Planning liep wat uit en wat laat gecommuniceerd. Onze wensen tot aanpassing van ontwerp zijn goed gehonoreerd, binnen wat mogelijk was (standaard huis) en het is een mooi huis geworden. Gebruik standaard materialen is wel erg gericht op zo goedkoop mogelijk en dat is jammer. Liever iets duurder huis met mooiere materialen. (kunststof drempels, zichtbaar ijzeren lateien, geperste deuren ipv hardhout bijvoorbeeld). Het huis werd schoon opgeleverd, maar buiten bleek nog bouwafval in de grond te zitten. Gebreken bij oplevering zijn professioneel opgepakt en opgelost maar heeft wel lang geduurd. Schilderwerk was matig.
Zeer vakkundig en legde alles zeer goed uit
We kijken terug naar een plezierige tijd betreft de bouw van ons nieuwbouwhuis, we hadden regelmatig contact en de afspraken werden netjes nagekomen. Erg prettig.
Geweldig bedrijf! Zeer dienstverlenend en behulpzaam. Complimenten! Bedankt!
Goede begeleiding en huis opgeleverd van hoge kwaliteit met minimale kleine gebreken die meteen verholpen worden. Erg tevreden klant
Ons droomhuis is prachtig gebouwd, daarbij zijn we vriendelijk en deskundig begeleid.
Minder flexibel dan verwacht, maar redelijk goed oplost
De bouw is voorspoedig en snel verlopen. Ook tijdens de bouw werd meegedacht over opties die ons woongenot zouden verbeteren. De communicatielijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld. Het eindproduct is heel fraai!
Heel goed geholpen en bij het gehele proces uitstekend bijgestaan. Niks anders dan lof voor de professionele aanpak van Brummelhuis. We zijn uitermate tevreden, ook met het resultaat.
Contactpersonen waren altijd bereikbaar, snelle reactie en communicatie. Na afronden planning weinig tot geen tegenvallers gehad en werden anders direct opgelost. Fijn traject geweest!
Betrouwbaar, netjes. Goede communicatie.
Fijne samenwerking en woning wordt kwalitatief en netjes opgeleverd
Gedurende het hele proces is er goed meegedacht om wensen te laten aansluiten op mogelijkheden en financiën. Tijdens de bouw hadden we graag wat vaker in de woning willen kijken om meer ervaring van bouwen eigen huis te hebben.
Ons droomhuis is geworden zoals wij het in gedachten hadden! Wij zijn uitstekend geholpen en begeleidt vooraf- en tijdens het bouwproces. Van het ontwerp tot aan het contact met de bouwers op locatie; aan deskundigheid ontbrak het niet! Hartelijk dank voor jullie hulp, geduld en professionaliteit!
Zeer positief van het eerste begin tot aan de oplevering!
Thuis in bouwen heeft ons het gehele proces begeleid, van eerste schets tot de uiteindelijke oplevering. In het voortraject hebben we wel wat communicatiepuntjes gehad, maar vanaf het moment dat het bouwproject begon waren de korte lijntjes zeer waardevol. We zijn dan ook zeer tevreden met ons huis. We hebben een goede relatie opgebouwd met verschillende mensen binnen thuis in bouwen. Van badkamerspecialist tot bouwvakkers.
Van begin tot eind heel plezierig contact. Geen vraag was teveel. Uiteraard wel eens een “nee” maar nooit zonder uitgebreide toelichting.
We hebben uitstekend samengewerkt met TiB. Vriendelijk, professioneel en zeer vakbekwaam.
Goede en nette bouwer. Komt afspraken na. Vakkundige begeleiding tijdens de bouw. Beschikt over vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Prima bouwbedrijf, kwaliteit van bouwen is prima.
Het bouw proces is super snel verlopen. Alles ziet er keurig uit. We zijn erg blij met ons ons.
Goede aannemer die je geheel in het bouwproces informeert, afstemt in keuzes en zorgvuldig kwalitatief werk levert. Bij oplevering zijn de herstel werkzaamheden minimaal, eigenlijk te verwaarlozen. Als klant wordt je serieus genomen, en maken waar wat is afgesproken.
Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Thuis in Bouwen is er goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht om dingen nog handiger te maken. Ook tussentijdse aanpassingen waren geen probleem. Goede communicatie, snelle reactie. Wij zijn super tevreden en kunnen dit aan iedereen aanbevelen.
Het contact met de met iedereen was uitstekend. Vanaf tekentafel tot uitvoering op de bouw, iedereen dacht met ons mee. Ons huis is in ruim drie maanden tijd gebouwd. Geweldig.
Oplevering ging soepel
Energieweg 17
4231DJ MEERKERK
Bot & van der Ham BV - Thuis in Bouwen! Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij landelijk onder de noemer: Thuis in Bouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis!