Zeer tevreden. Goede begeleiding, prima communicatie en zeer klantvriendelijk
We zijn heel tevreden over onze nieuwbouw woning. Woning netjes opgeleverd en zijn de opleverpunten correct afgehandeld. Fijne communicatie gehad met zowel kopersbegeleidster als met het uitvoerend team en service afdeling. Kan hun zeker aanbevelen.
Originele beoordeling
We zijn heel tevreden over onze nieuwbouw woning. Woning netjes opgeleverd en zijn de opleverpunten correct afgehandeld. Fijne communicatie gehad met zowel kopersbegeleidster Martine als met het uitvoerend team en service afdeling. Kan hun zeker aanbevelen.
Goede ervaringen en aardig/behulpzaam personeel. Wij zijn blij met de woning.
andere keuzes gemaakt als we betere voorlichting hadden gehad. verder prima verlopen
Originele beoordeling
De medewerkers zijn altijd klantvriendelijk geweest. Zie voor meer informatie de vorige vragen.
Transparante communicatie in de bouwfase met fijne begeleiding. Afspraken worden goed nagekomen. Er wordt snel en goed actie ondernomen op opleverpunten (en geconstateerde punten na oplevering).
Er is een mooi en goed huis gerealiseerd. De opleverpuntjes worden opgepakt en je wordt als klant goed geholpen.
Communicatie is altijd goed en duidelijk geweest tijdens het bouwen. We hebben een prachtige woning opgeleverd gekregen en alle afspraken zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!
Bouwkwaliteit is zeer goed, de contact persoon was goed bereikbaar voor vragen. Na de oplevering zijn de punten genoteerd, afspraak gemaakt voor een herkeuring en 99% van de punten waren opgelost. Hierna is nog 1x iemand langsgekomen om de laatste puntjes op de i te zetten.
Vanaf start bouw tot de oplevering van de woning goede communicatie en begeleiding
Fijne ervaring gedurende de bouw van onze woning
Contact met Maud, Jeroen en Peter hebben wij als heel fijn ervaren
Zeer vriendelijk altijd te woord gestaan door alle contactpersonen kantoor als op de bouw.
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Jongen! Zijn tijdens het gehele project goed geïnformeerd met updates. Martine was zeer behulpzaam en bij vragen hadden wij vaak dezelfde dag nog antwoord. Bij de oplevering waren er maar een aantal punten die nog aangepast moeten worden en ook deze zijn enorm snel verholpen. Al met al een zeer positieve ervaring!
Goede informatievoorziening tijdens de bouw. Vragen werden zeer snel door de woonadviseur beantwoord. Ook oplevering als zeer prettig ervaren.
Originele beoordeling
Goede informatievoorziening tijdens de bouw. Vragen werden zeer snel door Martine beantwoord. Ook oplevering als zeer prettig ervaren.
Uitzoeken ( deuren bad meubel ed ) en invullen van het meerwerk is niet heel plezierig gegaan . Opties worden niet allemaal aangedragen . En achteraf is het te laat .Het niet kenbaar maken van art. .12 technische omschrijving . dat het afwijken hiervan mogelijk was .
Van begin tot de oplevering is het volgens plan goed gelopen. Eventuele vragen zijn door Martine snel opgepakt.
de bouw op zich is snel gegaan.
Wij zijn erg tevreden over Jongen Bouwpartners, ook het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Erg blij met mijn huis. Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens en na het bouwproject.
Hompertsweg 34
6371CX LANDGRAAF
Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!