Een mooie en kwalitatief goede woning gekregen en de contacten met de bouwer waren ook prima
Het is een bouwcomplex op een mooie plek. Boer Bouw heeft zich daarvoor sterk gemaakt om er iets speciaals van te maken. Dat is goed gelukt. De kwaliteit van de bouw en begeleiding waren goed. Corona hielp niet mee om veel te kunnen communiceren, maar het was voldoende.
Aangenaam verrast dat nieuwbouw zo netjes en goed wordt opgeleverd. Complimenten voor de bouwers. Het is te zien dat het appartement met aandacht en zorg gebouwd.
Behoudens de ondersteuning en adviseren door koperbegeleider zijn we tevreden met de opgeleverde woning. Meer flexibiliteit in de meerwerk keuzes of in ieder geval beter mee denken zou ook de klanttevredenheid ten goede komen. Boer Bouw is betrouwbare klassieke bouwer, maar mag dus de koper wel centraler stellen in het proces.
Over het algemeen erg tevreden. Ook omdat er mogelijkheid was om tijdens de bouw de woning te bekijken en vragen te stellen aan uitvoerder. Mindere ervaring met sommige wijzigingen die we wilden doorvoeren. Deze waren praktisch gezien nog wel haalbaar (bijv. omwisselen kozijn in achtergevel) echter liet de procedure dit niet toe. Meer flexibiliteit hierin zou de ervaring beter maken.
Klasse aan de bouwaannemer. Mooie woning gebouwd en opgeleverd. Diverse punten werden vrijwel direct opgepakt. Uitvoerder was ook na oplevering altijd bereikbaar.
Boer Bouw heeft ons nieuwbouwhuis gebouwd. De kwaliteit van de bouw, de informatie voorziening tijdens het project, de opties tijdens de bouw en de nazorg waren van een zeer hoog niveau
De bouwers komen de afspraken na en leveren kwalitatief hoog op. De kopers begeleiding die is ingehuurd is ondermaats. Voelt meer als verkopersbegeleiding. Liggen nog veel commerciële kansen
De oplevering van ons huis verliep erg soepel. De afwerking was keurig en de laatste opleverpunten werden netjes, en zonder enige discussie, opgelost. Ook na de oplevering kwam Mike nog geregeld langs als we vragen hadden of om te checken of alles nog naar behoren functioneerde. Al met al zijn we erg tevreden met (de afwerking van) ons huis en de communicatie met de bouwer.
Wij hebben jullie als goed ervaren. Bij de afleveringen wordt goed gehandeld op verbeterpunten. Antwoordt op vragen kan soms wat langer duren. Hier kan sneller in geschakeld worden.
De bouwers en mensen op de bouwplaats zijn echt toppers!! Behulpzaam vriendelijk en harde werkers. De ervaring met Margreet de Winkel is ook top geweest. Het enige wat ik minder vond was de keuze voor de kopersbegeleiding. Het was mijn eerste nieuwbouw en had iets meer begeleiding verwacht van ze. Meer uitleg en keuze mogelijkheden gehoord.
Goede ervaring , Veel mogelijkheden mogelijk . Netjes afgewerkt, en tijdens de oplevering hadden wij een bouwdeskundige mee, en ook Was er een bouwkundige mee van boerbouw, deze man was erg prettig, en was heel reeel. Ook de mannen van de bouw werkte hard, en erg vriendelijke . Wat erg fijn was, dat de punten van de oplevering heel erg snel verholpen werden. Meeste zelfde dag al. Kortom ja ik zou jullie aanrade aan bekende.
de bouw zelf duurde en stuk langer dan ze hadden gedacht, dit was een natuurlijk en tegenvaller. maar dat mag niet weg nemen wat we ervoor terug hebben gekregen. netjes afgewerkt en verder volgens afspraak gewerkt. het enige wat niet heel netjes was, was het schilder werk voornamelijk aan de buitenkant. gouwsluisseweg 34, 2405XS alphen aan den rijn. project werfkade bouwnummer 14
Wij hebben een prachtig huis en als er wat was konden wij altijd mailen of bellen en werd het geregeld. Niks was te gek alles mocht gevraagd worden. Wij zijn zeer tevreden.
Mooi afgewerkte woningen, fijn bedrijf.
Boer Bouw werkt prima en secuur. De communicatie verliep vooral via HVK. Wat, vonden wij, vrij moeizaam verliep. De nieuwsbrieven waren sporadisch als we het vergeleken met bijvoorbeeld park100 in alphen. Daar werd gemeld dat er vanuit Boer Bouw geen duidelijkheid meer was. Maar al waren er maar maandelijks nieuwsbrieven met bijvoorbeeld foto's van de vorderingen, meer duidelijkheid over wat er die maand op dr planning staat, of dingen die juist vertraging oplopen. Tegen ons werd gezegd dat we de bouwplaats niet zonder kijkdag op mochten terwijl dan andere nieuwe bewoners is de app allemaal foto's stuurde omdat ze er van Boer Bouw zelf wel even op mochten... miscommunicatie... dus die manier van communiceren vonden wij niet prettig. Rechtstreeks is denken wij prettiger.
Vakkundige en degelijke aannemer
Communicatie via Bouwadviesbureau HVK verliep stroef en was zeker niet klantgericht. Beslismomenten zijn te kort, zeker rondom de bouwvakvakantie. Met 'voorgeschreven' leveranciers als van Munster en Goedhart geen goede ervaring. Offertes van van Munster niet volledig en extreem hoog.
Goede ervaring. Bedrijf denkt mee bij vragen. Zoals ik als tip al heb gegeven: laat meer zien hoe trots je op je werk bent en waarom je keuzes hebt gemaakt. Dan voorkom je (negatieve) reacties van ontevredenheid over keuzes. En geef kopers meer openheid, dan is het minder wij tegen zij.
Fijne samenwerking met de uitvoerder en zijn mensen. Enige punt van kritiek vinden wij de kleurkeuze van de architect.
De werkzaamheden van Boer bouw bij de bouw van ons nieuwbouwhuis zijn erg goed verlopen. Bij de eindoplevering waren er geen punten meer die verbeterd moesten worden en dat zag de bouwkundige die de opleveringskeuring uitvoerde niet vaak. Toen we er woonden, ontdekten we nog wat dingen die niet goed werkten. Deze zijn meteen opgelost door de uitvoerder. Erg tevreden dus!
Ze hebben heel goed werk opgeleverd en tijdens de keuring zijn er geen gebreken naar voren gekomen. Na 3 maanden hebben wij geen gebreken kunnen treffen aan de woning. Mijn dank aan boerbouw en zijn aannemers.
Nieuwbouw is goed, zonder al teveel gebreken opgeleverd. Nu in afwachting van hoe de geconstateerde gebreken worden afgehandeld.
Boer heeft onze nieuwbouwwoning zeer netjes opgeleverd. Slechts 2 punten bij oplevering, wat vrij uniek is. De loodgieter (die niet bij hen in dienst is) is wel een prutser. leidingen niet goed vastgedraaid, wastafel niet afgekit, afvoerpijpen scheef op elkaar, met allerlei (gelukkig niet ernstige) kleine lekkages tot gevolg. Het advies (dat door een derde partij wordt gedaan) laat te wensen over. Het enige wat zij doen is laten zien wat de opties zijn. Er was helemaal geen sprake van advies over bijvoorbeeld extra stopcontacten, loze leidingen, extra sanitaire voorzieningen enz. De communicatie verliep soms wel erg stroef. Er was veel vertraging bij de bouw, maar wij werden er nauwelijks van op de hoogte gehouden. Boer mag iets beter kijken naar de behoefte klant. Voor Boer is het immers dagelijkse kost, maar een nieuwe woning kopen is voor de klant een dure en spannende aangelegenheid. Betere informatievoorziening zou daarom gewenst zijn. Al met al zeer tevreden met het eindresultaat.
Prettig bedrijf. Ze creëren een schone werkomgeving en werken netjes. Alle aangegeven punten gaan ze mee aan de slag. kortere lijnen mogelijk doordat het een klein project is van 26 huizen
De Bree 13
2415BE Nieuwerbrug aan den rijn
Een bouwgroep met werkmaatschappijen in de sectoren projectontwikkeling, bouw en onderhoud. Daarmee zijn we in staat een integrale bouwprestatie te leveren. Bij alle activiteiten willen we herkend worden om kwaliteit en betrouwbaarheid.