Fijne verbouwing

Fijn advies, fijn personeel en goede kwaliteit. Mensen weten wat ze doen. Je ziet haast niet verschil tussen oud en nieuw werk.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer vakkundig en meer dan keurige service.

Goede ervaring met Van TIenen . . . Een aanrader !

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Huis is mooi, jammer dat het niet af wordt gemaakt.

Komen helaas hun afspraken niet na. Op verbouwing van 6 maanden nu 12 maanden uitloop. Over de uitgevoerde werkzaamheden zijn wij tevreden. vakkundig en vriendelijk personeel. Meerwerk wordt achteraf met ruime marges door de aannemer opgesteld. Laat ze dus vooral niets uitvoeren zonder vooraf schriftelijk de prijs vast te stellen. Op een tijdens de verbouwing aangepaste offerte van een ondernemer werd door de aannemer simpelweg 2000 euro toegevoegd, met de boodschap dat dit de offerte van de onderaannemer was. Onderaannemer liet me tijdens de vergadering zíjn mail naar de aannemer zien die tweeduizend euro lager lag (op een offerte van 9000 euro). Vraag je dus af of je met een dergelijke partij in zee wil gaan.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Groesbeeksedwarsweg 276 A

6521DV NIJMEGEN