Communicatie tijdens de bouw was goed Na de oplevering bij klachten beduidend minder, je krijgt toch een beetje het gevoel dat je "in de steek wordt gelaten" Hopelijk worden de openstaande klachten op korte termijn opgelost, dan hebben wij een écht tevreden gevoel.
zie bovenstaande beschrijving
Prettige samenwerking, communicatie met een vriendelijk, deskundig team.
Middelmatig
Gemakkelijk met Jongen te buowen .Op een paar vraagtekens na!
Nvt
Een bedrijf dat moeite doet het voor de kopers zo goed en gemakkelijk te maken. Altijd goed bereikbaar en vlotte communicatie. Meedenken met de koper.
Ik heb geen enkel argument om Jongen niet aan te bevelen. zeer tevreden.
Onze woning is naar tevredenheid opgeleverd. Goede kwaliteit.
Gewoon projecten maken en wensen koper zijn niet van belang. Take it or leave it is het. Huizen worden immers toch wel verkocht.
x
ik heb achteraf gebreken geconstateerd waar ik niet weet waar te melden. dat is lastig verder ok
Goede bouw organisatie die een heel moeilijk project kan klaren! Ik zie wel wat zaken die hun niet op één lijn hebben met onderaannemers. Al bij de verkoop van sanitair tot de afwerking van schilderwerk. Uiteindelijk ben ik tevreden. De rest van de (pur)naden werk ik zelf bij :)
Hoewel het projectbouw was en er gedurende de bouw slechts een beperkt aantal kijkmomenten waren, heeft Jongen ons goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook de keuzeprocessen werden goed begeleid. Het is een heel mooi appartement geworden. Na oplevering waren er enkele kleine punten die moesten worden opgelost en dat is naar tevredenheid gebeurd.
Open en eerlijke communicatie. Uitstekende begeleiding tijdens de bouw.
Niks ernstig waar ik tegen aan liep
De afwerking is slecht. openstaande punten zijn nog steeds niet allemaal afgewerkt. Sommige punten zijn gereedgemeld zonder dat iemand is geweest.
Voldoet aan onze verwachtingen
Slechts beperkt contact was nodig, alles klopte gewoon
ja geen
zeer tevreden met onze nieuwe woning!
De weg ernaartoe was af en toe hobbelig, maar het eindresultaat zal nadat enkele puntjes nog geregeld zijn, prima zijn.
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam
Geen abnormale dingen meegemaakt.
De bouw heeft wat langer geduurd maar uiteindelijk is er goed werk geleverd. De begeleiding tijdens de bouw was goed verzorgd. Ook de website voor deelnemers aan het project was up-to-date en goed verzorgd.
Hompertsweg 34
6371CX LANDGRAAF
Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!