Zeer slecht!

Een huis gekocht waar united bouwservice de badkamer had gemaakt, niet goed aangesloten waardoor er een lekkage was opgebeld voor een afspraak, naar vaak bellen en bedelen eindelijk iemand gekomen om het te maken aangezien dit onder verborgen gebreken valt. Komen ze het probleem oplossen, laten ze een tegel uit de badkamer, gat in het plafond onder het bad en dan ook nog met hun vieze handen het hele trappengat vies maken op de pas geverfde muren. Op foto’s heb ik het bewijs van voor en na de werkzaamheden, en het word glashard ontkent. Ik ben benieuwd of het laatste tegeltje nog netjes wordt teruggeplaatst zoals afgesproken.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Deskundig, vriendelijk en all round.

United bouwservices heeft alles in huis om de klant volledig te ontzorgen. Dat is de kracht van dit bedrijf.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige, Onderhoud service, Kelder

zonder meer goed

betrouwbaar en op tijd

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Vakmensen zijn het, altijd prima werk geleverd. Aan idereeen aan te bevelen.

United Service is klasse! Staan altijd met raad en daad klaar. Goeie service.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Dakkapel/dakraam, Overige, Onderhoud service, Beglazing en kozijnen, Kelder, Badkamer, Keuken, Vloer

Retersbekerweg 48 A

6343PK Klimmen