Een soldide bouwer met vakmensen die meedenken!

Bouw is goed verlopen, kwaliteit en vakmanschap zijn van hoog niveau. Enige aandachtpunten zijn de communicatie mbt de planning en de stukadoor (slordig en matige kwaliteit).

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Communicatie wel goed, echter niet altijd even duidelijk vastgelegd

Ik zou het bedrijf zeker wel aanbevelen, echter de manier hoe e.e.a. betreft communicatie werd vastgelegd (o.a. meer- en minderwerk), was soms on-overzichterlijk en onduidelijk. Hier zou iets anders voor bedacht kunnen worden. Verder betreft mondelinge communicatie wel goed en daarop werd ook vaak snel gehandeld.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede begeleiding voor en tijdens de bouw, na oplevering werden de afspraken niet direct nagekomen,.

Prima verlopen nieuw bouw van een vrijstaande woning. In voortraject goed geadviseerd. Tijdens de bouw liep de communicatie wat stroever.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Het bouwen met Hoek is ons goed bevallen. De mannen op de bouw hebben ons altijd vriendelijk te woord gestaan en waren erg behulpzaam. In overleg was er veel mogelijk. Ook na oplevering hebben ze ons goed geholpen bij een paar probleempjes. We hebben hen al meerdere keren aanbevolen aan anderen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Aannemer Hoek: betrouwbaar, flexibel en levert kwalitatieve woningen.

De samenwerking met onze aannemer Hoek was altijd plezierig en constructief. In hun brochure vermelden ze dat hun klant koning is en dat hebben wij ook als zodanig ervaren. Het eigen personeel werkt netjes en is gekwalificeerd. De meeste zijn ook netjes in de omgang. Zij hebben voor ons een huis opgeleverd dat voldoet aan al onze wensen. Al met al zijn we zeer tevreden en we zouden zo weer een huis door hun laten bouwen. Vriendelijke groet Jos.

super te vreden

Wij waren super te vreden

kan beter

Nakomen van afspraken kan veel beter, als het niet haalbaar is hoor ik het liever. Zo krijg je niet dat andere onder aannemers elkaar in de weg lopen. Of de onderaannemer moet weer extra terug komen. Ook de oplevering kan beter. Uitleg hoe apparaten werken nauwelijks tot niet gehad. Tot op heden is mijn woning nog steeds niet goed opgeleverd.

Proffesioneel, vakkundig en flexibel

Goed, alleeen nakomen nazorg is traaf

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer tevreden over de kwaliteit, ‘standaard’ is in vele matrialen ruim voldoende. Communicatie over hele voortraject is top, communicatie met uitvoerders is een verbeterpunt. Bouwplaats mocht soms wel iets netter.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Kwaliteit is conform verwachting. Communicatie kan beter.

Vanuit het verkoop traject zijn bepaalde verwachtingen gewekt welke voor start bouw al niet meer waar gemaakt konden worden. De uitvoerder dient naar mijn mening nauwer contact te houden met de klant, met name als planning gaat schuiven. Het gebrek aan communicatie was een grote frustratie. Over de kwaliteit hebben wij niets aan te merken. Uiteindelijke afhandeling is ook netjes verlopen. Bedankt voor de samenwerking Mvg Arthur koenjer

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne, meedenkende, realiserende en netjes bouwende aannemer.

Hoek heeft van meet af aan mee gedacht in het ontwerp van de woning, het uittekenen van onze wensen, het bouwen van de woning en nagenoeg geen opleverpunten. Het nakomen van afspraken is een sterk punt. De communicatie kan beter, en dan vooral vlotter, maar wanneer je jezelf als onderdeel ziet van het totaalplaatje, waarin je de aannemer met regelmaat scherp houdt, komt alles op zijn pootjes terecht. Fijne mensen waar Hoek mee werkt waarmee veel te overleggen valt.

Positief, meedenkende met opdrachtgever

Positief, meedenkend met opdrachtgever.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Het is goed bouwen met Aannemersbedrijf Hoek.

De woning is alweer bijna 2 jaar geleden opgeleverd. Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Zowel in de kennismaking, als het overleg met de medewerkers. Er werd meegedacht, veranderingen goed besproken, flexibele instelling. Konden de bouw zo vaak bezoeken als wij wilden. Ook het personeel op de werkvloer had een goede en representatieve instelling. Wat naar mijn idee nog winst te behalen valt was de overgang van de ruwbouwfase naar de afbouwfase. Deze verliep zeer ongelukkig. B.v. wat betreft het spackwerk en andere afspraken met onderaannemers. Misschien normaal in de bouw, maar voor leken onvoorstelbaar. Waar ik veel last van heb gehad was de samenwerking tussen Hoek, Loohuis en VSH. In week 46 zouden wij aangesloten worden. Gebeurd niet. Krijg vervolgens te horen week 4, terwijl alles er op ingericht is dat wij in week 48 over gaan naar het nieuwe huis. Na veel persoonlijke inzet kunst en vliegwerk worden we in week 48 aangesloten. Dit zou buiten de macht van Hoek liggen. Ik heb me hierin alleen gevoeld, terwijl het niet mijn niche is. Het was geen fijne afsluiting na een overig mooi bouw proces. We wonen in een super mooi en degelijk gebouwd huis. Waarvoor dank!

prima bevallen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prima aannemer die zijn afspraken nakomt.

Begeleiding was prima. De bouw heeft wel langer geduurd en communicatie mbt planning had beter gekunt. Maar verder dik tevreden. Huis is keurig opgeleverd zonder noemenswaardige gebreken. Kortom prima aannemer!

Vakkundig en mooiwerk

Hoek levert mooi werk, bouwt traditioneel en vakkundig. Personeel is aardig, zowel op kantoor als op de bouw. Met het resultaat zijn we echt blij mee. Helaas is de communicatie niet om over naar huis te schrijven wat dus wel de nodige irritaties veroorzaakt. De firma Hoek is een echte bouwer die bijzondere huizen bouwt. Heeft daardoor “andere” soort klanten. Deze klanten bouwen iets bijzonders en zijn daar ook erg bewust mee bezig. Voor de klant hoort het een feestje te zijn niet een traject met ergernissen die vooral worden veroorzaakt door de communicatie. Door de klant beter te “volgen” en te ontzorgen kan Hoek ook meer toevoegen aan de bouw dus meer verkopen, want het vertrouwen is er in de firma. Ze hebben nog wat huiswerk te doen, het is niet gedaan als de handtekening is gezet.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Aannemer die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Zeer prettig. Grote mate van vrijheid mbt eigen uit te voeren werkzaamheden tijdens de bouw voor eindoplevering. Je hebt het gevoel dat je “samen” bouwt. Daarnaast hebben we zeer goede ervaringen met de bouwvakkers en timmerlieden op locatie. Kundig en net personeel. Kortom, het aanbevelen waard.

• Orde en netheid

No nonsense bedrijf, klant staat centraal. Zoals het een Twents bedrijf betaamt.

Goede begeleiding, goed benaderbaar, flexibel, pragmatisch en bereikbaar. Kwalitatief hoogwaardige materialen. Afspraak=afspraak, fouten worden snel opgelost, erg belangrijk. Vakmensen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede bouwers met teveel werk

Onze woning is kwalitatief wel goed gebouwd. Echter de communicatie voor en tijdens de bouw was naar onze mening onvoldoende. Onduidelijke afspraken over oplevering. Ook in de after Sales zouden ze het beter kunnen doen. Na 2 jaar en vele telefoontjes en evenveel beloftes is een gebarsten dakpan nog steeds niet vervangen.

Kwalitatief zeer goede bouwer

Kwalitatief zeer goede bouwer en aardige vakmensen. Doen een stap extra en werken heel netjes. En ja, er gaat weleens wat mis. Maar het wordt prima en tijdig opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbaar, vakkundig en betrokken bouwbedrijf,

Goede ervaring met het hele bouwproces, van initiele persoonlijke ontvangst tot en met het hele bouwproces en nazorg.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Tijdens de bouw super , rustpunten nog niet opgelost

Wonen er nu een jaar en nog steeds een aantal restpunten Wordt aan de telefoon toegezegd dat het wordt opgelost , via de mail nooit meer een reactie ontvangen . Eigenlijk belachelijk maar hebben de moed opgegeven dat de restpunten nog hersteld worden Dit stoort enorm en geeft een vervelende na smaak, De bouw was prima, eerlijk is eerlijk

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bijzonder prettige en correcte aannemer.

De vakmensen die onze woning bouwden waren zeer bekwaam en (wat heel fijn was) heel flexibel en bereidwillig. Hoek en Zn. dacht met ons mee en zorgden voor een prettig bouwproces. Natuurlijk waren er hier en daar wat kleine probleempjes, maar waar mogelijk werden deze adequaat opgelost. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden.

• Orde en netheid

Kwalitatief opgeleverd, komen afspraken na en bekwaam personeel

Goede ervaringen met het bouwen van een vrijstaande nieuwbouw woning van Aannemersbedrijf Hoek. No nonsense organisatie, maakt ambachtelijk traditionele kwaliteit waar ze voor staan waar. Afspraak = afspraak.

Goede degelijke bouw

Bouw is prima gegaan. Communicatie ging vaak stroef. Op vragen werd soms helemaal niet geantwoord. Ik had deze vragen gesteld op mail of per telefoon. Ook is er later begonnen met de bouw wat ons meer geld qua huur heeft gekost. Een betere en heldere afspraak hierover zou helpen. Vooral bij mensen die nog nooit een huis gebouwd hebben is het misschien handig om af te spreken wat er te verwachten is

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Aanbouw/dakopbouw

Nobelstraat 8

7651DC TUBBERGEN