Deze vragenlijst is veel te lang en is vanaf hier niet meer betrouwbaar ingevuld
Jammer dat er geen centrale airco is geplaatst En veel problemen met de deiren
Eerste contacten met "Jongen Bouwpartners" omtrent meerwerk waren fijn en geregeld. Maar als koper (gedwongen om) te snel beslissen om terdege plan van meerwerk voor te leggen.
We hebben een levensloopbestendige woning laten bouwen door Jongen , de communicatie naar de aanloop van de bouw was goed , met aanvang van de bouw hadden meteen een goed contact met de werknemers , als we met vragen kwamen stond de voorman ons altijd te wordt , ook mede dank zei hem de de bouw top verlopen . We zijn heel happy met onze woning , en zeer tevreden over Bouwbedrijf Jongen Bouwpartners .
Het gaat om het geheel, zowel om het eigen appartement, maar zeker ook om het algemene gedeelte. Het functioneren van deuren, sloten etc.
Door dit bouwbedrijf is, in goed overleg met de kopers, een mooi complex gebouwd met daarin voor ons een mooie en fijne woning
Marieke was correct
....
Beloftes van architect en makelaar in de brochure worden niet helemaal waargemaakt. Bouw is nette kwaliteit en goed uitgevoerd, helaas ietwat bedoven door klungelende onderaannemers. Protest tegen eenzijdig door de aannemer doorgevoerde wijzigingen is niet mogelijk.
De gehele bouwperiode en ook de aanloop ervan heb ik Jongen als een serieuze en betrouwbare partner gezien. Wat ze beloven maken ze waar.
Alles zoals afgesproken is perfect nagekomen door de Jongen. Aanspreekpunt Marieke helemaal goed. Altijd snel en duidelijk antwoord/actie. Met andere woorden: Wij zijn erg tevreden!
zeer tevreden over de begeleiding tijdens de bouw en de kwaliteit van de woning
Goed opgeleverd
Het opgeleverde appartement bevalt ons prima; Helaas -noodzakelijk- de tijdsduur voor realiseren van de infrastructuur voor de overige appartementen heeft voor nogal wat ongemak (herrie) gezorgd.
Mooie woning, maar de nazorg betreffende de herstel punten laat te wensen over.
Woning opgeleverd gekregen met 21 gebreken die gelukkig snel zijn opgelost dit is een pluspunt. Een grote minpunt is dat wij een woning opgeleverd hebben gekregen met vervuilde grond en waar jongen durfde te zeggen dat het in orde was dit is naar wat discussies uiteindelijk toch toegegeven door de uitvoerder van Jongen en uiteindelijk 20 vrachtwagens met vervuilde grond afgevoerd..
Gaat wel.
Een van de grotere bb van Limburg wat zo’n project wel aan kan. Ik zelf zou geen project bouw meer kopen. De inspraak en meerwerk opties zijn voor mij te gering. Wij hebben wat meer wensen dan sommige andere mensen. Bb Jongen heeft mooie woningen gemaakt.
In het algemeen ben ik tevreden over het gehele proces en hoe de woning is opgeleverd.
Veelal tevreden, op een paar kleine punten na. Onderaannemers waren meestal het probleem. Jammer van de weinige informatie
De bouw op zich is goed verlopen. Achterstand in de planning was minder, maar over heen te komen. Afwerken van de opleverpunten benodigd enige verbetering.
Mooi huis, maar afwerking kan beter
De koop/aannemingsovereenkomst is niet heilig. Alles om de hut zo snel als mogelijk te kunnen opleveren. Kwaliteit staat niet voorop. Het concept is ontwikkeld, maar niet doorontwikkeld. Opleverpunten worden niet opgelost als ze te veel werk zijn. Hierdoor diverse zaken in eigen beheer moeten laten uitvoeren waardoor verhuizen een maand is vertraagd.
OPMERKING: ik kan dit formulier niet teruglezen!
Hompertsweg 34
6371CX LANDGRAAF
Jongen initieert, ontwikkelt en realiseert al generaties lang een breed scala aan bijzondere projecten, die de kwaliteit van leven in onze regio écht verbetert. Dit is wat ons vak zo mooi maakt: mensen van jong tot oud laten genieten van een nieuw thuis, een frisse werkplek, of een toonaangevend gebouw. Dat wij hier onderdeel van uit mogen maken, is iets waar wij meer dan trots op zijn. Wij zijn een bouwexpert met een sterk netwerk waarbinnen we samenwerken. Het is namelijk onze overtuiging dat we door samen te werken nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Kansen die resulteren in een onderscheidend resultaat: een duurzame en mooie leefomgeving!