Goed gebouwd, verbeterpunten gewenst

De bouw is goed en snel verlopen. Wel kan er meer meegedacht worden. 4x gevraagd om extra zonnepanelen te plaatsen wat mogelijk zou zijn. Uiteindelijk was het niet mogelijk. Ook het verplaatsen of weglaten van muurtjes is niet mogelijk. Zelfs als je vroeg in het bouwproces zit. Waal geeft liever een ‘nee’ af dan dat er wordt meegedacht.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

mooi appartement, weinig tekortkomingen, alleen klantcommunicatie kan beter

Enige weken geleden de sleutels van ons appartement in Zalmstael gekregen. Weinig punten met de oplevering, en de punten die er waren zijn snel verholpen. ook wat punten na de oplevering werden snel en met meer dan nodig was verholpen. Dank aan John, Peter en de timmermannen. Wel kan tijdens het bouwproces de communicatie met de klant beter, het moet niet afhankelijk zijn van de persoon! Tevens had ik voor sommige punten betere kwaliteit / specificaties verwacht, maar ik weet niet of dat dit de bouwer of de project ontwikkelaar wordt bepaald. BV een standaard videofoon is echt ondermaats in een project als dit!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Het hele bouwproject is soepel verlopen.

De persoonlijke begeleiding was prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Hoge kwaliteit bouw, professionele en vriendelijke begeleiding

Waal heeft een mooie woning van hoge kwaliteit voor ons gerealiseerd. Gedurende het hele proces zijn we vriendelijk en professioneel begeleid.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Bij Waal is klant niet koning

Op basis van de brochure waren wij in de veronderstelling een luxe appartement te hebben gekocht. Bij de aanvang van de bouw bleek al snel dat alles er op gericht was slechts het minimale op te leveren. De flexibiliteit in het meer- en minderwerk was uiterst beperkt, en de communicatie hierover met Waal was moeizaam. Deze ervaring zette zich door tijdens het bouwproces, waarbij de coördinator aan de zijde van Waal er met name op gefocust was de verplichtingen van Waal te beperken en te verwijzen naar de onderdelen in de overeenkomst waarop kopers geen aanspraak konden maken. Die communicatie was klantonvriendelijk en op momenten ronduit bot en onfatsoenlijk. Positieve uitzondering op deze ervaring was de samenwerking met de bouw coördinatoren ter plaatse, John en Peter, die blijk gaven van een klantgerichte en probleemoplossende instelling.

Prachtig appartement!

Waal heeft goed werk geleverd Erg blij met het appartement op een prachtige plek!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Betrokken bouwer met heldere communicatie

De algehele ervaring met Waal kan als positief worden omschreven. Huis is voor de prognose datum opgeleverd met minimale opleverpunten. Het werk van onderaannemers (tegelwerk vooral) kan als kritiekpunt worden genoemd, dit had strakker gekund. Aanpassingen buiten de gegeven optielijst zijn niet mogelijk maar dit is te verwachten bij het type bouw. Opzichter op de bouwplaats (Sjef) en woonconsultants (Hildo en Niels) zijn fijn in de omgang.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed contact en netjes gebouwd

We hadden gedurende het bouwproces goed contact met de Woonconsulent. De mooie momenten werden gevierd. Er waren weinig herstelwerkzaamheden bij de voorschouw en eindschouw. Er was netjes gewerkt. Nu, na de oplevering nog een aantal punten die er liggen die wat minder snel opgepakt worden dan we gewend zijn. Nadeel is dat je verplicht bent bij een bepaalde winkel je badkamer en tegels af te nemen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Prima bouwer. Bijna geen opleveringen. Blij met ons appartement.

Leuk resultaat

Goed geholpen en tevreden met het resultaat. Fijn dat er snel gehandeld kon worden als er iets was en dat er duidelijkheid was in de communicatie.

Echt super

Van het begin tot eind goed in het proces meegenomen, met als resultaat ons paleisje. Met dank aan de uitvoerders.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed bereikbaar en komen afspraken na.

