Veel fouten tijdens de bouw van het project en restpunten worden niet opgepakt

Tijdens de bouw is er al veel fout gegaan. Van een tweede verdieping die er verkeerd om op was gezet tot niet afgeplakte ramen vol met krassen. Oplevering duurde langer en eindigde met een lijst van 65+ restpunten. 16 maanden na oplevering staan er nog punten open en kan ik er een boek over schrijven. Familie, vrienden en collega's leven met ons mee. Trebbe: "Tevreden eindgebruikers is ons doel." Ik: .... Het was de vierde keer dat ik in het traject voor nieuwbouw zat. Andere aannemers losten netjes binnen 3 maanden na oplevering de restpunten op en hielden zich tijdens de bouw aan de technische omschrijving. Trebbe is daarentegen een bedrijf dat blijkbaar werkt met een piepsysteem; pas in actie komen na veel e-mails en telefoontjes. Mijn ervaring: koop je een huis bij Trebbe, dan krijg je er een onbetaalde baan met veel gedoe bij.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede service en prachtig hyis

We zijn goed geholpen en de eventuele punten bij de oplevering werden snel opgepakt. Heel erg fijn en we gaan er mooi wonen

Prima ervaring

Netjes

We zijn netjes geholpen en alles is perfect afgewerkt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne en deskundige begeleiding bij het bouwen van onze woning

Tijdens het bouwen van onze nieuwbouw woning zijn we goed op de hoogte gehouden! Tijdens de oplevering zijn er weinig punten naar voren gekomen en is alles soepel verlopen!

Oplevering was goed geregeld

Bevindingen gedaan tijdens de voorschouw waren veelal verholpen. Nieuwe bevindingen werden als het even kon direct verholpen of de oplossing in gang gezet. Veel uitleg gehad over de systemen. Dus prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Trebbe is voor mij een betrouwbaar bedrijf.

Trebbe heeft het huis op tijd afgeleverd. Mijn indruk is dat Trebbe een goed bedrijf die doet wat ie zegt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie. Vriendelijk. Ruimte voor problemen aan te kaarten en op te lossen.

Uitstekende ervaring!

Bij de oplevering geen enkel aandachtspunt! Super geregeld en heldere uitleg. Prettige samenwerking.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Voelt alsof we het hele traject bij de hand zijn genomen

Onze ervaring is zeer positief, na veel horror verhalen over andere nieuwbouwprojecten was het bij Trebbe allemaal zorgeloos en vlot. Vertragingen zijn er niet geweest, altijd goed op de hoogte gehouden, alles netjes opgeleverd en precies volgens afspraak. De tuin als kers op de taart.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heel tevreden, iets meer communicatie tijdens de bouw

Wij zijn erg blij met de woning, ook met de hulp van het personeel ter plekke, als ook van LIV in Nijmegen. Iets meer communicatie over de vorderingen tijdens de bouw zouden gewaardeerd worden. Extra dank voor de snelle bouw en oplevering.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie nieuwe woning met alle nieuwe snufjes.

Trebbe heeft me gedurende de bouw goed op de hoogte gehouden met duidelijke communicatie. Alle mankementen zijn direct opgepakt na jet eerste kijkmoment, de voorschouw en de oplevering.

Helemaal top!

Alles helemaal naar wens!!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Wij hadden een heel prettige ervaring voor nieuwe kopers

We hebben goede begeleiding gekregen bij alle keuzes waar je over na moet denken bij een nieuwbouw huis, je werd aan de hand meegenomen en dat is echt top

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Alles is in orde

Alles is in orde

Klantvriendelijk, goede service

Goede ervaringen, snelle en goede service.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima begeleid, praktisch en oplossingsgericht.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Weinig discussie, denken goed mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ben overall tevreden met Trebbe Wonen B.V.

Wel slechte ervaring met kleine aanpassingen/wijzigingen tijdens de bouw. Wijzen elk verzoek bot af met verwijzing naar deadline. Vinden het jammer voor een dure appartement wanneer je na voortschrijdend inzicht een verandering wil, dat het dan niet kan.

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

De bouw van ons appartement is voorbeeldig verlopen.

Vanaf de koop tot aan het opleveren van de sleutels was het 1 grote ongewis avontuur. Het doorgaan van het appartement was, volgens ons, onzeker, vanwege het uitbreken van de oorlog in Oekraïne. Gelukkig is op zeker moment, na het verkrijgen van de juiste vergunningen, de bouw gestart. Omdat wij redelijk dicht bij woonden, kwamen dikwijls langs en zagen de opbouw gestaag vorderen. Tijdens de bouw, uiteraard waren wij erg nieuwgierig, had de uitvoerder altijd wel even tijd om onze vragen te beantwoorden. Dit was erg prettig en fijn. Week na week zagen wij het gebouw in de hoogte groeien. Een belevenis. Totdat uiteindelijk de kijkdag er was! Eindelijk mochten wij ons appartement bezichtigen. Ook dankzij de deskundige uitleg van de uitvoerder kregen wij een degelijk inzicht van ons nieuw verblijf. Op de voorschouw dag was het een schitterend moment om ons appartement in bijna volle glorie te kunnen aanschouwen. Ook wederom op die dag weer uitstekend begeleidt door de aanwezige 2 uitvoerders. Daarna de definitieve oplevering, wij hadden iemand van Eigen Huis ingehuurd. Samen met de uitvoerder grondig rond gekeken naar eventueel gebreken. Ze waren nagenoeg niet te vinden. En als er al wat was, werd door aansturing van de uitvoerder dit direct verholpen. Er staan nu nog 2 gebreken over, maar door de leveringstijd van het gebrek, begrijpen wij, zoals uitgelegd door de uitvoerder, dat het wel even kan duren voor dat dit kan worden verholpen. Wij danken Jorian en Henry voor hun professionele begeleiding. En natuurlijk de bouwer Trebbe voor het product wat zij ons hebben geleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Prettige ervaring met bouwproces nieuwbouwwoning

Vanaf de start van het project zijn we goed geïnformeerd door Trebbe. De bouw verliep voorspoedig en enige kleine gebreken die tijdens de oplevering zijn geconstateerd, zijn binnen afzienbare tijd verholpen. De betrokken uitvoerder was goed benaderbaar voor vragen, lostte problemen direct op en gaf kundig advies waar nodig. Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe woning en het gehele bouwproces.

Vriendelijk, meedenkend,

Netjes en goede communicatie

Ons 3e nieuwbouwwoning en dit keer door Trebbe Bouw zeer tevreden.Keurig opgeleverd!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede communicatie en vriendelijke service

Oplevering was goed, weinig nawerk en zeer proactief met oppakken van de kleine puntjes die tijdens oplevering nog aan het licht kwamen.

Goed en tevreden

Prima communicatie en 'problemen' worden goed opgelost!

Fijne ervaring

Onwijs aardige mensen, willen altijd graag helpen en een oplossing bieden. Qua opruimen en netheid kan het netter, bijv sigarettenpeuk in het huis gevonden bij oplevering. Verder is het huis net afgerond en is het goed opgeleverd! Geven goede tips voor wat betreft na de oplevering. Communicatie zou soms beter kunnen maar we zijn over het algemeen ook zeer tevreden over de wooncoaches. Fijn advies van ontvangen en in het gehele proces goed meegenomen.

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu