Tevreden met het resultaat en meestal ook over communicatie

Waal heeft ons nieuwbouwhuis naar tevredenheid en kwaliteit opgeleverd. De communicatie tijdens het bouwproces en na oplevering was gemiddeld genomen goed. De afhandeling van reparaties gaat goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ik vond Janice mijn woonconsument geweldig!

Goed kwa informatie verstrekking alleen de afwerking is slecht afgewikkeld.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen

Fantastisch!!

Janice Witveld! Vriendelijk en vakkundig!! Vanaf kennismaking tot en met oplevering is het werk conform afspraak gedaan. Tijdens de verbouwing duidelijk gecommuniceerd en steeds meegedacht in mogelijkheden / oplossingen. Waal gaat erg precies te werk en let heel erg op details. Er wordt goed meegedacht om het mooiste resultaat te behalen. Daarnaast zijn zij duidelijk in hun planning en geeft tussentijds updates over de voortgang. Verder zijn het aardige mensen en makkelijk in omgang.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

De bouwleider had kennis van zaken.

De communicatie tijdens de bouw laat te wensen over. Ook worden er weinig opties geboden en wordt er niet mee gedacht in oplossingen, waardoor je sneller kiest voor casco. Na oplevering veel te maken gehad met de bouwleider. Deze man had kennis van zaken en dacht mee. De verschillende onderaannemers zijn matig in kwaliteit. Stukador en schilderwerk zeer ondermaats. Verder wel tevreden over de woning, nadat we er zelf veel tijd in hebben gestoken. Ik zou waal wel aanbevelen, maar vooral omdat ik een nee te hard vind en niet kan vergelijken met andere nieuwbouw bouwers.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Goede ervaring en flexibel

Het proces was duidelijk en wegens te laat terug in Nederland te zijn kon de voorschouw later plaats vinden.

Gedegen

De communicatie was goed, goed op de hoogte gehouden en snelle terugkoppeling. Helaas weinig flexibiliteit in aanpassingen, vooral de standaard mogelijkheden, geen maatwerk mogelijkheden, dat was jammer. Meerwerk moest te vroeg al besloten worden, direct met verkoop. Te weinig tijd om mogelijkheden goed te bekijken en beoordelen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Wij zijn tevreden in het algemeen

Aanbod van meerwerk voor badkamer was beperkt. Jammer dat het plaatsen van badkuip en douche(beide) niet mogelijk was.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nette uitvoering van de bouw

Het huis is goed opgeleverd, weinig nawerk puntjes. En die er waren werden snel opgepakt. De communicatie tijdens de bouw kon beter. Soms kreeg ik de juiste persoon niet te pakken en een enkel keer zou ik teruggebeld worden... en helaas dat gebeurde niet.

Communicatie is hopeloos!

Communicatie is zeer slecht. Ook maar één kijkmoment gehad. De bouw is wel mooi. Kruipruimte op verkeerde plek. Na klacht hierover geen afdoende antwoord gekregen. Grondwater onder de woning is ook heel gewoon bij hen. Ze willen niet eens kijken of de drainage onder het huis goed werkt. De aanbeveling geldt alleen voor de bouw.

geen vergelijking met andere aannemers.

als boven.

Goede communicatie, mooi resultaat

Fijne en duidelijke communicatie. Mooie en nette woning.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede ervaring en aardig personeel bij Waal, r updates zou fijn zijn voor alle bewoners

Mijn ervaring is goed. De communicatie/updates kon in de periode rond en na de voorschouw wel beter. We gingen uit van het gemiddelde van 2 weken maar het werden er 4. Pas na een week nadat wij zelf belden, werd bekend dat er vertraging was. Dit had voor ons gevoel sneller gecommuniceerd kunnen worden door middel van wat korte updates. Na oplevering ervaren wij goede service en het huis ziet er goed uit. Kleine dingen die ons opvallen worden opgepakt. Dat vinden wij erg fijn. Iedereen is vriendelijk en benaderbaar.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Weinig communicatie naar de kopers toe

De woning zag er na oplevering goed uit. Wel miste we wat meer kijkmomenten tijdens de gehele bouw, nu was dit pas heel ver in het proces waarbij wij er achter kwamen dat het luik voor onder de vloer te komen niet achter de voordeur zat. Het antwoord die wij hierop kregen is ; dat de kracht van de plaat niet kon, terwijl deze nu hetzelfde op de beton rand ligt. Er is niet met de betonnen pasplaat begonnen. Jammer dat alle 5 betreffende woningen niet een excuus hebben gekregen of een brief van een constructeur. Samenvattend miste wij toch in het gehele bouwproces meer betrokkenheid en communicatie.

