Groot en onpersoonlijk,deze die het zijn vertrekken
Positief
In ons geval zijn er enkele onjuiste bouwkundige beslissingen genomen en deze worden dan niet optimaal hersteld en dat is jammer.
Opzich niet slecht, aangezien dit mijn eerste nieuwbouw is heb ik geen vergelijkingsmateriaal
Nieuwbouw iwordt mals gemakkelijk en voordelig voorgedaan maar dat is niet onze ervaring er komen veel kosten extra bij en ook veel zaken waarbij je vantevoren niet aan gedacht hebt
Mooie woningen, maar de service, begeleiding en nakomen van afspraken laat te wensen over.
Geen fijne ervaring met Bouwbedrijven Jongen gehad. Om info te krijgen dien je er zelf zeer hard aan te trekken.
Kwaliteit is goed en bouw verliep voorspoedig. Communicatie en advies vanuit Jongen was beperkt en kan beter. Ook het nakomen van afspraken mag een stuk beter.
Sommige punten erg jammer.
Bouwbedrijven Jongen heeft een groot intern probleem. Ze hebben hun proces niet op orde en een flinke afschuifcultuur. Jongen maakt niet ook niet goed in klantgerichtheid.
Mijn ervaring is dat jonge Meulen een goed en ervaren bedrijf is en dat ik als er iets was goed heb kunnen communiceren met de werknemers van jonge meulen.dank u
bij oplevering komt in vertrouwen alles goed, maar de praktijk is veel weerbarstiger waardoor eigenlijk eenieder van zijn depot gebruik had moeten maken.
door mensen die het niet zo interesseert.
De bouwkwaliteit is slecht als we dit vergelijken met de nieuwbouwwoning die wij 10 jaar eerder kochten. En laat in hemelsnaam geen modelwoning inrichten. De kwaliteit van de gekozen materialen en de uitvoering/ afwerking is om te huilen en moeten wij binnen 2 jaar allemaal vervangen! Verder was er niets meer mogelijk aan wensen, op alles werd kan niet geantwoord omdat men dit niet meer wilde. Bijzonder slechte service.
In grote lijnen zijn we tevreden met onze nieuwe woning. Jammer, dat de de opleveringspunten nog niet allemaal verholpen zijn en er in het geheel toch een aantal items anders uitgepakt hebben, dan dat in de voorlichting over de bouw naar ons gecommuniceerd is
Bouwbedrijf Jongen heeft met de bouw van de Y-Staete in Brunssum snel en kwalitatief goed werk afgeleverd. Ook de begeleiding is altijd goed geweest.
Regelmatig dezelfde vragen gesteld waarop wij ook al antwoord hadden gegeven. Niet altijd terugkoppeling op vragen
Goede oplevering, diverse herstelpunten snel opgepakt. Jammer dat sommige punten blijven terugkomen.
Bekwaam personeel, bereid mee te denken.
Probleemloos.
dank
x
Wij zijn erg tevreden met de buurt en omgeving.. Helaas is het huis een doorn in het oog soms..te veel fouten gemaakt tijdens bouw.. geen juiste oplossingen nog steeds niet... Veel te veel betaald voor meerwerk plus 50000 euro.. resultaat...diep teleurgesteld qua bouw en Woning..ook privacy en parkeerplaats enz niet te vrede...zal zeggen kom kijken en u snapt het... helaas..wel 300000 lichter.. en meer dan een leven lang terug betalen aan de bank... bedankt dus..
Hompertsweg 34
6371CX LANDGRAAF
Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!