IK ben een aanemer,en ik bestel kozijnen bij OKS, sinds 2020. Ik ben super blij mee dat ik Vincent ken,een profesionist,niet alleen zoals monteur,maar ook bouwkundig advieseur. BIJ OKS ga je naar zekerheid toe, volgens de afspraak.
Goede kwaliteit snelle reactie bij vragen via app snel de offerte in de mail top zaak
Vincent heeft goede informatie gegeven bij ons bezoek aan de showroom ivm vervangen kozijn. Het was ook geen probleem dat hij de offerte een aantal keer moest aanpassen door wijzigende wensen van onze kant. Een van de ramen was beschadigd tijdens plaatsen dit is zonder problemen opgelost en binnen 2 weken is er een nieuwe ruit geplaatst.
Snel, deskundig en prima prijzen
Een mooie schuifpui besteld. Snel geleverd en als je een vraag hebt wordt daar snel en netjes opgeantwoord.
De communicatie met Vincent van de Onlinekozijnshop is heel erg goed. We hadden speciale wensen voor ons bestelde kozijn en daar is door Vincent ook heel erg goed rekening mee gehouden. Het kozijn was snel bestel en keurig geleverd. We hebben er voor gekozen om het kozijn zelf te plaatsen. Bij de levering had Vincent nog allemaal tips, hiermee hebben we het kozijn zonder problemen kunnen plaatsen. De nazorg van Vincent is ook helemaal super, ik kan daarom echt iedereen aanraden om bij de Onlinekozijnshop iets te bestellen. Wij zijn al druk bezig met de voorbereiding voor ons volgende project, de kozijnen die we hiervoor nodig hebben gaan ook zeker weer bij Vincent besteld worden.
Alu inzet-kozijnen in hardhouten kozijnen in 2 ronden vervangen door Aluplast ideaal 400 met aanslag. Zowel bij ronde 1 alsook ronde 2 diverse dingen met Vincent besproken (ik stelde weer eens rare vragen), maar hij helpt je goed verder. Tip 1: hier hebben we gekozen voor MACO multimatic scharnieren ipv de standaard scharnieren: deze kunnen zwaardere belasting aan (daarmee duurzamer) en hebben een onzichtbaar (verdoken) scharnier. Tip 2: overweeg na installatie (aanbrengen compri-band, stellen met wig, schroeven, wiggen weg en vullen met pur) om luchtdichting aan te brengen vooraf aan aftimmering (die je dus verlijmt en niet spijkert...!). Daarmee sluit je rest-risico op tocht etc volledig uit. Luchtdichting kan door speciale tape, aparte kit of soort van smeerbaar spul (soort v bitumen). Dit luchtdicht bouwen staat in NL voor de DHZ-er nog in de kinderschoenen, dus even goed zoeken naar gespecialiseerde (web)winkel). Tijdens installatie is scheurtje in een ruit ontstaan door eigen dommigheid, nieuwe identieke ruit was snel en correct geprijsd geregeld. Was fijn werken en snel schakelen zo.
Als doe het zelver heb ik voor de eerste keer een kozijn met ramen vervangen. Dankzij goed advies, de instructie op de site en meedenken over wat ik nodig had aan materialen en gereedschappen heb ik de klus netjes binnen 1 dag kunnen klaren. Het verwijderen van het bestaande kozijn was eigenlijk het moeilijkst. Nu hebben we een mooi passend en goed werkend dubbel draaikiepraam.
Twee kunststof kozijnen (72x113 cm - 1 vast raam en 1 draai- kiep raam) bij Vincent besteld. Vanwege de Corona restricties vonden we het niet verstandig naar de showroom te gaan en hebben vanaf de website besteld. Levertijd was 3 weken en kozijnen opgehaald in Zoetermeer. Keurig geholpen door Vincent die alle tijd nam om de montage e.d. door te nemen. Montage ging probleemloos en alles past perfect. Kan dit bedrijf, de producten en de service van harte aanbevelen.
Aankoop voordeur kozijn Prettig om zaken mee te doen Denk met je mee En levert kwaliteit
Dankjewel Danny, graag gedaan
Goede service, denken met je mee en vakkundige plaatsing van 3 kozijnen.
