Service na oplevering is flut, stukwerk is belachelijk slecht gedaan

Van Stiphout heeft het project De Valkenier in Valkenswaard gebouwd. Samen met nog 3 andere nieuwe eigenaren hebben ook wij gekozen om stukwerk in huis af bouw door van Stiphout uit te laten voeren. Wat een drama!! De plafonds zijn een volledig maanlandschap geworden met mooie golven. Exact wat je niet wil als je flink betaald voor de optie glad stucwerk. In de andere woningen zijn de muren ook door van Stiphout gestukt. Dat is nog veel erger, elektraleidingen die nog compleet zichtbaar zijn door de afwerkingslaag heen. Veel te weinig stuk is er gesmeerd. Overal zitten kleine putjes en beschadigingen. En vervolgens wordt er niets mee gedaan. Nee, dit had bij de oplevering al gezien moeten worden. Nee, dit valt binnen de bouwnormen. SCHANDALIG. Wat een FLUT bedrijf. Ze zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen om dit zo op te leveren. NEEM NOOIT EXTRA STUKWERK BIJ DIT BEDRIJF AAN, HET IS GEWOON SLECHT! Geen cent extra betalen, beter het geld bewaren voor een fatsoenlijke stukadoor.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Slechte misleidende communicatie en slechte kwaliteit

De gedocumenteerde informatie van deze aannemer komt niet overeen met hetgeen ze leveren en de Woningborg vereisten. De kwaliteit van de opgeleverde woning voldoet niet aan de verwachtingen. Muren, plafonds zijn scheef. De verf op de kozijnen wrijf je eraf met poetsen. Veel beschadiging op het houtwerk. Ventilatie openingen zitten op andere plaatsen dan volgens de bouwtekening gepland. En op reclamatie volgt een onzin verhaal waarbij de architect of de gemeente de schuld krijgen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bouwbedrijf Van Stiphout heeft mijn nieuwbouwwoning opgeleverd in Veghel. De bouw ging sneller dan verwacht. Complimenten aan Danny (uitvoerder) en het team. Via het portaal Volgjewoning.nl ging de communicatie met Esther en Stephanie (kopersbegeleiding) erg goed, kreeg snel duidelijk antwoord op mijn vragen en kon alle documentatie goed vinden. Erg meedenkend. Er zijn bij ieder nieuwbouwhuis wat kleine puntjes bij oplevering, maar deze zijn enorm snel opgelost. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, anders kregen ze er 6. Ga zo door!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Ga nooit met deze aannemer in zee

Wat een waardeloze aannemer, en dan druk ik me nog zacht uit. Alles, maar dan ook alles wat verziekt kan worden wordt door deze aannemer verziekt. Afspraken komen ze niet na, schades herstellen ze niet, grote mond naar de consument als je ze kritische vragen stelt en bovenal heeft deze aannemer een zeer groot gebrek aan communicatie vaardigheden. Zodra je woning met 120 opleverpunten is achtergelaten, hoor je nooit meer wat van ze. Kortom, je zoekt het maar uit. Zelfs als je de bankgarantie aanhoud worden ze enkel boos dat je deze aanhoud, maar over hoe ze de opleverpunten gaan verhelpen praten ze niet. De opleverpunten gaan over schades gemaakt door de aannemer, slecht schilderwerk, foutief of niet aangebrachte (riool)leidingen, lekkages, kitwerk dat je niet eens kitwerk kunt noemen, scheve kozijnen, slechte luchtdichtheid, installaties die niet (goed) werken en bovenal meerwerk waarvoor betaald is maar wat niet of niet correct is uitgevoerd. Bent u in zee gegaan met deze aannemer, dan kunt u nadien een rouwperiode inplannen, zo verschrikkelijk slecht als deze aannemer werkt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Frustratie en enorme teleurstelling in dit bedrijf

Het feit dat ik deze review aan het schrijven ben zegt eigenlijk al genoeg over de ongelofelijke frustratie die er is bij mijn partner en mijzelf. Van Stiphout uit Sint Oedenrode heeft bewezen dat ze totaal NIET klantgericht zijn en afspraken NIET nakomen. Waardeloos is misschien wel de beste omschrijving van deze review. Ons huis is Juni 2020 opgeleverd en nu in Januari 2022, zijn ze nog steeds niet in staat om problemen op een correcte manier op te lossen als bouwbedrijf. Het gaat in dit geval om serieuze vochtplekken in de gevels en een dakopbouw.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Overige

Zeer slecht.

We hebben een nieuw appartement gekocht van deze aannemer. Het is een groot drama. Na 11 maanden nog steeds lekkage schimmel op de muur stuclaag laat los. Als je een klacht in dient dan krijg je pas een reactie na een paar keer klagen. Dit is verreweg het slechtste bedrijf dat ik ken.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Jan Tinbergenstraat 2

5491DC SINT-OEDENRODE