Boven verwachting!!!!

Afgelopen week heeft Bouw & Timmerbedrijf Van Hamersveld een nieuwe grotere pui achter geplaatst en afgewerkt. Wat vinden wij ervan? De gehele verbouwing (ruim één week) was boven verwachting!!!! De materialen zijn top, de manier hoe ze met onze spullen om gaan is top, de communicatie is erg prettig, het schoon achterlaten aan het einde van de werkdag is fijn. Wil ik het bedrijf beoordelen? Natuurlijk, een dikke score van 5 sterren zijn dubbel en dwars verdiend. Bedankt mannen!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

echte vakmensen die goed werk leveren en achter laten

nieuwe raamkozijn laten plaatsen met nieuw metselwerk. vakkundig gedaan en netjes afgeleverd, en schoon en opgeruimd achter gelaten. niets dan lof voor dit bedrijf

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Daniel Stalpaertstraat 11

1333NA ALMERE