Zeer professioneel.

Duidelijke en goede communicatie met de mogelijkheid om veel persoonlijk contact te hebben met de uitvoerder en het personeel. Ik was altijd welkom op de bouwplaats en kon altijd goed communiceren met de aanwezige bouwvakkers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Aannemer die gaat voor goede kwaliteit en service.

Wij zijn zeer tevreden over Rianthuis. De flexibiliteit geeft je echt de mogelijkheid om jou huis een thuis te maken. Afspraken worden nagekomen en er wordt met je meegedacht waar nodig. Je wordt tijdens het bouwproces goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Betrouwbare, professionele en kwaliteitsvolle bouwfirma.

Wij zijn heel tevreden over Fraanje BV. Ze leveren heel snel maar kwalitatief werk. Ze zijn erg behulpzaam en professioneel. Wij hebben er niets op aan te merken, heel tevreden over onze bouw!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Rianthuis leverde ons een prima begeleiding en prachtig huis.

Vanaf het begin is er met ons meegedacht, onze wensen zijn uitstekend opgepakt. Heel weinig restpunten bij oplevering. Heel goed inzicht in de financiën. Goede samenwerking met betrekking tot eigen werk. Het resultaat.mag er zijn. Alles keurig afgewerkt.

Voldoende

Tijdens de bouw was de communicatie goed. Na oplevering is de communicatie matig. Je moet zelf erachter aan bellen of mailen m.b.t. openstaande punten. Verder staat er nog materiaal van de uitvoerder bij het gebouw je hoort of ziet niemand. Maar op zich over het algemeen voldoende en ik had ook verder geen referentiekader omdat dit de eerste nieuwbouw woning voor mij is.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Zeer slechte communicatie van de uitvoerders. Nog lang niet alle gebreken opgelost na 3maanden.

Ruim 3 maanden na oplevering nog lang niet alle gebreken opgelost. Moet er zelf steeds achteraan bellen. Algemene ruimte nog niet afgemaakt, deuren werken nog niet . Nog steeds kan iedereen dag en nacht rondhangen in het hele gebouw. Het is zeker geen visitekaartje bij aankomst. Er staan nog steeds bouwmaterialen rond het gebouw. Positief waren de bijeenkomsten tijdens de bouw

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede communicatie, betrokken mensen, denken goed mee, bouwen netjes

Wij hebben een hele positieve ervaring met het bouwbedrijf. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht. De communicatie verliep altijd snel en zeer zorgvuldig. Afspraken zijn goed nagekomen en we zijn blij met hoe het huis geworden is!

slecht

komen hun afspraken niet na, 3 maanden wachten we dat alle herstelpunten af zijn. moet zelf achter de punten aan gaan, slecht communiceren ,mails worden niet beantwoord. jammer voor zo een groot bedrijf

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nooit geen gevoel gehad dat je een vraag niet zou niet, of durven stellen. Dat is de ultieme definitie van Service.

Super!

We hebben ons eerste huis laten bouwen via Fraanje. Het aankopen van een huis en zeker het laten bouwen van een huis wat compleet nieuw voor ons. Fraanje heeft ons goed begeleid tijdens dit project en geen vraag was te veel. Er werd met ons meegedacht in oplossingen en binnen ons budget. Wij zouden het bouwen met Fraanje zeker aanraden!

Heel aardig personeel.

Iedereen is aardig, komt afspraken na. Voorzover nu bekend ziet het geleverde werk er goed uit. Kan ik pas beoordelen na er enige tijd gewoond te hebben. Tegen de bouwvak werd het een beetje haastwerk waardoor een aantal zaken zoals een niet goed functionerende voordeur pas na drie weken kan worden opgelost. Een tegenvaller was dat geen tegels in gangen bergingen en vluchtroute zijn gelegd. Dit zijn extra kosten voor de vve waarop niet gerekend was.

Uitstekende service

Mijn dakgoot lekte. Na overleg over garantie is dit snel en accuraat gerepareerd. Dank daarvoor.

• Orde en netheid N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een mooi en fantastisch nieuwbouw huis

Ik die nog nog nooit een nieuwbouw huis had gekocht kreeg vanaf het begin een hele goede indruk van Fraanje BV, Bij het uiteindelijke huis zijn mooie materialen gebruikt en kon bij de oplevering geen fouten worden ontdekt door Vereniging Eigen HuIs. Voor vragen of adviezen was de contactpersoon altijd beschikbaar. Een enkele keer verliep het contact was stroef, maar was dat geen probleem voor het uiteindelijke resultaat. Ik mag wel zeggen een prettige ervaring met Fraanje BV.

Een fijn traject!

Een nieuwbouwwoning was een nieuwe ervaring. Linda de koopbegeleidster heeft daar goed bij gehopen. Ook het contact met de opzichter wat prettig. Deze medewerker luisteren goed ook naar wensen en feedback. Prettig in de omgang.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed en vlot verlopen nieuwbouw bedrijfspand

Fraanje heeft in ca. 20 weken tijd een bedrijfspand weten te realiseren. Project is vlot verlopen en communicatie was steeds helder en adequaat. Ook het eindresultaat is een succes te noemen. Al met al erg fijn samengewerkt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Prima werk verricht, zeer tevreden.

Dit aannemingsbedrijf, ingeschakeld door mijn verzekering, heeft direct na de melding van lekkage met mij contact opgenomen. Binnen een aantal dagen waren Joan, Martjan en Gert ( ieder met zijn eigen expertise) bij mij thuis langs geweest en was het euvel zeer snel verholpen! Zeer betrokken, vriendelijke en vakbekwame mannen! Communicatie verliep prima, duidelijk, eerlijk en respectvol. Erg blij mee en ik beveel dit bedrijf zeker aan! Bedankt!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Geweldig!

Wij hebben de bouw van ons huis als geweldig ervaren met Fraanje/ Rianthuis. Duidelijke en eerlijke communicatie. Alles wordt netjes opgepakt, denken goed mee en ze nemen de tijd om dingen uit te leggen tijdens het bouw proces. Kortom bouwen met Fraanje is een feest! Dank jullie wel voor alles

Onze redder in nood!

Onze ervaring met projectbouw na faillissement vorige aannemer was niet al te best. Fraanje heeft de bouw overgenomen en we hadden geen idee dat de communicatie met een bouwbedrijf zoveel aangenamer kon zijn. De communicatie verdient dan ook meer dan een 10. Korte lijntjes, snel schakelen, klantvriendelijk en een uitstekende service. Ook werden er maandelijks kijkdagen ingepland waardoor wij continu op de hoogte waren van de voortgang. Daarnaast ontvingen wij regelmatig updates via de mail en konden wij de ontwikkelingen op de voet volgen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Snelle communicatie en komt afspraken na

Fraanje heeft de bouw van onze woning overgenomen na een faillissement van de vorige aannemer. Ze hebben het project prima opgepakt en het was erg fijn communiceren met hen. Ze zijn hun afspraken altijd nagekomen.

Betrokken, duidelijk , fijn bedrijf

Goede communicatie, alles wordt goed opgepakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

We maakten kennis met een betrouwbaar bedrijf

Tijdens het eerste gesprek had ik al een goed gevoel. Je moet het maar zien zitten als aannemer om een project na faillissement over te nemen. Tijdens de afbouw had ik als klant meer grip en ook begrip in deze periode. Wat toegezegd werd, gebeurde ook, de klant stond voorop. Alle medewerkers hebben zich ingezet om er iets moois van te maken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer betrokken bij de klant en duidelijk in de communicatie

Na ervaringen met andere aannemers was de samenwerking met Fraanje een verademing. Duidelijke communicatie en betrokken medewerkers die echt voor je klaar staan. Daarnaast zijn alle afspraken netjes nagekomen en werd de woning opgeleverd met weinig opleveringspunten.

Goede communicatie,correcte afwerking

De samenwerking voelde van in het begin goed aan.

Super!

Na het faillisement van Sprangers heeft Fraanje het heel erg goed opgepakt. Verschillende bijeenkomsten gehad en wekelijks een update over ons huis. Na tegenslag van het faillisement hebben we er dankzij Fraanje, een goed gevoel aan over gehouden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede communicatie en korte lijntjes

Na het faillissement van onze aannemer heeft Fraanje het project van het afbouwen van nog 18 woningen op zich genomen. De communicatie was erg goed en Fraanje heeft ervoor gezorgd dat wij snel in onze woning konden beginnen klussen, dit ondanks de vertraging van het faillissement. De lijntjes bij Fraanje zijn kort en ook de klantenservice reageert goed op vragen na oplevering.

Nieuwe Kraaijertsedijk 37

4458NK 'S-HEER ARENDSKERKE