Vakkundig bedrijf, duidelijke afspraken en snelle communicatie.

Arka bouw denkt mee, stelt voor en luistert goed naar de klant. Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Prettige aannemers en werknemers! Dit bedrijf raden wij aan voor een verbouwing!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning, Overige

Dakopbouw en badkamer gerealiseerd

Arkabouw heeft ons vanaf het eerste contact prima geholpen met het realiseren van onze wensen. Er werd goed naar ons geluisterd en de communicatie was prettig. Ook het contact met de bouwers was goed. We kijken hier met veel plezier op terug en genieten van onze mooie zolder en badkamer!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Duidelijke afspraken en fijne communicatie!

Prettig samengewerkt met Arka, makkelijke communicatie en duidelijke afspraken. Aan te raden!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer

Conradstraat 6