Correct, vakwerk, kwaliteit, goede service, betrouwbaar!

Wij hebben een uitbouw laten bouwen door ABG, wij hebben van het offerte moment tot aan oplevering een prettige samenwerking ervaren. Afspraken worden nagekomen en bouw is fijn verlopen met een prachtig resultaat, zeker het aanbevelen waard!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Planning was voor ons belangrijk en is helemaal waargemaakt. Afspraken werden over het algemeen heel goed nagekomen. Netheid van de bouwplaats kon soms iets beter.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

ABG bouw komt na wat je afspreekt !!

Het gehele proces van aanbieding , bouw en uitvoering als prettig ervaren. Meedenken in oplossingen en adequaat handelen . Goede communicatie voor en tijdens de bouw. Personeel is zeer vakkundig.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer betrouwbare en kundige aannemer

Wij hebben aan aanbouw laten verrichten door ABG Bouw. De communicatie en het voortraject is zeer goed en helder verlopen met Arjan Beens. Het vertouwde gevoel wat hij je geeft, gaf ons als opdrachtgever een goed gevoel. Wat wij ook als prettig hebben ervaren is het meedenken in oplossingen. Dit in combinatie met de prijsstelling hebben wij besloten om met ABG Bouw in zee te gaan. Op de bouw hadden we 2 vakmannen (Dirk en Roel) Zij overleggen goed en communicatie was top. Ze hebben goed, mooi en strak werk afgeleverd! Mochten wij in de toekomst nog willen verbouwen of bouwen dan zal ik ABG zeker bellen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Grote klasse!

Bij ABG Bouw zit je goed voor een goed en eerlijk advies. Ze denken mee en werken heel prettig samen. Vakmensen. En die worden steeds zeldzamer. Na een vervelende lekkage op zaterdagochtend was geen moeite teveel om alles diezelfde dag weer in orde te krijgen. Super blij mee! Chapeau.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bouwen met Arjan is ook genieten van het bouwproces.

Bouwen met Arjan is ook genieten van het bouwproces. Samen het mooier maken. Dat is ons heel erg gelukt. Meedenken, voor kwaliteit gaan en goed communiceren. Ons droomhuis is er gekomen

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Nylonstraat 13 D