vriendelijk en behulpzaam,meedenkend en verstand van authentiek bouwen.

goede service, vriendelijk,goed personeel.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Meedenkende en communicatief vaardige aannemer!

Naast het feit dat deze aannemer kwalitatief goed werk aflevert (natuurlijk een basisvoorwaarde), worden afspraken nagekomen, zijn de lijnen kort én wordt er bij onze projecten meegedacht met onze wensen. Er wordt echt maatwerk geleverd. Verder wordt er vooraf een realistische begroting gegeven van de kosten, welke in onze gevallen ook altijd behaald zijn (begroting niet overschreden), ondanks dat er ook altijd ruimte was voor meerwerk. Een aanrader!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige

Oosterveen 51

7711BP NIEUWLEUSEN