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Prima ervaring waar ik redelijk positief op terug kijk

Het was een normale ervaring. Niet slecht maar ook niet bovenmatig goed zodat ik zou zeggen wow wat een fijn gevoel hou ik hier aan over.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Prima bedrijf

Prima bedrijf

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Voldoende

Tijdens momenten met mailcontact of belcontact, was er snel een afspraak gemaakt. Ook werden punten na oplevering snel verbeterd. Echter valt onder de garantie van Waal niet het vernieuwen van het glas, welke bij ons scheurde na 3 maanden. Dit was een minder puntje.

Redelijk soepeltjes verlopen

Beginfase erg rommelig met de woonconsulente. Zo is tot op de dag van vandaag nog steeds onduidelijk wanneer wij de grootte van ons voorraadvat hadden moeten doorgeven. Daarnaast nog kleine dingen, maar de uitvoering/uitvoerder daarentegen. Hands on, direct hier, oplossingsgericht. Daar was ik echt ontzettend blij mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed geholpen. Ik werd Goed ge informeert. Ik raad het aan.

Hoofpijndossier

Zeer slecht met keuzes meerwerk, meerwerk niet juist uitgevoerd, slechte afwerking badkamer, communicatie laat te wensen over

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen

Niet klantgericht

We hadden verwacht dat we bij een nieuwbouwwoning indelingswensen konden verwerken, maar hier stond de waal in geen enkel opzicht voor open. Gemiste kans dat in de badkamer geen vloerverwarming ligt. Met een koud/warm regelaar was dit wel mogelijk.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Garage/schuur, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler

Duidelijk en netjes

Overzichtelijk, duidelijk. Heel netjes gebouwd met goede begeleiding

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Duurde lang, maar mooi huis

Eindproduct goed, service in de maanden na oplevering uitstekend. Ik heb wel veel stress gehad doordat de oplevering steeds maar weer later en later gepland werd, kwam in de problemen omdat ik mijn oude huis ook per een bepaalde datum verkocht had. Begeleiding tijdens de bouwtijd onvoldoende, niet alleen veel wisselingen in contactpersoon maar zij waren slecht bereikbaar, belden niet terug, of belden me over iets dat helemaal niet over ons bouwnummer ging,

Deskundige bouwer

Waal heeft een mooie woning opgeleverd in prima staat. De punten na oplevering werden snel opgepakt. Gedurende de bouw waren er voldoende kijkkomenten en informatiemomenten. Enige verbeter-intern is het verwachtingsmanagement van de oplevering.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Overige

Blij met ons huis

Prachtig project, mooi huis.De afwerking laat ( door tekort personeel) wat langer op zich wachten. De “ vaste” personeelsleden zijn vriendelijk en behulpzaam!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Alles volgens verwachting en afspraak gekregen!

We hebben precies gekregen wat we wilden. Alle opties zijn keurig meegenomen. Tuurlijk gaat het niet altijd goed in een keer. Door goede communicatie inclusief een goede oplossing wordt de klant goed meegenomen. Wij hebben de hele bouwprocedure als fijn ervaren. Geen noemenswaardige restpunten, maar ook deze werden allemaal opgelost.

Schiedamsedijk 22

3134KK VLAARDINGEN

Over Waal

Bij de bouw is de enige echte opdrachtgever de eindgebruiker. Koop een nieuw huis en het merendeel van de mogelijkheden is al vooraf bepaald. Waarom eigenlijk? Een gebouw is een thuis, een uiting van identiteit voor een bewoner of gebruiker. Het is het terrein waarop mensen juist invloed zouden moeten hebben. Waal gaat daarom voor klantgedréven bouwen, voor een aanpak waarin de beleving van de eindgebruiker centraal staat. Waal gaat continu voor èchte verandering. Stap één om dichter in de huid van onze eindgebruiker te kruipen: co-creatie. Eindgebruikers inspireren om aan tafel te komen. Om mee te denken, samen te creëren.

Over Bouwnu