld het verven van kozijnen. Het eindresultaat, na de verbouwing, is mooier dan we ooit gedacht hadden.
Benaderbaar, netjes , serviceminded en professioneel.
Goede afspraken gemaakt. Vakmanschap Goed personeel. Harde werkers.
Wij hebben uitbouw, openslaande deuren en andere werkzaamheden laten uitvoeren en kunnen aannemersbedrijf B.Bon een ieder aanraden.
Goed en correct.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de weg ernaar toe is er een geweest met weinig obstakels. Over het geheel genomen waren de medewerkers nette en harde werkers en plezierige, wellevende personen. Een extra pluim voor Oscar en Jesse. Er was sprake van voldoende communicatie.
Heel goed
Alle afspraken tot in detail uitgevoerd en nagekomen.
opvallend goede communicatie tijdens het veranderen, afwerken van wanden, elektra plan en schilderwerkzaamheden
De heer Bon was bereid ons binnen een korte termijn uit de brand te helpen.
Kwalitatief, betrouwbaar met een prijskaartje!
Netjes en volgens afspraak gewerkt
Werk is soepel verlopen aannemer goed rekening gehouden met klant (winkel bleef open)
Volgens afspraak alles uitgevoerd. Geen absurde stelposten. Goed meegedacht in het werk.
Helemaal niets op aan te merken.
Betrouwbaar en staat altijd klaar voor onverwachte problemen in en om het huis. En altijd vriendelijk en service gericht.