Ik kan niet wachten totdat ik mijn studio kan betrekken in het mooie Prinsenpark project. Het gebouw zal een blikvanger zijn. De communicatie met Blokland is prima en ik word via de speciale site goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook werd er op een feestelijke en goed verzorgde wijze aandacht besteed aan het slaan van de eerste paal.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Communiceren kunnen ze niet!

Klote ervaring helaas! Veel langere oplevertijd en communiceren ho maar! Mail na mail en geen reactie. Een kopers begeleider die je alleen maar aan het lijntje houdt. Er valt niets te plannen met deze aannemer. In de loop van de bouw zijn diverse dingen veranderd zonder dat dit gecommuniceerd is naar de eigenaar. En zo zijn er nog tal van dingen te noemen die schofterig zijn! Geen aanrader dus helaas.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Bouwen zoals bouwen hoort!

Vanaf de eerste paal tot ver na de oplevering is er bij Blokland altijd wel iemand die u te woord staat over de voortgang. Wij hebben een huis gekocht in een kleinschalig project in Oostvoorne. De uitvoerder die dit project tot stand bracht is er één die je gewoon graag bij elk project zou zien.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

voldoende, maar kon beter

WIJ kochten een huis in Holland Huis, we zijn tevreden over Blokland Bouw. Het enige waar we niet tevreden over zijn is de ruwe trap die bokland in ons huis heeft geleverd! Voor een mooi huis als Holland huis hadden we daar toch wel wat anders in verwacht

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Parallelweg 39