Wij waren op zoek voor de verbouwing van onze woning naar een bouwbedrijf die ons gedurende het hele verbouwingsproces kon ontzorgen. Waarbij voor ons de factor vertrouwen een hele belangrijke is. Je doet immers een flinke investering! Dat gevoel hebben wij gedurende het hele traject gekregen en gehouden. Met korte lijnen en prettig contact. Of het nu gaat om contact met directie, de uitvoerder of de medewerkers en onderaannemers die de verbouwing hebben gerealiseerd. Natuurlijk zijn er gedurende de verbouwing zaken geweest die anders liepen dan vooraf ingeschat en waar we beslissingen over moesten nemen. Dit werd steeds keurig en op tijd afgestemd. Met vooral ook een advies over de oplossingsrichting. Er werd meegedacht dus. Zelfs in een tijd met bijvoorbeeld stijgende prijzen en problemen met levertijden was het best spannend of planning en budget gehaald zouden worden. Dan is het prettig dat als je terug kijkt om te concluderen dat dit in ons geval zo was. Erg fijn! Achteraf kunnen we alleen maar de conclusie trekken dat het gevoel van vertrouwen zeker is waargemaakt. Vandaar voor ons een dikke 10 voor dit bouwbedrijf. Wij genieten iedere dag van de geslaagde verbouwing.
Wij zijn heel tevreden over Vos Bouwbedrijf. Bart, de (nieuwe) eigenaar, was open en eerlijk in zijn communicatie. Vanaf de offerte tot het eindproduct (de aanbouw) bleven Bart en zijn team betrokken. Er werd geluisterd, meegedacht en snel gereageerd. Waar een probleem was werd een oplossing bedacht. Zelfs bij problemen die niet direct met de aanbouw te maken hadden! Ook de onderaannemers die werden ingeschakeld werkten netjes. Wij konden gedurende de werkzaamheden gewoon in het huis blijven. De stofmuur die werd opgetrokken in verband met de doorbraak en de werkzaamheden in de aanbouw werkte perfect. Het voelde als een vertrouwd team met verstand van zaken. Vos Bouwbedrijf is wat ons betreft een absolute aanrader!
PAS OP!! Pas op met dit bedrijf. Wij hebben door Vos bouwbedrijf ***** in opdracht van Roweco een huis laten bouwen. Letterlijk een nachtmerrie! Fouten worden niet erkend noch opgelost. Hierbij een aantal zaken die aantonen dat het bedrijf niet vakkundig is: 1. Dikte kalkzandsteen 2. Dakkapellen bediening op 1.82 meter en helaas ***** geeft niet toe dat het een fout is. Volgens Vos bouwbedrijf is het de wens van de. klant. Bediening op 1.82 kan nooit een wens zijn. 3. Aansluiting binnenwanden met plafond gehele woning onder de maat. 4. Kozijnen beschadigd 5. Ramen niet symmetrisch geplaatst 6. Serre beschadigd, gebruik van oud materiaal door Vos bouwbedrijf en gaten worden dicht gemaakt met wol. 7. Geen aansluiting dakpannen beschadigt de dakkapellen. 8. Stukken uit de serre worden met wol opgevuld 9. Geeft geen openheid over de begroting, brengt een hoger bedrag in rekening. 10. Stelposten op de begroting worden op een creatieve manier in de begroting weggewerkt en niet verrekend. Kort samengevat geen nette ondernemer *******.