Wij hebben goede ervaringen met Waal. De begeleiding was prima en afspraken zijn nagekomen.

Uitstekend!

Wij hebben een erg prettige ervaring gehad. Ons contact met Janice was erg fijn. Ook met Kovan. Hij staat altijd voor ons klaar, schakelt snel en is professioneel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een prachtig appartement gebouwd maar de communicatie zou wel wat beter kunnen.

Als koper van een appartement moet je al heel vroeg (2 jaar voor oplevering) veel keuzes maken met opties. Wij hadden daar graag meer begeleiding bij gehad. Kijkdagen werden te kort van te voren gecommuniceerd. Als koper hebben we maar 3 keer ons huis in aanbouw kunnen bekijken gedurende de bouw. Wat ons betreft kan de communicatie wel beter. Het resultaat is wel prachtig!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Ontzettend tevreden over Waal!

Heel erg blij met ons nieuwe appartement met prachtig uitzicht! Erg tevreden over de bouw en begeleiding van Waal. Ook de oplevering Heel goed verlopen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijne organisatie, alleen de communicatie kan verbeterd worden

Zeer vriendelijk personeel, alleen de communicatie kon op sommige punten beter (bijv. mbt verwachtingen)

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Leuke huis met een leuke bouwteam

Onze huis is opgeleverd.. heel mooi . Goede service. Speciale dank aan (opzichter). Kofan. Zijn diensten en service en communicatie waren super!!!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed begeleid tijdens het hele proces.

Communicatie en de nodige gegeven informatie als goed ervaren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tot nu toe geen slechte aanvaringen met Waal! Tijdens het hele proces goede communicatie met Hildo en Niels! Oplevering op een paar kleine puntjes na was prima!

Goed geholpen

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf goede communicatie altijd wel iemand te bereiken als er wat is ook tijdens de bouw,naar mijn inziens goede bouw ,appartement eerder klaar dan was gezegd ,met oplevering geen op of aanmerkingen appartement is keurig opgeleverd bedankt team waal

Super fijne ervaring

Wij kochten het appartement toen het al een eind op weg was in de bouw , toch nog het een en ander kunnen doen waar we erg blij mee zijn

Goed bouwbedrijf

Mijn ervaring met Waal Bouwbedrijf in Pijnacker was zeer positief. Het team werkt professioneel en efficiënt, met veel aandacht voor kwaliteit en details. Ze denken actief mee in het bouwproces, bieden creatieve oplossingen en houden zich goed aan de afgesproken deadlines. De communicatie was helder en vriendelijk, waardoor alles soepel verliep. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en vakmanschap in de bouwsector.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

De bouw ging zeer voorspoedig

Vriendelijk personeel, iedere vraag werd meteen beantwoord als dat mogelijk is. Behulpzaam en de oplevering ging sneller dan in 1e instantie werd verwacht.

Chapeau

Vanaf de start tot het einde werden alle afspraken na gekomen zo ook de verbeterpunten na de voorschouw. Oplevering goed en duidelijk. Het enige wat ons nog te wachten staat is de badkamer accessoires bij van Munster. En de keuken bij keukenvision. Als zij het net zo keurig doen als waal dan zijn wij hele blije bewoners van dit ontzettend mooi complex Zalmstael.

Schiedamsedijk 22

3134KK VLAARDINGEN

Over Waal

Bij de bouw is de enige echte opdrachtgever de eindgebruiker. Koop een nieuw huis en het merendeel van de mogelijkheden is al vooraf bepaald. Waarom eigenlijk? Een gebouw is een thuis, een uiting van identiteit voor een bewoner of gebruiker. Het is het terrein waarop mensen juist invloed zouden moeten hebben. Waal gaat daarom voor klantgedréven bouwen, voor een aanpak waarin de beleving van de eindgebruiker centraal staat. Waal gaat continu voor èchte verandering. Stap één om dichter in de huid van onze eindgebruiker te kruipen: co-creatie. Eindgebruikers inspireren om aan tafel te komen. Om mee te denken, samen te creëren.

Over Bouwnu