Xxx
Professionele bouwers; die open staan voor overleg als dingen anders uitpakten dan gepland,wat natuurlijk altijd gebeurt
Behulpzaam, goed bereikbaar, prettige mensen op kantoor en op de bouw
Bouwperiode was erg lang, het was wel het wachten waard.
Indrukwekkend project met de nodige vertragingen, niet geheel aan te ontkomen, MAAR heel blij met het eindresultaat !
De oplevering verliep voorspoedig. Alle verbeterpunten zijn snel opgepakt. Prettige communicatie.
Nette aannemer, goed advies Komen afspraken na
Het project heeft langer geduurd dan we hadden gehoopt. Er is wel met veel zorg en precies gewerkt. Contact was goed zowel voor als tijdens de bouw.
Duurde allemaal wat langer dan verwacht. Maar gezien de complexiteit van de woning en het gebruik van oude bouwmaterialen is dit begrijpelijk. Het eind resultaat is uitstekend! Bij oplevering slechts 4 kleine gebreken te melden. Enige punt van aandacht is dat er sommige zaken vooraf niet helemaal duidelijk zijn gecommuniceerd. Om verwarring te voorkomen zou dit verbeterd kunnen worden.
Het gehele traject is soepel verlopen. Al onze vragen zijn zorgvuldig beantwoord en verhelderd. Ook hebben we tips gekregen die we hebben meegenomen tijdens het maken van onze keuzes. Tijdens de vooroplevering zijn een aantal dingen opgevallen en ook deze zijn zorgvuldig opgepakt. Daarnaast willen we zowel Erwin als Britt bedanken voor hun professionaliteit.
Alles ziet er netjes uit, vragen en opmerkingen worden direct opgelost
Ook de punten die tegenvielen werden goed opgepakt
Hele goede aannemer!
Vanaf het begin tot het einde erg goed telefonisch en via de “volg je woning” app contact gehad.
Begeleiding van Erwin Meerkerk was super stond altijd klaar voor vragen of advies .
TiB is voor mij een prima aannemer geweest. Houden aan afspraken, heldere communicatie en uitmuntende kwaliteit van het werk
Project met hindernissen. We zijn tevreden met de uitkomst.
Prima ,goede materialen , duidelijke comminicatie.
Heel goed Kwaliteit goed
Een hele goede ervaring gehad. Heel vakkundig en professioneel. Wij zijn goed geholpen en goed geadviseerd. Wij zijn heel erg tevreden. Hartelijke dank!
Behulpzaam en vakkundig personeel prima begeleiding en meedenken van Jonathaan en Ard
Over het algemeen tevreden, echter de communicatie kan wat beter. Terugkoppeling op afgesproken momenten, communiceren van bepaalde opties. Verder zijn besproken punten wel goed opgepakt.
Soms wat lastig in de communicatie . Verder goed geholpen, geadviseerd .
prettig bouwbedrijf, communicatie had iets pro_actiever gekund
Bedrijf met een goed concept. De aansluiting met de klant na het verkooptrajecten moet beter. Weinig informatie over voortgang van de bouw. Medewerkers en onderaannemers op de werkvloer werken top en afstemming met hen naar volle tevredenheid.
Energieweg 17
4231DJ MEERKERK
Bot & van der Ham BV - Thuis in Bouwen! Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij landelijk onder de noemer: Thuis in Bouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis!