Geweldige meedenkende aannemer

Onze grote verbouwing van begin tot eind goed gepland georganiseerd en uitgevoerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

We hebben Vebe ervaren als vakmensen

We hebben Vebe ervaren als vakmensen; creatief, oplossingsgericht, afspraak is afspraak, kwaliteit

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakwerk, communicatief sterk & denkend in mogelijkheden!

In prettige samenwerking en afstemming tot een super idee gekomen voor de herindeling van het achterhuis van onze woning, daarbij steeds pragmatisch tijdens het werk de beste mogelijkheid zoekend voor een prachtig en hoogwaardig afgewerkt resultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakbekwaam en prettig mee samen te werken!

Oplossingsgericht met een oog voor vakwerk.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

hele fijne samenwerking.

De samenwerking is heel fijn. Zoals bij iedereen is het erg druk, dus even geduld hebben voor de start, maar ik ben super blij met het resultaat. Het dak is geïsoleerd, en er is een aanbouw gemaakt. Tijdens de werkzaamheden veel overleg, zodat het eind resultaat wordt wat je ervan verwacht.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Isoleren (deel) woning

Doornepol 1 A

5301LV Zaltbommel