Dankjewel Luisa, veel plezier met de aluminium kozijnen
Goed contact Goede prijs Goed advies Snelle levering
Erg blij met de service en het enthousiasme van vincent. De vrachtwagen met kraan is echt een aanrader, erg blij mee!
Nu 2 verbouwingen laten uitvoeren door BMD bouw. Er wordt goed geluisterd, gemeten en gebouwd. En niet voor de hoofdprijs😊
Vincent van BMD is een zeer betrouwbare en goede aannemer. Onder zijn leiding heeft de vrij uitgebreide verbouwing van ons huis plaats gevonden. Van de aanvraag van de vergunning tot en met de laatste verfkwast, alles was in goede en betrouwbare handen. En daarbij was de communicatie ook altijd vlot en vrolijk. Wat helemaal indruk heeft gemaakt, is de strakke planning van het hele traject. Op tijd en volgens afspraak opgeleverd. De mannen in zijn team zijn stuk voor stuk parels. Kortom, wij zijn nog iedere dag blij met het resultaat en de weg er naar toe. Vincent, dank je wel!
Dank Caroline! de flexibele doorloop hebben we samen behaald door daadkracht.
De enige waarmee een wat afwijkende be sstelling eenvoudig kon worden afgestemd. Redelijke prijs. Afhalen mogelijk. Kwaliteit kozijn zag er prima uit. Levering wat langer ( wordt in Oost Europa geproduceerd ).
Dank voor de review Dirk, De wat langere levertijd komt door de roede tussen het glas, en het kozijn was 2 kleuren, dat is wat complexer als een kozijn glad wit.
Lang naar een betrouwbare leverancier gezocht. De Kozijnen had ik in dit geval voor mijn eigen woning, maar zal ze voor mijn Timmerbedrijf ook hier afnemen . Service is perfect! O.k.S daar kan je op bouwen. Bedankt, Groet Jeroen Muijen
Dankjewel Jeroen,
Goede communicatie en het bedrijf denkt actief mee om beste product te leveren. Ik kon zelfs op een feestdag het kozijn ophalen. Perfecte service.
Dank Edwin!
Goed service, goed meedenkend in oplossingen. Snelle levertijd en scherpe prijzen.
Edwin, dank voor het gestelde vertrouwen.
Na plaatsen bestelling werd ik volgende dag meteen gebeld en was het kozijn uitgetekend! Dag er na Nog een kleine aanpassing kunnen doen zonder problemen. Top service, en netjes afgeleverd!
Jeroen, dank voor het vertrouwen.
Vincent van BMD is een bekwame en inventieve werker, die goed aanvoelde wat we in ons hoofd hadden. De gemaakt afscherming bij onze voordeur ziet er werkelijk prachtig uit en helemaal in de stijl van ons huis. De offerte was ook duidelijk en heel gedetailleerd zodat we van te voren een goede indruk hadden van het uiteindelijke resultaat.
Peter, dank voor het vertrouwen. Zie ook mijn Blog voor een indruk van het resultaat: https://www.onlinekozijnshop.nl/creatief-met-kunststof/
Er is bij ons een nieuw raam geplaatst. Dit ging allemaal heel vakkundig. Kortom wij zijn super tevreden over BMD Bouw!
Joost, dank voor het vertrouwen. Hier hebben we de Instructie video kunststof kozijn plaatsen gemaakt welke staat op YouTube: https://youtu.be/NHB0cvI_Erk
BMD hebben wij uitgekozen vanwege hun vakkundigheid. Daarnaast denken ze erg goed mee over de beste aanpak voor de verbouwing. En niet onbelangrijk: een prima prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie is tijdens de verbouwing altijd goed geweest, hierdoor zijn er geen vervelende verrassingen geweest. Bij vragen stond men direct voor je klaar.
Dag Vincent en Natalie, dank voor het vertrouwen, en veel plezier met de extra verkregen woonruimte.
WE hebben uizonderlijk goede ervaring gehaad met BMD Bouw. Alles liep volgens afspraak .
Dag Senaidin, dank voor het vertrouwen.
zeer goed geinformeerd, en mooie kozijnen....en een nette prijs
Dag Bernardo, dank voor het vertrouwen.