Prettige samenwerking met topwerk opgeleverd

Een zeer prettige ervaring met Aannemersbedrijf Bos. Vakmensen die kwamen werken en in geval van onvolkomenheden, dan werden die altijd opgelost. Alleen de schilder leverde niet conform verwachting. Dit was een onderaannemer, waardoor met een andere capable schilder voor een volgende daar geen last van heeft.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Aannemer bos en Zn. heeft onze jaren 70 woning volledig aangepast aan deze tijd. Ze hebben geïsoleerd, nieuwe ramen geplaatst, electra aangepast, asbest verwijdert, nieuwe schuifpui aan de achterzijde geplaatst en alles netjes gestuct en afgewerkt. We zijn zeer tevreden over het werk wat geleverd is. Er was duidelijke communicatie en er werd niet afgeweken van gemaakte afspraken. Zoals in iedere verbouwing liepen er soms dingen niet zoals gepland. Zo was de schuifpui verlaat en helaas niet af voordat we introkken. Dit was vervelend maar er werd altijd met ons meegedacht en gezocht naar een oplossing. De mensen waarmee samengewerkt wordt zijn allen zeer vriendelijk en vakbekwaam. Met complimenten voor voorman Etienne.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Heldere communicatie en strakke planning

Wij hebben onze woning uitgebouwd en opgebouwd samen met Bos &Zn. Meedenken? geen probleem! Planning? Die halen we! Problemen? Lossen we op! De timmermannen zijn de bouw niet af geweest en alle materialen werden keurig op tijd bezorgd of gebracht door de projectmanager. Hele fijne communicatie met iedereen die voor en met Bos werkt waardoor wij in 3,5 maand een hele woning hebben kunnen renoveren ic, uit en opbouw.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Aannemer Bos & Zn heeft onze nieuwe tuindeuren in ons monument perfect gerealiseerd

Best een lastige en spannende klus om in ons 120 jaar oude pand in de binnenstad van Utrecht tuindeuren te maken in plaats van de ramen. Met name zijn we enthousiast dat de nieuwe tuindeuren de zelfde uitstraling hebben als de details in het monumentale pand. Ook de detailafwerking na het plaatsen van de deuren was top. Wij zouden deze aannemer dus van harte aanbevelen, wij kijken uit naar de volgende klus.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bouwbedrijf die meedenkt en afspraken nakomt!

Via een recommandatie contact gezocht met Aannemersbedrijf Bos & Zn. Vanaf het 1e moment hadden we een goed gevoel. Het meedenken en de snelheid van reageren spraken ons direct aan! Wij hebben Aannemersbedrijf Bos & Zn ervaren als een bouwbedrijf die meedenkt en z'n afspraken nakomt! De planning werd gehaald en het budget iets overschreden (mede door extra wensen van ons). Wat we ook als zéér prettig vonden is dat we te maken kregen met ervaren bouwvakkers waar we goed mee konden communiceren. We willen vooral Etienne, Rob & Martin enorm bedanken!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goede communicatie en de planning gehaald

Via een bouwkundig adviseur werden wij getipt over Aannemersbedrijf Bos & Zn. De communicatie verliep vanaf het eerste contact prettig. Er werd duidelijk gecommuniceerd en we werden altijd dezelfde dag nog teruggebeld. Aannemersbedrijf Bos & Zn heeft goed en zeer vriendelijk personeel. Zij werken vakkundig, communiceren goed en laten het werk iedere dag netjes achter. Aannemersbedrijf Bos & Zn heeft in iets meer dan 4 maanden tijd ons hele jaren '30 huis naar tevredenheid verbouwd (incl. een uitbouw op de begane grond en eerste etage). Wij zijn zeer tevreden over Aannemersbedrijf Bos & Zn en wij bevelen hen zeker aan!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een naar tevreden uitbouw is gebouwd

Dit is de tweede keer dat ik een verbouwing heb laten doen door Bos & Zn. Joost heeft last-minute kunnen schakelen om het te realiseren. Het einderesultaat zag er weer goed uit.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Jeruzalemstraat 14

3512 KX UTRECHT