met Berry weet je dat het afgesproken werk gebeurt in de afgesproken periode. Wij hebben al veel werkzaamheden door de vakmannen van Aannemersbedrijf De Wilde laten uitvoeren. Van grote overkapping, tot nieuwe garagedeuren tot kleinere klusjes zoals het opmetselen van de schoorsteen. En altijd hebben wij dezelfde betrouwbare uitkomst; keurig werk, keurige vakmannen en duidelijke afspraken. Wij bevelen dit Aannemersbedrijf dan ook van harte aan!
Berry de Wilde denkt met je mee, maakt heldere afspraken en zijn mannen leveren degelijk vakmanschap.
Afspraken over de bouw stipt nagekomen, goed werk geleverd en alles binnen de afgesproken tijd klaar.
De Wilde heeft bij mij een deur op maat geplaatst. Dat bleek niet eenvoudig maar de vakmensen denken altijd mee en out of the box zodat de deur zonder problemen geplaatst is. Het contact verloopt altijd prettig en het bedrijf houdt zich aan de afspraken.
Mijn ervaring met jullie was tot grote tevredenheid. Dank hiervoor. We hebben goed overleg gehad, zowel over de prijs als het bouwen zelf. Dank ook voor de fijne medewerkers die meedachten bij het realiseren van de bouw.
Wij zijn zeer blij met deze aannemer geweest. Altijd mee denkend met onze plannen en samen echt goede oplossingen weten te bedenken en uiteindelijk te realiseren.
Wij zijn heel goed geholpen door aannemersbedrijf de Wilde. Wij hadden een nieuw kozijn nodig in de woonkamer, maar waren bang dat onze muur naar beneden zou komen. Daar zaten namelijk een aantal stenen los. Gelukkig kwamen ze kijken en hebben ze ons geadviseerd. We hebben een mooi nieuw kozijn gekregen en de stenen van de muur zitten ook weer mooi vast.
Voor, tijdens en na onze verbouwing is de samenwerking super verlopen, alles netjes en duidelijk op papier en communicatie verliep prima, wij zijn meer dan tevreden!!
Prettig bedrijf. Vakkundig personeel. Kwaliteit voorop. Goede communicatie. Onze klus werd snel ingepland door Barry. Geen gedoe, gewoon uitgevoerd zoals afgesproken. Prima dus.
Firma de Wilde heeft bij mij vaste ramen veranderd in losstaande ramen en de badkamer verbouwd. Zeer mooie en degelijke kozijnen, echt vakwerk. allround personeel wat zeer netjes werkt en alles schoon achterlaat. Wat zeker opviel, dat alles indien nodig met mij is overlegd.
Wij kozen voor de Wilde vanwege de goede ervaringen van anderen en wij zijn achteraf erg blij met onze keuze als aannemer voor onze zolderverbouwing. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn naar verwachting en tevredenheid uitgevoerd. Het bleek geen standaard verhaal qua plaatsing van de dakvensters want wij kozen voor een groot balkonvenster van Velux. Het plaatsen koste wat meer tijd en de dakconstructie moest worden aangepast. Er werd goed meegedacht tijdens de verbouwing en de afwerking werd keurig gedaan. Ook over het aftimmeren en het dichtmaken van het trapgat zijn wij erg tevreden, vooral de loftdeur is erg mooi geworden. Na een kleine lekkage na een paar weken kwam de aannemer snel langs om de oorzaak te achterhalen en de nodige aanpassingen te doen. Kortom, wij bevelen deze aannemer bij iedereen aan!
Het betrof een kleine verbouwing waarbij een tuinhuisje verbouwd moest worden. Tijdens de verbouwing kwam er wat onverwachte zaken aan het licht waarop flexibel werd ingespeeld door de aannemer. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles kon op korte termijn aangepakt. Barry is prettig om mee te overleggen en heeft n goede hand in personeel selecteren. Steeds heel fijne vakkundige mensen aan het werk.
Goed overleg in de verbouwplannen die we graag gerealiseerd wilden hebben. Goede begeleiding met duidelijke afspraken, ook naar de andere meewerkende bedrijven. Duidelijk vastgelegd via email , overzichtelijk in een algeheel overzicht. Weet wanneer en wie er komen.
Het betrof aan aantal onderhoudsklussen. De planning en afstemming tussen de werkzaamheden was erg goed.
Prima werk
Sinds wij in Epe zijn komen wonen, hebben wij aannemersbedrijf De Wilde uit Vaassen verschillende keren gevraagd voor verbouwings- en ondehoudswerkzaamheden. In alle gevallen waren wij daar zeer tevreden over!
Van begin tot eind zeer tevreden over deze verbouwing door Aannemersbedrijf De Wilde. De verbouwwerkzaamheden zijn in een ontspannen sfeer uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden ! Heel plezierig dat er al in het begin veel aandacht is besteed aan de plannen. En ook tijdens de verbouw was er regelmatig contact over details. De afstemming tussen de verschillende werkzaamheden en vakmensen verliep soepel en de goede organisatie maakte het mogelijk dat ik ‘gewoon’ in mijn huis heb kunnen blijven wonen tijdens de twee maanden dat er hier gewerkt is.
Ik heb inmiddels een aantal verbouwingen met aannemersbedrijf G. De Wilde uitgevoerd. Het is een fijn aannemersbedrijf dat goed met de klant meedenkt in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Fijne communicatie gedurende het volledige traject.
Na een verbouwing kijken wij terug op een goede snelle aanpak met een zeer strakke planning. Mocht je tussen door nog vragen hebben staan de juiste personen tot je beschikking. Fijn om ont zorgt te verbouwen.
Gedurende het hele proces van de bouw, werd zowel vooraf, tijdens en daarna meegedacht met ons en was geen vraag of opmerking te gek. Directe communicatie over wat juist wel of niet kon werd beargumenteerd aan ons voorgelegd, waardoor er telkens keuzemogelijkheden waren. De gemoedelijke en geruststellende benadering van al het personeel zorgde voor een bijzonder vertrouwd gevoel in dit (voor ons compleet nieuw) bouwproces. Het is dat we nu niet meer gaan verhuizen, maar ik zou het zo direct nog eens doen. En misschien nog wel het meest belangrijk, afspraak was (en bleef) afspraak. De eindoplevering vooraf op de dag af gepland en gehaald. Alles bij elkaar genomen vul ik voor het hele pakketje hieronder overal vijf sterren. In ons hele traject heeft er wel eens wat tegen gezeten, echter niet door toedoen van de aannemer. Zelfs daarin konden wij, als leken, op concrete ondersteuningen rekenen. Vandaar niets te klagen, niets dan lof...
Wij zijn vorig jaar in contact gekomen met Berry van Aannemersbedrijf G. de Wilde. We hebben gekeken welke werkzaamheden er noodzakelijk waren voor onze woning. Aan de hand daar van hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. De afspraken die we hebben gemaakt over de start van de verbouwing en de oplevering zijn nagekomen. Tevens is er goed meegedacht over diverse vraagstukken.
Vakkundig en vriendelijke mensen die hun afspraken waarmaken. Een compliment voor het management, administratie en de vakmannen die het werk correct hebben uitgevoerd. Toch blijven wij nog dromen van een kelderluik dat langzaam omhoog komt en weer dicht gaat. Met vriendelijke groet, Jan en Gerrie van Essen Achterdorperweg 5 8166KG Emst
De Wilde is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Accuraat, punctueel en betrouwbaar.
Enthousiast over het project zoals uitvoering als resultaat