Prettig contact met de werkvoorbereider gehad en alle opleverpunten naar behoren verholpen. Al met al een fijne samenwerking gehad.
Samen met Thuisinbouwen een huis laten ontwerpen door architect. Vervolgens een soepel lopend bouwproces, leuke samenwerking met het bouwbedrijf en uiteindelijk een top resultaat. Oplevering precies volgens planning met minimaal aantal opleverpunten. Thuisinbouwen een fijne partij om mee samen te werken.
Zie bovenstaand
Met Kevin van TiB in oktober 2023 de oplevering gedaan. Mijn opleverinspecteur had veel lof voor de kleine detail punten in de afwerking van het huis waarover was nagedacht. De oplevering wekte veel vertrouwen op. De paar kleine punten werden ter plekke opgelost. Uiteindelijk waren er maar 2 punten die op het opleverformulier genoteerd hoefden te worden. Heel tevreden klant van TiB.
Samen met thuis in bouwen een huis onder architectuur gebouwd. Kwaliteit van het huis is top met weinig naleverpuntem. Fijne mensen om mee te werken die meedenken. Dankbaar voor het resultaat
Onlangs is onze woning opgeleverd. Van ontwerp tot aan de oplevering zijn wij goed begeleid door verkoper en werkvoorbereider van de woning. We hebben het als een fijn proces ervaren, tevens zijn we zeer te spreken over de bouwkwaliteit van de woning.
Wij hebben het huis afgelopen mei gekocht. Dat maakt het een beetje een rare situatie. Toch zijn wij door Thuis in Bouwen erg goed geholpen. We konden altijd terecht met vragen en eventuele problemen werden snel opgelost.
De oplevering is meerdere keren vertraagd wegens toeleveranciers en corona. Uiteindelijk is er een heel mooi huis opgeleverd.
Eind oplevering zeer naar wens Kevin heeft ons zeer goed geholpen. TOP KEVIN...
Prachtige woning hebben ze gebouwd. Communicatie had wel beter gekund. Maar wij hebben een prachtige woning gekregen.
Vooral het voortraject voelde soms wat gehaast en/of chaotisch. Woning ziet er netjes uit.
Netjes te werk gegaan. Denkt mee met de kopers
Van begin tot eind goede communicatie en meedenkend. Klantvriendelijk en betrokken, erg tevreden over het geheel. Het huis is prachtig geworden, precies zoals het ontwerp!
Het was prettig om met TIB te werken. Zeker tevreden over de snelle bouwtijd en oplevering. Opleverpunten werden snel opgelost. Tip : meer advies geven in beginfase
In mijn beoordeling heb ik meegenomen dat door de Corona, dus buiten de schuld van de aannemer, de bouw veel oponthoud opliep
Goed gelopen bouwproces van A-Z
Heel tevreden. Fijn dat er veel werk uit handen genomen wordt. En een prachtig huis,,
Denken goed met je mee en snel antwoord op vragen. Enigste wat ons tegen viel dat de opleverdatum laat bekend werd gemaakt daardoor niet gelijk aansluiting voor plaatsen badkamer keuken etc.
Betrouwbaar, ontzorgen en deskundig. We zouden zo nog een keer met thuis in bouwen een eigen paleis bouwen. Maar nu gaan we eerst hier genieten. Super bedankt voor de fijne samenwerking Aart Jan, Erwin en Erik!
Professionele partij
Prettige samenwerking en contact gehad met Ard, Erik, Martijn, Marco en Joram. De bouw is zeer voorspoedig en netjes verlopen. We zijn zeer tevreden
Goede ervaring. Zorgvuldig en schoon gewerkt.
Alle stappen zijn zorgvuldig gezet en de communicatie was goed. En dan zie je het huis groeien; wat mooi allemaal. Geweldig goed gedaan van Thuis in Bouwen!
Vakmanschap en zeer prettig in communicatie en contact. Goede afwerking en snel.
Energieweg 17
4231DJ MEERKERK
Bot & van der Ham BV - Thuis in Bouwen! Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij landelijk onder de noemer: Thuis in Bouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis!