professioneel en betrouwbaar

professioneel en betrouwbaar

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Licht teleurgesteld

Wij zijn licht teleurgesteld in hoe de woning is opgeleverd en de issues die nog naar boven kwamen na oplevering. Ook teleurgesteld over hoe er met de materialen van ons huis is omgegaan. Over het algemeen zijn we wel blij met ons huisje en hebben we er zelf nog wat moois van kunnen maken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Enorm blij met ons nieuwe huis!

Alles naar eigen wens in kunnen vullen, waardoor wij hopelijk de komende jaren kunnen genieten van deze prachtige en ruime nieuwbouwwoning!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vlot verlopen, weinig misstanden of onduidelijkheden.

Momenteel oordeel: Waardeloos

Tips voor al u toch met fa. Jongen in zee moet gaan: Regel alles zoveel mogelijk voor het tekenen van je contract. Daarna kan niets meer en voor het meerwerk dat wel kan ben je de spreekwoordelijke melkkoe. De communicatie met de kopersbegeleider (uitbesteed aan een klantonvriendelijke inhuurkracht) is beneden alle maat. De informatievoorziening is minimalistisch en het HOOMCtrl systeem wordt niet professioneel gebruikt. Laat fa. Jongen GEEN meerwerk doen, los van het feit dat het duur is(waar nog enigszins mee te leven zou kunnen zijn), wordt het meerwerk onprofessioneel opgeleverd. Ons duur betaalde sanitair heeft bijna overal beschadigingen. Kitwerk is amateuristisch uitgevoerd, vol met scheuren en geknoeid op kozijnen en sanitair, verder loszittend kitwerk... Reken er op dat problemen bij de oplevering niet ""zsm"" opgelost worden; bij ons zijn na 6 weken meer dan de helft vd punten nog niet opgelost. De problemen die in de dagen na de oplevering zijn geconstateerd zijn allemaal ook nog niet opgelost. Let bij de ""Oplossing"" van de problemen ook hoe dat wordt uitgevoerd; bijvoorbeeld: onze badkamer/toilet tegels waren door de vervuiling vd fa. Jongen niet schoon te krijgen waarna ze met staalwol(niet acceptabel volgens tegelleverancier) zijn bewerkt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Super bedrijf, fijne begeleiding

Fijne begeleiding, erg behulpzaam. Geen vraag is teveel en komen snel met meer duidelijkheid. Ook na de oplevering hebben ze mij goed geholpen met wat problemen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer tevreden met de hulp en begeleiding

Wij zijn zeer goed begeleid gedurende het proces door Martine. Ook bij oplevering scherp op foutjes die wij zelf niet gezien hadden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Garage/schuur, Vloer, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima uitleg en zeer behulpzaam

Bedankt Martine voor een zeer behulpzaam traject met de bouw, goede tips !

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Jongen Bouwpartners denkt weinig of niet mee met de klant.

Jongen Bouwpartners denkt weinig of niet mee met de klant. Er wordt vooral aan de eigen belangen gedacht. De wensen van de klant worden genegeerd of zonder meer afgewezen. Mede gezien het grote financiële belang bij de aankoop van een nieuwe woning had ik gehoopt op meer medewerking. Overigens moet ik nog opmerken dat de contacten met Martine Houben altijd vriendelijk en goed waren.

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Advies N.v.t.

Doen wat ze beloven

Er wordt gedaan wat er beloofd en afgesproken is. Meer mogelijkheden voor personalisering is gewenst. Dit wordt door andere partijen anders opgepakt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goed ervaring

Fijn, snel en duidelijk contact.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden over het eindresultaat en de ondersteuning.

Tevreden over het eindresultaat en de ondersteuning.

Alles goed verwerkt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

goed en snel gebouwd

snelle bouw, goede communicatie met contactpersoon

Mooi huis,

Een mooi huis, alleen jammer dat ons huis is opgeleverd tijdens een lopende reorganisatie binnen het bedrijf.

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Een fijn bedrijf met een goede bouw.

Ik ben erg tevreden en vind het duidelijk werken. Het enige wat ik jammer vind is dat de website graag is en niet via telefoon/tablet te bekijken is. Vaak krijg ik mailtjes op mijn werk, maar kan ik deze pas thuis via mijn laptop openen. Over de bouw, communicatie ed ben ik super tevreden.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijn om door dit bedrijf te worden geholpen

Vriendelijke en kundige mensen, nazorg is goed geregeld en Jongen komt alle afspraken na.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede begeleiding tijdens de bouw!

Goede begeleiding tot aan oplevering! Binnen no time reactie op vragen en opleverpunten zijn netjes opgelost.

Goede samenwerking

Tot twee weken na de oplevering van de laatste woning was er iemand aanspreekbaar

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Top tevreden over de woning, waar wij nu van genieten.

Wij zijn erg tevreden, en hoop dat jullie nog veel mensen blij mogen maken met jullie schitterend werk, prachtige bouwers zijn jullie van Jongen bouw.

Super!

Zeer tevreden over het bouwproces bij jongen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer

Top bedrijf!!

Alles werd duidelijk uitgelegd, geen vraag is teveel en bij onduidelijkheid werd er samen gekeken en gezorgd dat alles uiteindelijk wel duidelijk is. Super fijne kopersbegeleiding gehad!

Jongen heeft een geweldig huis gebouwd een opgeleverd.

Het is een kwalitatief goed huis. Bij die oplevering waren en paar opleverpunten. Deze zijn goed en snel opgelost.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima organisatie, goede medewerkers maar communicatie na oplevering kan beter.

Medewerkers zijn nauwkeurig, alert en vriendelijk. Oog voor detail. Maar communicatie na de oplevering gaat een stuk moeilijker wanneer er nog rustpunten zijn die opgelost moeten worden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Er is veel ruimte voor verbetering

Hoewel tijdens de bouw veel werd gecommuniceerd viel het na oplevering helemaal stil. We worden niet op de hoogte gehouden, punten worden niet opgelost of niet voldoende.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak

Hompertsweg 34

6371CX LANDGRAAF

Over Jongen

Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!

Over Bouwnu