Mijn ervaring met Bot & van der Ham was over het algemeen zeer positief. We werden goed geholpen en het inspiratiecentrum bracht ons echt op andere ideeën. Ontzorgen is wel het goede woord wat Thuis in Bouwen gebruikt. Ze denken mee op allerlei gebied.
Als toekomstige bewoners zijn wij veel betrokken bij het bouwproject. Door één contactpersoon zijn er korte lijntjes en dat maakt Thuis in Bouwen benaderbaar. Het systeem van Volg je Woning is ook prettig om dingen terug te zoeken, zoals documenten, de bouwtekeningen, offertes en afspraken. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De woning is opgeleverd naar verwachting en tevredenheid.
Van het allereerste begin tot de oplevering zijn we ontzorgd. Het heeft een mooi huis tot resultaat dat aan al onze wensen voldoet. Klein verbeterpunt zit in de overdracht tussen voorbereiding en uitvoering waar wat informatie verlies optrad, anders een dikke 10!
Prima ervaring gedurende het gehele voor en bouwproject. Vaste ploeg mensen werkt erg prettig.
Prima eindoolevering, wel wat strakke communicatie op de gevonden punten maar meewerkend op de punten die gelijk geregeld konden worden
Gebruik van zeer kwalitatieve materialen, vakwerk op elk gebied, komen afspraken altijd na. Plezierig in omgang.
Schitterende woning door Thuis in Bouwen gerealiseerd. Goede communicatie over de oplevering en goed advies over de badkamer
Verschillende tussentijdse kijkmomenten ondanks corona. Flexibele opstelling. Meewerkend. Klantgericht. Opleverpunten zijn deels tijdens oplevering al zijn opgelost.
Super blij met het eind resultaat! Communicatie met uitvoerders was super! Zeker met Anja schep! Schilderwerk kan beter, maar alles wel netjes opgelost..
Heel tevreden met zowel de contacten als de manier van werken. Keurige bouw, komen afspraken en goede oplevering.
Netjes gewerkt
Vanaf moment 1 een goed gevoel bij de verstrekking van de opdracht en het tot stand komen van de woning. Korte lijntjes, zeer snel kunnen schakelen. Denken mee in oplossingen, en komen ook vooral zelf met oplossingen voor zaken die wij vooraf niet als uitdaging zagen. Hierdoor worden uitdagingen in een vroeg stadium al getackeld. Bij oplevering een aantal puntjes, maar dat is logisch bij een geheel traject als het bouwen van een woning. Ook dit werd vakkundig en spoedig opgepakt en opgelost. Thuisinbouwenbouwen is als partner voor een woningbouw aan te raden. Complimenten,
Gehele traject prettig met elkaar doorlopen, bereikbaarheid en communicatie zijn zeer goed.
Positief ingespeeld op onze wensen, budget en tijdsplanning. Goede inzet en fijne samenwerking.
Van begin to eind werden we goed geïnformeerd over de loop van de bouw. We gaan met veel plezier wonen in ons droomhuis.
Alles is volgens plan verlopen
Het hele proces een hele goede begeleiding gehad, wat resulteerde in een hele mooie woning met tevreden kopers. Geen onvoorziene zaken, alles volledig naar wens. Echt een aanrader.
We zijn zeer te spreken over Thuis in Bouwen. Thuis in Bouwen is goede bereikbaar en komt afspraken na! Ter verbetering: snelheid van oplossen van opleverpunten.
Ontzettend tevreden zijn wij over Thuis In Bouwen. Vanaf het moment van tekenen van de woning tot en met de oplevering van het huis. Een zeer hoge servicegraad en ze doen er alles aan om een goed product af te leveren. En dat is gelukt! Prima werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de bouw. Vakmensen die het huis hebben gebouwd. Er wordt meegedacht en ze weten waar ze het over hebben. Stuk voor stuk vriendelijke en toegankelijke vakmensen. Super tevreden over deze organisatie en wij kunnen een ieder die een nieuw huis wil laten bouwen hen aanraden. Dank voor het bouwen van ons droomhuis. Vriendelijke groet, Monique en Jan
Wij zijn zeer content met de wijze en de kwaliteit waarop de woning is gebouwd en met de begeleiding vanuit de uitvoering en de kopersbegeleiding. Vragen en verzoeken aan de kopersbegeleiding werden snel en deskundig beantwoord.
Afgelopen week ons huis opgeleverd. De oplevering was zeer goed verlopen met weinig opleverpunten en inspecteur was onder de indruk van de hoge kwaliteit. We hebben het gehele traject met TiB als zeer prettig ervaren, goede communicatie en afstemming met elkaar. Ook verliep de bouw voorspoedig ondanks Corona en de vorstperiode, ze deden er alles aan om op tijd op te leveren maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We kunnen TiB bij iedereen aanbevelen.
Een goed georganiseerd bouw bedrijf waar je als klant ook veel eigen wensen in het ontwerp kwijt kan. De showroom in Meerkerk en de goede begeleiding van de medewerkers daar . Ook op de bouwplaats zijn we waar mogelijk geholpen om ook onze planning doelstellingen te halen. Knap dat de woningen ondanks de Corona situatie met een minimale vertraging zijn opgeleverd. Chapeau!
Goede begeleiding. Komen afspraken na. Kwaliteit hoog.
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie met toekomstige bewoners Perfecte aflevering van onze woning ( woorden van de inspecteur Eigen huis).
Bot en Van der Ham heeft een prachtige woning neergezet, waar we erg blij mee zijn. Tijdens de bouw werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het contact met de medewerkers verliep soepel.
Energieweg 17
4231DJ MEERKERK
Bot & van der Ham BV - Thuis in Bouwen! Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij landelijk onder de noemer: Thuis in Bouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis!